Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Ανήλικος ξυλοκόπησε 15χρονο μαθητή μέσα στο σχολείο

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ

Eπίθεση δέχτηκε ένας 15χρονος μαθητής μέσα στο προαύλιο χώρο του σχολείου του, όταν ένας ανήλικος εξωσχολικός πήδηξε τα κάγκελα του σχολείου και εξαγριωμένος άρχισε να χτυπά με μπουνιές στο πρόσωπο τον νεαρό.

«Την τελευταία ώρα του σχολικού μαθήματος ο συμμαθητής μας δέχτηκε μια επίθεση από ένα εξωσχολικό άτομο, το οποίο είχε σκαρφαλώσει τα κάγκελα του σχολείου και μπήκε μέσα στον προαύλιο χώρο με σκοπό να χτυπήσει τον συμμαθητή μας για μια παρεξήγηση που είχε συμβεί τις προηγούμενες μέρες. Καθηγητής δεν υπήρχε στο προαύλιο εκείνη την ώρα, το παιδί χτυπήθηκε στο πρόσωπο, το περιποιήθηκαν στο γραφείο και μετά τον πήγαμε εμείς οι ίδιοι οι φίλοι του στο σπίτι. Κι όλα αυτά για ένα περιστατικό που είχε γίνει πριν τρεις -τέσσερις μέρες επειδή είχε σπρώξει καταλάθος ένα κορίτσι και το κορίτσι αυτό το είπε στο αγόρι της και ήρθε και τον χτύπησε», λέει συμμαθητής του ανηλίκου που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεσημέρι της Τρίτης στον προαύλιο χώρο του 7ου Λυκείου Καλλιθέας, στη συμβολή των οδών Δοϊράνης και Ιφιγενείας ένας ανήλικος δράστης πλησίασε τον 15χρονο Δ. Π και τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας από το σχολικό συγκρότημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. θα τον εκανα κοφινι το μπασταρδο αν ακουμπουσε δικο μου παιδι, και ο νοω νοητο

Comments are closed.