Ξεσπά o Τριαντάφυλλος κατά του Μάρκου Σεφερλή – Η on camera αντίδραση του ηθοποιού

Κοινοποίηση:
trian-1110x626

Ο Τριαντάφυλλος μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε με αφορμή την σάτιρα που δέχθηκε αυτός και η οικογένειά του από τον Μάρκο Σεφερλή με αφορμή τη συμμετοχή του στο Survivor, σε θεατρική του παράσταση το 2021.

Ο τραγουδιστής έκανε αναρτήσεις εκφράζοντας την ενόχλησή του για αποσπάσματα της παράστασης που δηλώνει ότι δεν είχε δει όταν είχε πάει ο ίδιος στο θέατρο.

 Στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβληθήκαν οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου, αλλά και το επίμαχο απόσπασμα από την παράσταση του ηθοποιού, που προκάλεσε την έκρηξη του τραγουδιστή.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γιάννης Μαλλιαρός συνάντησαν τον Μάρκο Σεφερλή και τον ρώτησαν για τα σχόλια που έγιναν από τον τραγουδιστή, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα.

«Παιδιά να είστε καλά… Θα τα πούμε άλλη μέρα. Σε παρακαλώ τώρα, δεν έχουμε κάποιο ραντεβού να μιλήσουμε», είπε ο Μάρκος Σεφέρλης χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο.

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και κλήθηκε να πάρει θέση για το πρόσφατο ξέσπασμα που είχε ο Τριαντάφυλλος στα social media για σκετς που έκανε πριν λίγα καλοκαίρια ο Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λαμπάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ένας καλλιτέχνης ασχολείται με ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κατά του ανθρώπου με τον οποίο ασχολείται. Ίσα ίσα, όταν κάνουμε σάτιρα, θα πρέπει να βρίσκουμε θέματα που πραγματικά να ενδιαφέρουν τον κόσμο, γι’ αυτό και γίνεται. Αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνεται η σάτιρα».

«Όλο αυτό μου κάνει εντύπωση γιατί ο Τριαντάφυλλος είναι ένας νέος άνθρωπος, μέσα σε όλα, ξέρει από τη δουλειά και είναι και αυτός πολύ καιρό μέσα στον χώρο. Μου κάνει εντύπωση πως τώρα αισθάνθηκε λίγο περίεργα. Όταν ο ηθοποιός είναι τέτοιου μεγέθους, σαν τον Μάρκο και έχει τη δυνατότητα αυτή του αυτοσχεδιασμού, μπορεί κάτι να παραλλάξει ή να πει κάτι λίγο διαφορετικά. Όχι όμως να να πει σε μια παράσταση και τελείως διαφορετικά να πει σε μια άλλη. Αυτό δεν συμβαίνει».

«Ο Μάρκος είναι τόσο ευγενής που δεν θα έκανε κάτι για να προσβάλλει. Ιδίως για τα παιδιά, που είναι η μεγάλη του αγάπη και που τον αγαπάνε τόσο πολύ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε ο Μάρκος κάτι που να προσβάλλει τα παιδιά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Λαμπάτος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Στον Τριαντάφυλλο απάντησε με τον τρόπο του ο Γιάννης Καπετάνιος σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου της Super Κατερίνας.

«Όταν είχε έρθει στην παράσταση μας είχε χειροκροτήσει, ήρθε στα καμαρίνια, μας έδινε συγχαρητήρια. Αν τον έχει ενοχλήσει κάποιο απόσπασμα, η σάτιρα υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων, αν ενοχλούμαστε για το οτιδήποτε έχει γίνει μόδα και δεν είναι πρέπον. Η σάτιρα έχει ένα όριο αλλά ποιος το βάζει.

Όλοι νευριάζουν για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά το νόημα της επιθεώρησης είναι να σατιρίζει τα πάντα. Όποιος ενοχλείται να πάει στον παπά της ενορίας του να εξομολογηθεί» ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το σκουπίδι είπε το σκουπίδι σκουπίδι και μετά γύρισε το σκουπίδι και είπε το σκουπίδι σκουπίδι…..

Comments are closed.