ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ! Θαυμάστε έναν λογαριασμό σε 83χρονο σε χωριό 20 κατοίκων [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
deh

Και μετά αναρωτιούνται στην Κυβέρνηση για την βιωσιμότητα της ΔΕΗ ειδικά τώρα με το άνοιγμα της αγοράς ρεύματος και την απώλεια του μονοπωλίου. Διερωτώνται άραγε γιατί ο κοσμάκης πάει σε ιδιωτικούς παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος και δεν μένουν στη ΔΕΗ; Και γιατί να μείνουμε στη ΔΕΗ;

Για να πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας από το πουθενά; Να, δείτε παρακάτω το παράδειγμα ενός 83χρονου που μένει σε χωριό 20 μόλις κατοίκων και έχει σύνταξη 700 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης:

dei1new

dei3newdei4newdei2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Αυτο δεν ειναι ΔΕΗ δηλαδη ρευμα Ειναι τα υπολοιπα που πληρωνουμε Αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

  2. Το νέο σπορ τους είναι οι ρευματοκλοπές. Όλοι τους κλέβουν ρεύμα και τα πρόστιμα στα ύψη. Τσογλάνια.

  3. ΔΕΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!

  4. Αυτό αποδεικνύει ότι στην ΔΕΗ της νουδού είναι παλιάνθρωποι, ανεγκέφαλοι, μισέλληνες, ελληνοφοβικοί και εθνομηδενιστές και δρουν με οργανωμένο σχέδιο κατά του ελληνικού λαού για να τον ξεκληρίσουν οικονομικά και να του πάρουν τα σπίτια του για να τα παραδώσουν στους λαθρομετανάστες!
    Επίσης η ΔΕΗ δίνει δωρεάν ρεύμα στους λαθρομετανάστες, στα τζαμιά, στα hotspot, στα πολυτελή σπίτια που μένουν λαθρομετανάστες, στα πολιτικά λαμόγια και σε πλούσια γουρούνια!
    Ενώ στους Έλληνες που είναι φτωχοποιημένοι άνεργοι εξαθλιωμένοι με πολλά οικονομικά προβλήματα και επιβίωσης για πόσα από 0,50 λεπτά μέχρι 500 ευρώ η ΔΕΗ της νουδού στέλνει email και sms για να πληρώσουν αμέσως αλλιώς τους στέλνει φυλακή!
    Αυτά για σένα καρπαζοεισπράκτορα μακρυχέρη Κωστή Χατζηδάκη!

    1. πραγματικά 6666kw! πρέπει να ψάξουν το σπίτι μήπως έχει κανένα υπόγειο που οδηγεί στο σατανά!! έκαιγε ρεύμα από την ΔΕΗ για να βράζουν τα καζάνια… χαχαχα

  5. KUMTEL… Βρυώνης… Να συνεχίσω;;;

    (…οι προηγούμενοι λογαριασμοί, ήταν προφανώς ΕΝΑΝΤΙ, άγνωστο γιά πόσο διάστημα…)

  6. Τα παραπάνω πού σημείωσα τά κατήγγειλα χθες επίσημως στόν Συνήγορο τού Πολίτη ώστε αφενός νά υποχρεώσουν τήν ΔΕΗ νά εμφανίζει ΚΑΙ τούς 10ψηφιους της στούς Λογαριασμους , τούς δέ ΠΑΡΟΧΟΥΣ Τηλεφωνιας να επιστρέψουν στούς πελάτες τους τίς παράνομες ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΙΔΩΜΕΝ !

  7. Τελευταίο για ΔΕΗ καί ΠΑΡΟΧΟΥΣ Τηλεφωνίας . Μού είπαν στην ΔΕΔΔΗΕ ότι οί Παροχοι Τηλεφωνίας παραβιάζουν τόν όρο της Σύμβασης πού υπέγραψαν με την ΔΕΗ που απαγορεύει τίς υπερχρεωσεις για κλήσεις στούς 5ψηφιους της 11770 & 10500 ενώ πρέπει νά χρεώνουν μέ τιμές κανονικές αστικων κλήσεων καί επί πλέον ότι πολλοί έχουν ζητήσει νά τούς επιστραφούν οι υπερχρεωσεις από τούς ΠΑΡΟΧΟΥΣ τους Τηλεφωνίας.

  8. Γιά επικοινωνία μέ τόν Δημο Αθηναίων να τηλεφωνείτε όχι στόν 1595 γιά νά μήν υπερχρεώνεστε αλλά στιν 210 527 7000 !

  9. Αγαπητε PPP σημείωσε οτι η ΔΕΗ υποχρεωθηκε από τον Συνήγορο τού Καταναλωτη πρό διετίας να προσφέρει εκτός τών 5ψηφιων 11770 για ΔΕΗ και 10500 για ΔΕΔΔΗΕ καί τούς 10ψηφιους 211 211 0770 γιά κλήσεις στήν ΔΕΗ καί τον 211 190 0500 γιά κλήσεις (μέ κόστος αστικής Μονάδος) στήν ΔΕΔΔΗΕ που κακώς δέν εμφανιζονται στούς λογαριασμους τής ΔΕΗ μαζί μέ τούς 5ψηφιους .

