Ξεσπά η Μελέτη: Δέχομαι χυδαία και απροκάλυπτη βία επειδή είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής

Κοινοποίηση:
meleti

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από την υποψήφια ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελεονώρα Μελέτη για τα χυδαία σχόλια που δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Σε βαρέθηκε ο μκας ο γόνος που σε πήρε, όταν όλη η Ελλάδα ήξερε τι είσαι και το φώναζες κιόλας δηλαδή και επειδή τώρα κατάλαβε ότι πιάστηκε μκας, για να σε ξεφορτωθεί από το σπίτι χωρίς σκάνδαλα θα σε πληρώνουμε εμείς 25.000/ μήνα!! πας καλά μωρή και εσύ και αυτός που σε επέβαλε;

  2. Η Μελέτη σκέφτηκε “πώς τα κατάφερε η Καϊλή να κονομάει από παντού;”. “Θα τα καταφέρω και εγώ που είμαι μεγαλύτερο σούργελο από αυτήν”.

  3. Η καθεμια κατινα που βγηκε στο γυαλι κι εγινε γνωστη νομιζει οτι θα πιασει τη καλη στην ευρωβουλη. Μεχρι και η Βεφα παει να πει καμια συνταγη. Ειναι πολλα τα λεφτα Παπαρη και στο Σουργελισταν πεινανε.

  4. 28 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΙΚ…..!!!!….. χαχαχαχ
    καμια ελπιδα απολυτως ετσι ?
    κ αυτα οσο ειμαστε διαλυμενοι εμεις.

  5. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ.ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ.ΑΦΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ.ΕΓΩ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

  6. Εκμεταλευτηκε την προβολη της για να κανει το ποιο επικερδες επαγγελμα Του πολιτικου Ετσι απλα….

  7. Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε… αυτό που ξέρω εγώ κορόιδα είναι ότι τα φράγκα είναι στις Βρυξέλλες.. πάω να εκμεταλλευτώ το αρχαίο ρητό η “γριά κότα έχει το ζουμί” !!! Και τι ζουμί ? Μουρλια. !!!
    ΥΓ. Μήπως φταίει το κόμμα που επέλεξες… παρά το αξίωμα που κυνηγάς ? Λέω εγώ τώρα….

  8. όσο για τις επιθέσεις που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι εύκολο ή κάνεις ιδιωτικό το προφιλ σου και δεν μπορεί κανείς να σχολιάσει/δημοσιεύσει/ανεβάσει ή κάνεις τις σχετικές αναφορές και τους μπλοκάρουν/διαγράφουν τους λογαριασμούς όποιος ξεπερνάει τους όρους χρήσης/κανονισμούς ή τους μπλοκάρεις η ίδια ή απλά διαγράφεις τους λογαριασμούς σου σε αυτά τα μέσα.
    τόσο απλά

  9. Το τι κάνει η Ε.ΜΕΛΕΤΗ στην προσωπική/ιδιωτική της ζωή δεν αφορά κανέναν

    Το τι κάνει η Ε.ΜΕΛΕΤΗ στην δημόσια ζωή ως υποψήφια ευρωβουλευτής αφορά το πολιτικό κόμμα που την στηρίζει και τους ψηφοφόρους της όπως και το έργο που θα κάνει αν γίνει ευρωβουλευτής τελικά θα κριθεί από αυτό αν αξίζει τα 25.000 ευρώ το μήνα από το ευρωκοινοβούλιο

    Η δική μου γνώμη είναι να καταθέσει στις αρμόδιες αρχές (δικαστικές/αστυνομικές) μήνυση και να κλείσει μέσα στην φυλακή όσους παραβιάζουν την νομοθεσία.

    Απλά πράγματα

  10. Μελέτη γερά η τσαπού ειναι κοντά …τ ξέρεις εσύ τν κρατάν απ τ χέρι κ αυτήν , τν πατσαβούρα με τον τεράστιο μυτο

  11. Η κοπελα ξερει απο πο…τσες οπως με ειλικρηνια εχει παραδεχτει η ειδια τουλαχιστον κατι ξερει να κανει καλα …..ψιφηστε την ραγιαδες να μερακλοσουν και οι εξω με την παρτη της εχει τα προσοντα γιατι η Καιλη που δεν ειχε αφησει τιποτε ορθιο ειναι καλητερη???

  12. Τελικά, πολύ μεγάλη διαφήμιση της κάνουν τα τρολ της ντούρου-ντούρου και του γιδονικόλα.

  13. Στον ανάποδο κόσμο που ζούμε πια, αυτοί που κάνουν λόγο για «χυδαία επίθεση» είναι οι ίδιοι χυδαίοι!

  14. Ναι, γτ πλέον ο,τι λες κιότι κάνεις δεν είναι μόνο για πάρτυ σου αλλά θέλεις τρομάρα σου να εκπροσώπησεις τον ελληνικό λαό. Εσύ που έχεις εντελώς ξερό λόγο (απορώ που σου έδιναν και εκπομπές) και σκηνοθετούσες και …τσόντες. ( αν είναι δυνατόν). Αυτό το βαρέλι πάτο δεν έχει;

  15. Αφου εισαι τοσο γενεα γιατι δεν μας λες ποιος ηταν διευθηνση και ονομα

  16. Επειδή είσαι ξεκωλι@ρ@ και βίζιτα πολυτελείας, στον ανοίξανε όλοι οι φραγκάτοι και πρέπει να σε φάμε στη μάπα τώρα.

Leave a Response