ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ, ΡΩΤΟΥΝ – “Τι γίνεται με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής;”

Κοινοποίηση:
w20-120155w18111324w10163617w19132031w28145415ypourgeiometan

Καταγγελία με τη μορφή ερωτήματος ,θέτει αναγνώστης της εφημερίδας μας, στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και είναι απόλυτα δικαιολογημένο, από τη στιγμή που δίνονται άδειες παραμονής στους λ@θροεισβολείς που εισέρχονται παράνομα στη Χώρα και μάλιστα με διαδικασίες εξπρές και άνθρωποι που καλώς ή κακώς είναι στην Ελλάδα πολλά χρόνια πλέον, ταλαιπωρούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες…

Ας δούμε όμως τι αναφέρει στην καταγγελία του ο αναγνώστης μας :

“Κάντε μία κρούση στο υπουργείο μετανάστευσης, Νοτίου Τομέα Πειραιά και αλλοδαπών στην Αγ.Δημητρίου 5 , σχετικά για τις ανανεώσεις των αδειών διαμονής….

Είμαστε παντρεμένοι πολλά χρόνια και η άδεια διαμονής 10ετής της συζύγου  μου λήγει. Το υπουργείο όμως δεν λειτουργεί λόγω κορονοϊού ισχυρίζονται.. Βγάλανε μια ανακοίνωση στη  σελίδα τους ότι όσες λήγουν έως 31 Ιουνίου παίρνουν παράταση ..για αυτές

Αυτές που λήγουν όμως μετά την ημερομηνία αυτή είναι στον αέρα..Τι είδους υπουργείο είναι αυτό – Υπουργείο Ευρωπαϊκής ένωσης – Ευρωπαϊκό ??

Δεν θα έπρεπε να ανακοινώσουν τι και  πότε θα ανανεωθούν??

Όταν γίνει αστυνομικός έλεγχος τι να πούμε? Τι να κάνουμε?

 Ευχαριστώ  πολύ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν εμείς φωνάζαμε μας λέγατε κακούς και φασίστες και ρατσιστές επειδή θέλουμε να μην υπάρξει κίνδυνος δημογραφικού των ντόπιων και των πατριωτών που κρατάνε το έθνος που χει περάσει πολλά δεινά και τώρα δοκιμάζεται τρομερά από τις ορδές λαθραίων του ισλάμ που κυριολεκτικά παρασύρουν στην ελληνική κοινωνία !!!
    Τώρα που έφτασε και βλέπετε την νοοτροπία του ισλαμιστή έξω από την πόρτα σας , τις πλατείες τα σχολεία στους δρόμους της γειτονιάς σας και φοβάστε ακόμα και για τους παππούδες γιαγιάδες ή τα παιδάκια σας και τα μαθένετε να ναι φοβισμένα, τώρα είναι πολύ αργά. Το ισλάμ έχει μπολιάσει εντός , μέρες και νύχτες όταν εσείς είσασταν φυλακή με υπογραφή Κούλη , χαρδαλιά , τσιοδρα. Κάτω απ’ την μύτη σας στα μουλωκτά χωρίς την άδεια σας και την στιγμή που η ανεργεία βαράει κόκκινο οι επιχειρήσεις κλείνουν ντόμινο και παντού βλέπεις λουκέτο. Τώρα είναι πολύ αργά και φέρετε τεράστια ευθύνη , διότι τα Εξάρχεια δίπλα δεν σας είδα ποτέ να στρέφεστε οργανωμένοι εναντίον τους. Οι γειτονιές και περιοχές που έχουν δει τι εστί ισλάμ και επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη ξανά είναι άξιες της μοίρας τους και τα πρόσωπα που κάποτε δίνανε άσυλο και τώρα το παίζουν πατριώτες είναι φακελωμένοι όχι από μας η καμία ανθρώπινη δύναμη αλλά από τους σκοτωμένους Έλληνες απ’ το μαχαίρι του ισλάμ και είναι ανάξιοι εφόσον επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη να ναι άξιοι των δοξασμένων Ελλήνων και πεσόντων του έθνους. Η Ελλάδα δεν είναι τυχαία και ο λαός δοκιμάζεται και όταν ξεχνάει εκεί πλέον τείνει να εξαλληφθεί τελείως το έθνος η ιστορία και οι επόμενες γενιές αξία θα μας κάνουν να τρίζουν τα δικά μας οστά από τον τάφο.

Comments are closed.