Ξεφτιλιστήκαμε! 1-1 η Εθνική με το Λιχτενστάιν! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Κοινοποίηση:
ellada_

Ντροπή και μόνο ντροπή!

Η Εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε το αδύναμο Λιχτενστάιν στο άδειο ΟΑΚΑ!

Μείναμε στο 1-1 απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε ούτε βαθμό, ούτε γκολ!

ethniki_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να λέγεται Εθνική Ελλάδος πρέπει να παίζουν μόνο οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που αξίζουν πραγματικά και να ματώνουν για την φανέλα που θα έχει προσεχώς το σήμα με την ελληνική σημαία όπως υπάρχει στο ιντερνέτ από 4 νοεμβρίου 2013 που είναι αριστούργημα.
    Μετά πρέπει να εξοντωθεί και να εξαφανιστεί όλη η σαπίλα από την ΕΠΟ και η σαπίλα που υπάρχει γύρω από την ΕΠΟ και σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Όσο για τον προπονητή πρέπει να γνωρίζει άριστα τι θέλει και τι χρειάζεται η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να λέγεται Εθνική Ελλάδος.

  2. ο παπασταθόπουλος ζήτησε πάλι αλλαγή προπονητή;

  3. Αυτά που πρέπει να γίνουν στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να λέγεται Εθνική Ελλάδος είναι τα εξής:
    1) Όλοι στην ΕΠΟ και όλοι αυτοί που είναι γύρω από την ΕΠΟ πρέπει να ξηλωθούν όλοι τους γιατί έχουν νοοτροπία εθνομηδενισμού και δεν είναι Εθνική Ελλάδος.
    2) Όσοι παίκτες δεν έχουν νοοτροπία Εθνική Ελλάδος και εξακολουθούν να έχουν νοοτροπία Μυκόνου να φύγουν αμέσως.
    3) Να αλλάξει αμέσως το ψευτόσημο, το ψευτοεθνόσημο που έχει τόσο χρόνια η εθνική ομάδα και να μπει αυτό το σήμα που είναι πραγματικό ΕΘΝΟΣΗΜΟ με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ που υπάρχει στο διαδίκτυο από το 2013.

  4. Ξεφτιλιστήκαμε! 1-1 η εθνική Μυκόνου με το Λιχτενστάιν! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

  5. μύκονος πονάς και φταίει ο βορράς…

  6. Τα τσουβαλια με το εθνοσημο στο στηθος .,.,

    Μονιο για το χρημα παιζουν αυτοι .,.,.,..,.διωξτε τα τσουβαλια της μυκονου και ενισχυστε την ΕΘΝΙΚΗ με αγνα παιδια και ΕΛΛΗΝΑ προπονητη

  7. Δυστυχώς παει ο καιρος που επεζες για την φανελα μονο κανουν λεζαντες με αυτοκινητάρες και στα μπουζουκια πετανε κανα λουλουδι μπελβεντερε μοετ σαμπανιες και να καμακομουν του καθεμιάνου την.γυναικα η ξεφτιλες χιλιαδες ευρω παιρνουν και.κανουν.κι αυτο που τους αρεσει. σκεφτομαι δυστυχώς το.γεγονος πως.δεν παίζουν για μια μπαλα φαντασου σε έναν πολεμο.για.την.πατριδα.αλλα.και Εκεί εχουν.πιο φιλοτιμο η στρατιωτες με 3+60

  8. Αυτή είναι η εθνική του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Δηλαδή της εξυγίανσης:

    1) Μπάρκας αντί Βλαχοδήμου στο τέρμα. Ο Μπάρκας, αυτός ο απίστευτος ψαράς, που το έφαγε το γκολάκι κάτω από τα πόδια, βασικός και στα 2 παιχνίδια και ο βασικός τερματάς της Μπενφίκα στο πάγκο… Ο Μπάρκας είναι ΑΕΚ βλέπεις…

    2) Κουλούρης, το πουλέν του ΜΠΑΟΚ μέχρι πρόσφατα (πιθανόν να έχει και ποσοστό μεταπώλησης), αντί για Μήτρογλου ή έστω Δώνη… Ο Μήτρογλου σκοράρει κατά ριπάς στην Ολλανδία αυτή τη περίοδο αλλά στην Ελλάδα δεν….