  10. Δεν τον λες φτωχό δεν τον λες παππού που δεν έχει.
    Κονομημένο τον λες για να κάψει τόσες κιλοβατώρες.Μήπως έχει και θερμαινόμενη πισίνα ο παππούς για τα αρθριτικά και τους ρευματισμούς του;;;;;
    Εγώ που δεν τα έχω φροντίζω να καίω 400-500 κιλοβατώρες το δίμηνο.
    Τώρα αν θέλει να πάει σε ιδιώτη ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα αλλά μην έχετε εντύπωση ότι και αυτοί μας το χαρίζουν τζάμπα.Άσε που έχουν μικρά γράμματα στις συμβάσεις που κανείς δε διαβάζει. Κολητάρια του Κούλη και της παρέας του είναι οι ιδιώτες , σαν τον άλλο που τον έβγαλαν ανάπηρο να τον βγάλουν από την ψειρού,που δεν φημίζονται για την απλοχεριά τους.

  11. Το ρευμα ειναι πιο φτηνο μονο αμα πας σε αλλη εταιρια τα υπολοιπα τα πληρωνεις ολα.σε εναν λογαριασμο 200 ευρω αντε να γλυτωσεις κανα 20αρι ευρω .αυτα που ειναι να στα παρουν θα τα παρουν αυτοι.τσαμπα κοπος.ο σκοπος δεν ειναι να πας σε αλλη εταιρια αλλα το κρατος να σταματησει να ειναι κλεφτης

  12. αλαξτε παραχο να κλεισει το μπουρδελο να πανε να γαμηθουνε

  13. Καλα τη εκαψε τοσες πολλες KW?? εκτος ρευματος τα υπολοιπα τα πληρωνεις και σε ιδιωτικη εταιρια να πας δεν γλυτωνεις.

    Προσοχη γιατι εχουν βαλει εναν πενταψηφιο αριθμο απο την ΔΕΗ πηρα μια φορα και με χρεωσε 10euro η εταιρια τηλεφωνιας περιμενεις μισω ωρα να το σηκωσουν.

  14. Και τωρα ο ανθρωπακος αυτος κ ολοιμας πληρωνουμε το φθοινο ρευμα του μυκονιατη του σαντορινιου κρητικου κ.λ.π στηστε λοκο κ πληρωστε κ μη διαμαρτηρεσται….ουστ.

  15. Έχει γίνει μ@λ@κια στη καταμέτρηση ίσως.
    Το θέμα είναι αν δε το πάρει είδηση κάνα γεροντάκι που τα έχει ψιλό χαμένα θα πάει να τα πληρώσει.
    Στη ΔΕΗ χρειάζεται να γίνει ταυτόχρονη αίτηση για διακοπή 5.000.000 συνδέσεων να πάθουν κοκομπλοκο. Εκεί να δεις πως θα τους τσούξει, μας ήπιαν το αίμα.
    Υ. Γ. Πω φίλε του έχει βγει σύνολο κατανάλωσης 6666!!! Μεγάλο κακό θα τον βρει τον άνθρωπο!

  16. Συμπληρωματικά σημειώστε ότι με την μη πληρωμή των λογαριασμων ΔΕΗ φεσωνονται και οι Δημοι καί ΕΡΤ. Αύριο θα κανουμε έφοδο με την Αστυνομία να δούμε απο που κλέβουν ΔΕΗ καί ΕΥΔΑΠ ενοικιαστές με κομμένα ρευμα και νερό πού έχουν καί ρεύμα καί νερό καί οφειλές άνω τών €3000 !!!!

  17. Μπορεί να υπήρχε ρευματοκλοπη πού πάει σύννεφο από άλλο ενοικιαστή . Δέν μπορείτε να διανοηθείτε πώς κλεβουν την ΔΕΗ ! Έχω 4 λογαριασμούς ΔΕΗ ως διαχειριστής σε κάποια πολυκατοικια στόν Αγιο Παντελεημονα αγνώστων Ενοικιαστων, με υπέρογκα ποσα της τάξεως των €3.000 καί προσπαθουμε να βρουμε Ποιοί αλήτες έκαναν τίς κλοπές . Ονόματα αλλοδαπών στήν πλειοψηφία !

    1. Στείλτε τους λογαριασμούς αυτούς για εξόφληση στις μκο που φέρανε τα μπουμπούκια. Αν αρνηθούν την πληρωμή, χρεώστε τους στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος ήδη “πήρε” τα ενοίκια έναντι και προκαταβολικά από τη μκο. Τόσο απλά.

  18. …..τα πτυχιουχα βρωμοτσιωλια -γραφιαδες με εστειλαν εναντι [δεν χρωσταγα ΤΙΠΟΤΑ] 246 γιουρο να πληρωσω ….ΕΝΑΝΤΙ…..ΓΟΥΜΑΡΙΑ για ενα διαμερισμα 75μ2……ΧΩΡΙΑΤΛΑΜΑΔΕΣ ΑΣΙΑΤΕΣ

  19. ότι τους κ@υλώσει βάζουν χωρίς να το επαληθεύουν αν ισχύει η όχι

Comments are closed.