Ξεσπά ο Μουτσινάς κατά Καλίδη: “Δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία!”- “Δεν είναι φυσιολογικό αυτό…”

Κοινοποίηση:
moutsinas

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις δηλώσεις του τραγουδιστή Πάνου Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας με τον παρουσιαστή και ηθοποιό Νίκο Μουτσινά να ξεσπά για τα όσα έγραψε ο τραγουδιστής.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτή τη δήλωση, ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων. Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού. Μία έλξη δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική. Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς».

kalidis_insta

Συγκεκριμένα, ο Ν. Μουτσινάς σε μια οργισμένη ανάρτηση στο Instagram έγραψε: «Και ξυπνάω το πρωί και ξαφνικά βρίσκομαι έναν αιώνα πίσω..Ρε Πάνο; Γιατί ρε Πάνο; Γιατί έπρεπε να μας πεις για τους ποπούς που βλέπεις με τον γιο σου ρε Πάνο;

Γιατί από το πουθενά να μάθουμε ότι δεν έχεις ιδέα για την ομοφυλοφιλία και την αντιμετωπίζεις σαν “αρρώστια” και μακριά από μας ρε Πάνο; Γιατί δεν έμεινες στα ωραία τραγούδια σου ρε Πάνο;

Γιατί ρε Πάνο αφού οι ψυχολόγοι είναι ειδικοί, δεν αφήνεις να μιλάνε αυτοί και όχι εσύ ρε Πάνο;».

moutsinasinsta

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. παντως εμεις στην αρχαια ελλαδα την βαζαμε την οπισθεν

  2. Αν και δεν ακούω τη μουσική σου Καλλίδη, μπράβο και πάλι μπράβο σου!Εσύ καλά τα είπες,αλλά όπως ήταν αναμενόμενο η καραφλή πούστρα του κερατά και κάποιες πουτάνες ντεμέκ celebrities βγήκαν να σε κατακρίνουν γιατί μίλησες υπέρ του φυσιολογικού. Γράψε τους στα κάκαλα σου και συνέχισε να δίνεις σωστή ανατροφή στα παιδιά σου.

  3. η φυση του ανθρωπου συμφωνα με τον αγραμματο αυτον αρλεκινο αλλαζει με τους αιωνες. μη γιελιεσαι γελωτοποιε των μαιμουδων. οσοι αιωνες και να περασουν ο αντρικος πατος εχει μία και μονο χρησιμοτητα.

  4. ΟΥΣΤ μωρή άρρωστη.
    Είσαι τυχερός που ζεις στην εποχή της προδοσίας και της ανωμαλίας.
    Σε παλιότερες εποχές που υπήρχαν περισσότερες αξίες και ιδανικά θα σου κρέμαγαν τενεκέδες.
    Παλιόπουστες η ώρα που θα επανέλθει η κανονικότητα δεν αργεί. Όσο γεμίσατε τις τρύπες σας
    Ψάξτε τρύπες.

  5. οσο και να προσπαθεις ρε τρυπιε μουτσινόπουστα δε σε γαμαει κανενας μας

  6. Το χειρότερο απ’όλα είναι ότι ποινικοποιείται η αντίθετη άποψη..κι όχι μόνο για την ομοφυλοφιλία,αλλά και για άλλα θέματα..δημοσιογράφοι,δημοσιογραφίσκοι, τηλεπερσόνες και youtubers προσπαθούν επίμονα να κατευθύνουν τον κόσμο να ασπαστεί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ απόψεις και λυσσομανούν αν ακουστεί κάτι διαφορετικό…πότε θα τελειώσει αυτή η δικτατορία;

  7. “Μα γιατί να είσαι ετεροφυλος άντρας με αρχίδια να ρε Πάνο κ να μην είσαι Πουστάρα Ξεκωλιασμένη ρε Πάνο, σαν τον μουτσινά ρε Πάνο;; Γιατί ρε Πάνο να ανήκεις στο σπάνιο – πλέον – είδος των ετεροφυλων αντρών;;
    Μα είναι δυνατόν; Να είσαι άντρακλας κ όχι κρυφομπινές κ να μεγαλώνεις υγιές παιδί κ όχι Πούστρα αλά ζακ κωστοπουλο;;; “.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΆΝΟ ΛΕΒΕΝΤΗ!!! ΠΕΣ ΤΑ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΑ ΔΌΝΤΙΑ Κ ΠΆΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ! ΟΣΟΥΣ ΔΕ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟ AIDS, ΞΕΧΥΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ, ΣΚΑΤΙΛΑ Κ ΑΝΩΜΑΛΊΑ!! ΟΥΣΤ!!!

  8. Έχει απόλυτο δίκιο ο μουτσινάς. Γιατί, ρε Πάνο, να κοιτάς γυναικείους κώλους με τον γιο σου; ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΕ. Κοίταζε τον κώλο του μουτσινά, που είναι και φυσιολογικό…

  9. ρε Μουτσινά ,
    ούτε εγω εχω ιδέα για την ομοφυλοφιλία όπως και εκατομμύρια αλλοι,
    και δεν γουσταρουμε να μάθουμε, καντε ότι θελετε αλλά μην μας πρηζετε τα κάκαλα και σταματήστε να διαφημίζετε τις σεξουαλικές σας ορέξεις λές και πρεπει με το ζόρι να τις αποδεχτούμε.
    Ειστε συνανθρωποί μας, δεν ειμαστε ρατσιστες ουτε ομοφοβικοί επειδή δεν μας ενδιαφερει τι κανετε στο κρεβάτι σας αλλά πλεον το εχετε παρακάνει. Δεν θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με τα σκεπτικά σας ότι είστε παραγνωνισμενοι . Ουτε παραγκωνισμένοι εισαστε στην κοινωνία ούτε σας αντιμετωπιζει κανείς με ρατσιτσικές διαθεσεις.
    ξυπνατε γιατί όλη αυτη η διαφήμιση που ασύστολα πλεον κανετε για τα γούστα σας θα σας γυρίζει αιώνες πίσω

  10. Παρτε ολες οι τζαζλες σειρα τωρα και ξεσπαθωστε…

Comments are closed.