Ξεφτίλισε στον «αέρα» υπέρμαχο των μεταναστών! Viral το ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση:
Alexandria-Ocasio-Cortez-

Νόμιζε ότι τον είχε, αλλά….

Αυτά μόνο στις ΗΠΑ γίνονται.

Όπως και με τις επιτροπές για τη διερεύνηση της «αμαρτωλής τριετίας» του covid, στήνονται αντίστοιχες επιτροπές και για το μεταναστευτικό και την κρίση στα σύνορα των ΗΠΑ.

Πολλοί εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί περνούν παράνομα τα σύνορα στις άλλοτε «ευημερούσες» ΗΠΑ, πλημμυρίζοντας τις μεγαλουπόλεις.

Ωστόσο αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για μία εκ των κορυφαίων υποστηριχτών των μεταναστών, της Alexandria Ocasio-Cortez, που είναι ακτιβίστρια και μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, εκπροσωπώντας τη Νέα Υόρκη.

Η ίδια σε μία λεκτική διαμάχη που είχε με αξιωματούχο, η οποία μεταδιδόταν live, επιχείρησε να αντικρούσει την «πολιτική των κλειστών συνόρων», ανεπιτυχώς βέβαια.

Με επιχειρήματα που ούτε παιδί νηπιαγωγείου δεν θα χρησιμοποιούσε εν τέλει σιώπησε και προσπάθησε να αλλάξει συζήτηση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αν κάποιος άγνωστος εισβάλει βίαια και παράνομα στο σπίτι σου, παλιολινάτσα, θα καλέσεις την αστυνομία να τον απομακρύνει. Αν, με τον ίδιο τρόπο (βίαια και παράνομα) εισβάλλουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες μέσα σε μια ξένη χώρα, δεν τρέχει κάστανο, εεε ;;; Τί “ωραίες” ιδέες έχετε όλοι εσείς οι νεοταξίτες (!) … Θέλετε κατάργηση των συνόρων της χώρας, αλλά τα ρημαδιακά σας τα θέλετε απαραβίαστα … Ουστ, παλιο-γαλότσα, που επικαλούμενη το “άσυλο” μπήκες σαν κακομοίρα στην ξένη χώρα και τώρα έβγαλες και γλώσσα έχοντας παρανοϊκές αξιώσεις για τους “κακόμοιρους” ομοειδείς σου …

  2. Το θράσος όμως ε; Να λένε τα τσόλια πως οι λαθρομετανάστες δεν έχουν κάνει καμία παρανομία, όταν κυριολεκτικά έχουν εισβάλει σε ξένη χώρα….

  3. Αφού κι αυτή λαθρομετανάστρια είναι. Οκάσιο Κορτέζ πρέπει να είναι από Μεξικό, Πόρτο Ρίκο, λατινοαμερικάνα. Ποιούς θα υποστηρίξει; Τους λευκούς αμερικάνους; Την γυφτοράτσα της υποστηρίζει.

  4. Άλλο ένα τσουλί, ένα γαμημένο πορνίδιο όπως τα πουταναριά στην Ελλάδα, βουλή και τηλεόραση.

  5. Ολοι οι παρανομοι εξω απο τη χωρα αλλα βλεπω να φευγουν και οι υποστηρικτες τους .χα χα χα Που θα βρει χωρα αυτη μετα απο αυτο? Μονο αν εχει λεφτα στο Μεξικο. Δεν υπαρχει αλλου γη για αυτην .Ας βαλει τιποτα στην ακρη για τελος του ετους γιατι δε τη βλεπω καλα.

  6. Μάλιστα! Η κ. AOC, όπως είναι γνωστή στην Νέα Υόρκη & στην υπόλοιπη Αμερική.
    Σφοδρή Νεοταξίτισα, & φυσικά αντίπαλος του Προέδρου Trump.
    Η κ. AOC ενδέχεται να βγάλει σπυράκια το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου 2024, που γίνονται οι Προεδρικές Εκλογές & θα ουρλιάζει προς το FBI & την Δικαστική Εξουσία να τον συλλάβουν πριν προλάβει να πάει στον Λευκό Οίκο.

Comments are closed.