Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: «Γριά, μπάζο είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω»

Κοινοποίηση:
meletifoto137-682x384

Η Ελεονώρα Μελέτη με ανάρτησή της στέλνει ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

Με μία ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη έβαλε τα πράγματα στην θέση τους για όσους σχολιάζουν αρνητικά την ίδια αλλά και γενικότερα επειδή επιλέγει να δημοσιεύει πιο φυσικές φωτογραφίες χωρίς ρετούς.

Η Ελεονώρα Μελεέτη έγραψε στην ανάρτησή της: «Γριά», «μπάζο» «Παναγία μου ασχήμια όταν δεν βάφεσαι» «γιατί δε φτιάχνεις τη μύτη σου?» Αυτά είναι μερικά από τα σχόλια που διαβάζω κάποιες φορές σε πιο φυσικές φωτογραφίες. Απαντάς; Θα με ρωτήσετε. Σπάνια. Πολύ σπάνια. Κ αν απαντήσω συνήθως δίνω μια ευχή. Μεγαλώνοντας οι καλοθελητές να είναι σαν να έχουν περάσει από πάνω τους όλα τα φίλτρα του ινσταγκραμ, απλά συνιστώ να ρετουσάρουν καλά κ τη ψυχή τους γιατί τα σκ_#%*α όσα φίλτρα κ αν βάλεις παραμένουν σκ_#%…

Όχι γιατί δεν άφησαν ένα σχόλιο κολακείας, αλλά γιατί άφησαν ένα σχόλιο που δίνει αρνητικό κ ρατσιστικό πρόσημο στις ώριμες γυναίκες, τις γυναίκες που αγαπάμε περισσότερο το φυσικό, κ σε όσους αντί για γαλλική έχουμε παπαγαλική μυτούλα!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. εισπραττει αυτα που τοσα χρονια η ιδια ανοητη προωθουσε. τη ματαιοδοξια και το τιποτα

  2. Εσεις που κραζετε εδω κ αυτοι που την εκραζαν στον ινσταγκραμ, εχετε ομορφοτερες γυναικες ρε βλαχοι; Οτι η Μελετη τωρα ας πουμε δεν ειναι ωραια γυναικα. χααχχαχα δεν κοιτατε που ειστε οι περισσοτεροι με κατι τυπισσες σαν τη Τζεσυ Παπουτση λετε κ μπαζο τη Μελετη, που θα παρακαλουσατε να σας δωσει σημασια

  3. Ο καθρέφτης που έχει στο σπίτι της είναι αδιάψευστος κριτής. Η απορία η δικιά μου είναι πως αυτό το Ταγάρι βρήκε θέση στην τηλεόραση όντας ατάλαντη. Δυστυχώς οι παρουσιάστριες αντικατοπτρίζουν το γούστο αυτών που τις σπρώχνουν και το γούστο τους είναι χάλι.

  4. Η γιαγιά μου έλεγε: Εκεί που ήσουν ήμουνα και δω που είμαι θα ‘ρθεις…

    1. …με την έννοια της ομορφιάς και της νεότητας.

  5. Έλεος! Γιατί τόση κακία! Και μάλιστα σε άτομο που δεν το γνωρίζετε, που δεν σας πείραξε και απλά κάνει την δουλειά της. Αν δεν σας αρέσει μην παρακολουθείτε την εκπομπή της, αλλά μαζέψτε την χολή σας. Κι αν θέλετε να δείτε έναν άσχημο άνθρωπο σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη σας και κοιτάξτε το πρόσωπό σας. Και φτύστε το κιόλας. Κομπλεξάρες! Που νομίζετε ότι μισώντας δίνετε περιεχόμενο και αξία στην άδεια ύπαρξή σας.

  6. Την αλήθεια σου λένε κυρά μου…Απλά είσαι κακομαθημένη και κομπλεξική και το παίρνεις αρνητικά. Συν ότι όλοι σας πια έχετε τελειώσει σαν καριέρες μετά την άνοδο του youtube και πλέον έχετε εξελιχθεί σε attention whores προσπαθώντας να πάρετε λίγη δημοσιότητα σε σχέση με την ανυπαρξία στην οποία έχετε περιπέσει. Εσύ εμφανίζεσαι άβαφη και τρομάζεις τον κόσμο, η άλλη χωρίζει μετά από 20 χρόνια μπας και αναστηθεί η καριέρα της στο τραγούδι. Ο καθένας κάτι βρίσκει ώστε να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Καταλάβετέ το όμως, πέρασε η μπογιά σας.

  7. Γιατί της κακοφάνηκε; Δεν είναι γριά και μπάζο;

  8. Μια χαρά είναι η γυναίκα! Κούκλα και Καλό παιδί!

  9. Ξεχνάει πως η ίδια σχολίαζε τους άλλους για την εμφάνιση τους και ειδικά τους άντρες, έλεγε πως δεν της αρέσουν οι άντρες με μεγάλη μύτη και θέλει να έχουν καλοσχηματισμένη μύτη κλπ. Άρα όσα η ίδια έλεγε για τους άλλους τα λούζεται.

  10. Εμένα με ενοχλεί η φωνή της, όχι η φάτσα της, σαν να σφυρίζει φίδι είναι!

  11. ομορφη δε ειναι μα η γυναικα δε αξιζει τετια μεταχιριση εκτος και αν ειναι νεοταξηκολαγνα τοτε βρισιμοοοοοοοο

    1. Γέλασα με το χιούμορ σού καί έκλαψα με την ορθογραφία σού ρε Μπαμπινιώτη!!

Comments are closed.