Ξεσπά ο πατέρας της 23χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας: Ήταν μια αμαζόνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
screenshot_20200604_092650

Ο Παναγιώτης Μπιστολάκης πατέρας της 23χρονης κοπέλας από την Κόρινθο που έφυγε από τη ζωή μετά από επέμβαση ρουτίνας, ξέσπασε ζητώντας απαντήσεις.

Μιλώντας στην εκπομπή του Mega Live News περιέγραψε το πως η κόρη του έπεσε σε κώμα και έπειτα από μάχη 10 ημερών στην εντατική κατέληξε.

«Καθυστέρησε το παιδί μου και για αυτό δεν πρόλαβε και πέθανε. Δε θα το ξαναδώ. Αύριο θα το δω μόνο, νεκρό. Δε θα το ξαναδώ το αγγελούδι μου». είπε ο πατέρας απαρηγόρητος.

Όπως είπε δε γνωρίζει τι μπορεί να συνέβη: «Μόνο σε ένα ιατρικό λάθος. Δηλαδή τι έγινε τις δύο ώρες που ήταν μέσα στην κλινική δεν γνωρίζω. Ήταν ένα φάρμακο, ήταν τα εργαλεία που δεν ήταν καθαρά και πήγε το κορίτσι από εκεί; Ήταν κάτι άλλο; Δεν μπορώ να πω. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι το κορίτσι μου είχε πρόβλημα».

Η Αλεξάνδρα πριν από 25 μέρες έκανε μια απλή επέμβαση ρουτίνας. Λίγες ώρες μετά άρχισε να μην αισθάνεται καλά και οδηγήθηκε ξανά στην ιδιωτική κλινική. Εκεί παρέμεινε για ώρες έως ότου φύγει τελικά για το «Γεννηματάς», όπου μπήκε στην εντατική για μέρες χωρίς να καταφέρει να επιβιώσει.

«Σε μας ήρθε σε άσχημη κατάσταση με τοξικό σοκ, έκανε τεχνικό νεφρό, τη διασωληνώσαμε. Για 23 μέρες νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ όπου και απεβίωσε», είπε η κυρία Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος ΕΙΝΑΠ.

Το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αρχισαν οι υπερβολες του πατερα ηταν λεει αμαζονας η καλυτερη του κοσμου και τριχες κατσαρες. Και η κουκουβαγια βλεπει για ομορφα τα παιδια της

  2. Αρχικά πρπει να διερευνηθεί το ιστορικό του γιατρού !! Απο το απολυτήριο λυκείου μέχρι το πτυχίο !! Σπούδασε Ελλάδα η μας ήρθε απο Σερβία Βουλγαρία Ρουμανία !!
    Έπειτα πρέπει να διερευνηθεί ο λόγος που η ασθενής έκανε της παρενέργειες !! Ο αναισθησιολόγος ο βοηθός του χειρούργου κλπ πρπει να καταθέσουν !! Εάν υπάρχει ευθύνη μέσα φυλακή !!!

  3. Πρέπει να γίνει αυστηρή έρευνα ,ο γιατρός ήταν μόνος του κατά την διάρκεια της επέμβασης; Αυτό απαγορεύεται, πάντα πάνω από δύο άτομα,ενεργούν .αν όντως ήταν μόνος του τα σενάρια είναι συγκεκριμένα και πρέπει να αναλάβει η δικαιοσύνη πόσο κρίμα για το κορίτσι….κάτι βρωμάει στην υπόθεση

Comments are closed.