Ξεσπάει ο Άκης Τσελέντης για τα “βασανιστήρια” της Ευας Καϊλή: 6000 εργάτες σκοτώθηκαν στις κατασκευές για το Μουντιάλ

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

Τις τελευταίες μέρες ακούμε συνέχεια για τις δήθεν άθλιες συνθήκες κράτησης της Καϊλή στις φυλακές «κολαστήρια» στο Βέλγιο, μήπως είναι καιρός να πούμε και για τις συνθήκες διαμονής των εργατών του Κατάρ που δουλεύουν στις κατασκευαστικές εταιρείες σε συνθήκες γαλέρας και διαμένουν σε «υπερπολυτελείς» σουίτες κλάσεις καλύτερες από αυτές της Καϊλή;

Γιατί δεν μιλάμε για την ταμπακιέρα; 6,000 εργάτες σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια κατασκευής του σταδίου. Αυτοί δεν είναι άνθρωποι; Δεν έχουν οικογένειες;
Μήπως να τις βάλουμε και σατέν σεντόνια; Αρκετό χαβιάρι έφαγε και μας κουνούσε και το δάκτυλο όταν αποκαλούσε τεμπέληδες όσους παίρνουν επιδόματα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μήπως έχετε την εντύπωση ότι αξίζετε κάτι καλύτερο; Αυτά που γράφετε δείχνουν πολλά. Είστε από αυτούς που μαζί τα φάγανε; Ή είστε από αυτούς που τα χώνουν επειδή δεν πρόλαβε να έρθει κι η σειρά σας στο μεγάλο φαγοπότι; Ως πρωτοπόρος και γνώστρια στον τομέα τεχνολογίας (AI & Blockchain) θεωρώ βέβαια ότι είχε την ευκαιρία να κερδίσει με απόλυτα νόμιμο τρόπο πολύ μεγάλα ποσά. Επίσης λογικά είχε τη γνώση αν ήθελε να δωροδοκηθεί να το κάνει σε αόρατα κρυπτονομισμάτα (πχ MONERO) ή σε NFT σε METAVERSE, οι κατήγοροι της να ψάχνουν μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ήταν τόσο ηλίθια να δωροδοκηθεί σε μετρητά και το ότι αναδείχθηκε κορυφαία ευρωβουλευτής βε διαβεβαιώνει ότι μόνο ηλίθια δεν είναι όσο και αν ως Έλληνες κάνετε αυτό που πάντα κάνουν οι Έλληνες (βλ. Αλκιβιάδη, Θουκυδίδη, Κολοκοτρώνη κλπ και αυτούς τους κυνηγήσαν για αντίστοιχους λόγους). Αυτά τα λεφτά μάλλον προορίζονταν για άλλους λεβέντες του ευρωκοινοβουλίου. Με 2 και 3 άτομα δεν περνάς ψηφίσματα, χρειάζονται πολλά ψηφαλάκια.

  2. Αυτοι οι δικηγοροι gia to εξωτερικο δεν κανουν ουτε για λουστροι βλεπε περουκακιασ κουγιασ κτλ
    ασ ειναι καλα οι μεγαλοι απατεωνεσ τησ χωρασ που τουσ εκαναν μεγαλουσ και τρανουσ εδω στην Ελλαδα , λαδονοντασ ολο το συστημα μπατσουσ ,εισαγγελεισ εκβιαζοντασ δολοφονοντασ κτλ….
    με τοσο γκακστερισμο εδω μεσα ποιοσ θα τουσ παει κοντρα, φυτευτει δικηγοροι του βρωμικου συστηματοσ ειναι και τιποτα παραπανω, με λιγα λογια απατεωνεσ και αυτοι.
    Εδω ολοκληρα βαπορια με τονουσ και κανεισ δεν παει μεσα , οσο πιο μεγαλοσ λωποδυτησ εισαι τοσο το καλυτερο , μεχρι που τουσ βραβεβουν κιολασ.

  3. Άι σιχτιρ με τη Χάιδω…Εδώ υποφέρει κόσμος κ ασχολιόμαστε με μ….πανα. Να σκεφτόταν όταν τα παιρνε.

  4. ΖΑΜΕ ΚΟΡΩΠΙ ΕΥΑ ΚΑΒΛΙ.
    ΠΕΡΟΥΚΑΚΙΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ.

  5. Μεγάλε Ἄκι (lol) μπορεῖτε νὰ ἐκφράσετε τὰ παράπονά σας κάνοντας μίαν ἐπίσκεψιν στὸ Ντουμπά. Ἐδῶ παραβιάζετε -ἐκ τοῦ ἀσφαλοῦς- ἀνοικτὲς θῦρες……

  6. Η Καϊλή είναι αυτή που ειναι. Ο ανεκδιήγητος ειναι ο περουκάκιας που νομίζει οτι μπορεί να τον πιστέψει κανείς. Τι μας νοιάζει εμάς; Ας πάει να πει στο δικαστήριο τις ηλιθιότητες, που μας τσαμπουνάει

  7. ειδατε ποσο τεμπεληδες ειναι οι καταριανοι εργατες που δεν πανε να εργαστουν και αναγκαζονται να παρουν αλλοδαπους; ειρωνικα το γραφω προφανως αλλα οι περισσοτεροι ελληνες απο τον πατριωτικο χωρο ετσι σκεφτονται

    1. Οι περισσότεροι ήταν Πακιστανοί, Αφγανοι, Μπαγκλαντεσιανοι και Ινδοί. Σας έχουν φάει οι αριστεροί και οι φιλελουδες, κάθε ορθή σκέψη και αλήθεια από το μυαλό σας.

  8. Πως βασανίζουν την καημένη την αθώα Εύα οι Βέλγοι. Μας είπε ότι της πήραν το παλτό και κρύωνε, ότι είχαν συνέχεια αναμμένη λάμπα και δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Το καλύτερο όμως που μας είπε ότι βασανίστηκε επειδή είχε περίοδο και δεν μπορούσε να πλυθεί. Όλη η υφήλιος έμαθε πότε είχε περίοδο η Καϊλή και μας είπε ότι δεν την άφηναν να σκουπίσει το ματωμένο της αιδ..ο.

  9. Ναι ρε λαλ-ακη αλλά είναι μητέρα,έχει ένα παιδάκι,λίγο έλεος και ανθρωπιά.

    1. Όταν τα έκανε τότε δεν σκεφτόταν το παιδί τη;

  10. Με τον Τσελέντη τον μόδιστρο κάποια σχέση;

  11. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ…..Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ ΧΑΖΟΥΣ…..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΠΛΑΣΜΑ…..

  12. κ.Τσελεντη το Ευακι μας εκανε…. εθνικα ” υπερηφανους” ! Απ την αρχη φαινοτανε τι φρουταρα ειναι αλλα βλεπετε το πολιτικο συστημα στην Ελλαδα ειναι….”δημοκρατικωτατο” ! Εχει γεμισει το…κυνοβουλιο σαβουρα ανθρωπιδιων με…..διοικητικες και….νομοθετικες ικανοτητες!

Comments are closed.