    3) Γίνονται αλλαγές με παίκτες του ΜΠΑΟΚ, γιατί πρέπει να παίξουν για να πάρουν υπεραξία μπας και βγάλει ο Σαββίδης κανά φράγκο. Στο 1-1 κι ενώ κυνηγάμε το γκολ, βγάζει επιθετικό για να βάλει αριστερό μπακ, τον Γιαννούλη του ΜΠΑΟΚ, γιατί το χαρτάκι έλεγε να παίξει….

    Τα συμπεράσματα δικά σας…

    1. Θελουμε τοροσίδη παπασταθόπουλο μανωλά και τζαβελίνιο…15 χρόνια μετά και συνεχίζουμε πότε με εθνική μυκόνου και πότε με εθνική αράχωβας…

      Εθνική μυκόνου… γειά σου!!!!!

  9. Ο ΟΤΤΟ αφησε παρακαταθηκη,παιρνωντας το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ,και καθαριζωντας την ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.Τωρα παμε στον ΣΑΝΤΟΣ συνεχισε με σοβαροτητα το εργο του ΟΤΤΟ, οσπου οι σαπιοι του Πειραια των διωξανε απο το Παγκοσμιο της βραζιλιας και μαλιστα ΣΠΙΤΙ του δεν τον επετρεψαν ουτε την ΕΘΝΙΚΗ να συνοδεψη. Παμε στο ΡΑΝΙΕΡΙ τον διασυρανε οι κλικαδωροι.Πηγε στην ΑΓΓΛΙΑ και ΛΕΣΤΕΡ,και πηρε το πρωταθλημα προς απαντηση της ΣΑΠΙΛΑΣ τον ΑΘΗΝΩΝ.Για τον ΣΚΙΜΠΕ τον διασυρανε. Παμε στον ΑΓΓΕΛΟ ΟΙ κλικαδωροι εδρασαν,μαλιστα δηλωνανε οτι με αυτον δεν παιζουν.Και προχθες ο ΑΓΓΕΛΟΣ εφταιγε;,Με κλικαδωρους και κουμαντοδωρους, δεν φτιαχνεται ΕΘΝΙΚΗ. (ΤΕΡΗΣ από σφήνα)

    1. Το κόμπλεξ με την Αθήνα έχει βάση στους βιασμούς που έχει κάνει στις ομαδούλες σας κι έχετε πάθει ψυχολογικά. Οι παπαριές που γράφεις παραπάνω είναι σιχαμένα ψέματα ενός πονεμένου και κομπλεξικού Θεσσαλονικιού προφανώς. Πάμε στις διορθώσεις: Ο Ρεχάγκελ ήταν επιλογή της ΕΠΟ των Αθηνών (πατέρας Γκαγκάτσης αρχηγός της γαυροπαράγκας). Ο Σάντος επίσης. Ο Ρανιέρι επίσης. Από τη στιγμή που τα ηνία πέρασαν σε αχυράνθρωπο του ζμπαοκ (επικεφαλής της ΕΠΟ ο Γραμμένος του ζμπαοκ) με τον γιο του Γκαγκάτση στη διοίκηση του ζμπαοκ για τα εξαγωνιστικά (χτίσιμο παράγκας του ζμπαοκ στα πρότυπα της γαυροπαράγκας), η Ελλάδα πήρε την κάτω βόλτα, καθώς έγινε παραμάγαζο του κράτους της Θεσσαλονίκης του ρωσοτσετσένου λαθρέμπορα. Η πλάκα? Ο ζμπαοκ πήρε μαζί του αυτούς που τον βίαζαν (γιο Γκαγκάτση και Κόκκαλη), μπας και φτάσει τον Άρη σε πρωταθλήματα, έστω και με το βρώμικο και στημένο πρωτάθλημα των Πρεσπών…

      1. Αθήνα πονάς και φταίει ο βορράς…

        1. Τι λες ρε φιλε εχεις δει κανενα αθηναιο να ασχολειτε με κανεναν παοκ η αρη? μονο 90 λεπτα σε κάθε αγωνα μαζι σας μετα τελος γεια σας,.με τεταρτοπεμπτοεκτους κανενας δεν δινει σημασια.

  10. Θελουμε τοροσίδη παπασταθόπουλο μανωλά και τζαβελίνιο…

Comments are closed.