“Ξύλο” μεταξύ των παικτών στο Survivor και σοβαρός τραυματισμός – Αυτό είναι το σχέδιο Ατζούν για να αποχαυνώσει τους Έλληνες [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
screenshot-2022-02-04-at-23-36-38-surv-vor-16-bolum-fragmani-skandal-kavga-survivor-turkiye

Ο Τούρκος έδωσε την εντολή και οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Αυτό είναι το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης, με άγριες συνθήκες και οριακές καταστάσεις. Πότε θα το δούμε στην Ελλάδα…

Παράλληλα με το Survivor της Ελλάδας, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται σε εξέλιξη και τα γυρίσματα για το αντίστοιχο παιχνίδι της Τουρκίας, το οποίο μάλιστα είναι και All Star.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάφερε να συγκεντρώσει τους καλύτερους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους, όπως ήθελε να κάνει και στην Ελλάδα και τους έστειλε στον Άγιο Δομίνικο για να… σκοτωθούν!

Οι συνθήκες μοιάζουν με πραγματικό Survivor και δεν θυμίζουν σε τίποτα όσα βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση με τους έρωτες και τα παιχνίδια στρατηγικής. Όπως θα δείτε παρακάτω από το τρέιλερ, οι παίκτες τα δίνουν όλα και παίζουν πολύ σκληρά στα αγωνίσματα, με συνέπεια να τραυματίζονται, ενώ δεν λείπουν και οι μεταξύ τους εντάσεις!

Αυτό είναι και το πλάνο του Ατζούν για το All Star Survivor το ελληνικό. Λέτε να του βγει;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εύχομαι να βγω ψεύτης, μα πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα δούμε σε κωλο-ριάλιτι την 24 χρονη βιασθεισα κορασίδα. Έτσι δεν είχε γίνει με την Αταλάντη περιπτερού, την μπεζεντακου, την οποία πατροναριζε ο ζούγκλας. Μόνο μαλακές ασχολούνται με αυτά τα σκουπίδια.

  2. απο μαλακια σε μαλακια το πανε με τα σκουπιδια που δειχνουνε παντου

  3. Κουτορνίθια που ψάχουν την δημοσιότητα και το εύκολο χρήμα. Δεν πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους.

Comments are closed.