Ξυπόλητη και ημίγυμνη στον πάγκο της κουζίνας η Φουρέιρα! Κανόνες υγιεινής εν μέσω κορωνοϊού δεν ξέρουμε; (ΕΙΚΟΝΑ)

Κοινοποίηση:
foureira

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει πράξη το «Μένουμε σπίτι» και παραμένει σπίτι της, προσπαθώντας όπως λέει να προσέχει το μυαλό και το κορμί της, αλλά και να διατηρεί τις υγιεινές της συνθήκες.

Μόνο που, ο πάγκος της κουζίνας δεν είναι και ό,τι καλύτερο εν μέσω πανδημίας να ανεβαίνουμε και να καθόμαστε. Εκτός και αν μετά, έπεσε το απολυμαντικό με το κιλό…

Δείτε τη φωτογραφία στο PatKiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ. ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΌΣΤΟΣ.

  2. Ρε παιδια αρκετα μ αυτην την αλβανοασχημοφατσα καθε μερα φατσα καρτα αμαν πια, μας τα εχεται πριξη

  3. Ρε Ελληνες εσεις βλεπετε τα πορνοκαναλα αυτα που την στηριζουν….Τωρα τι την βριζεται?

    Ειναι αργα τωρα απο το 1992 και μετα η ΕΛΛΑΣ μαχαιρωνεται πισωπλατα κοινωνικα και οικονομικα απο την εποχη των υπουλων δανειων της Ε.Ε.

  4. Ότι πιο βρώμικο υπάρχει στην Ελληνική ξεφτιλισμένη Σώου Μπιζ του κώλου. Τα οικονομάει στην Ελλάδα, έχοντας κάνει περιουσία με ακίνητα και καταθέσεις και από τη άλλη δηλώνει περήφανη που είναι Αλβανίδα. Φουρειράι άντε και γ@μήσου και εσύ και η χώρα σου.

  5. Το Αλβαναριό ζει σαν βασίλισσα στην Ελλάδα που άλλοι πολλοί συμπατριώτες της βρίζουν την χώρα μας, που τους έκανε από ζώα σε ανθρώπους.Ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν φανταζόταν όταν κοιμόταν με τις κατσίκες στην Αλβανία του Χότζα, ότι θα ερχόταν στην Ελλάδα και ότι θα ζούσε σε μεζονέτα με πισίνα σε ένα από τα πιο ακριβά Νότια Προάστια την Γλυφάδα. Με την πίπ@ και την πουτ@νιά έγινε άνθρωπος η κατσικοκλέφτρα.

  6. Στα ζωα τους Ελληνες να τα πειτε που εκαναν φιρμα αυτην και το αλλο το πρεζομενο κατσικι τον Σιν-Μπου
    απο την τηγανοκεφαλοχωρα και τις στανες εγιναν φραγκατοι χαρη σε καποιους τενεκεδες Ελληνες,αυτους να βρισετε πρωτα και μετα τα αλβανικα υποκειμενα.

  7. Αρκετα με το Λατινικο επιθετο..Καιρος να μαθουμε και το Αλμπανικο..Τσουλαρα !!

  8. Πάλι αυτό το αλβαναριο ..οπότε τη βλέπω γυρνάνε μυαλά κ άντερα

  9. Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΧΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ
    ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΟΠΩΣ Η ΤΣΟΥΛΕΙΡΑ ,ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΙΖΟΥΝ
    ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΠΩΣ Η ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΚΑΡΑΓΓΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΛΕΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ.
    ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΥΔΑΝΙΣΜΟ.
    ΕΞΑΛΟΥ ΤΙ ΕΞΑΓΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΙΑ.

  10. ΑΛΜΠΑΝΕΖΑ ΜΠΑΚΑΤΕΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΣΑΝΤΑ ΡΟΔΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ΤΗ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΩΜΑΤΑΡΕΣ ΠΡΟΣΟΠΑΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΑ ΑΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΤΟΞ

  11. Πωπω,ρε πως εγινε ετσι απο τις πλαστικες η Μεξικανα????Αρχιζει να μοιαζει με Αλβανιδα σιγα σιγα

  12. Απο τη στιγμή που κάθεται με τον κώλο και τα βρωμοπόδαρα πάνω στον πάγκο της κουζίνας αυτομάτως αηδιάζεις και λες πόσο βρωμιάρα είναι

Comments are closed.