“Ξεσκονίζει” συμβάσεις 15ετίας η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος

Κοινοποίηση:
Άφιξη της ηλεκτροκίνητης αμαξοστοιχίας στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Λιανοκλαδίου, η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της από τον Πειραιά, εγκαινιάζοντας την ηλεκτροκίνηση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, την Τετάρτη  6 Ιουνίου 2018. Επιβάτες σ' αυτό το παρθενικό ταξίδι ήταν ο γγ του υπουργείου Υποδομών Θάνος Βούρδας, ο πρόεδρος του ΟΣΕ Γιώργος Κακουλάκης, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοχάρης, επιτελικά στελέχη του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ. Στην ηλεκτροκίνητη αμαξοστοιχία επέβαινε και κλιμάκιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι αρμόδιο και υπεύθυνο για τα διευρωπαϊκά δίκτυα μεταφορών, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Mathieu Grosch. . ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/STR

Σε βάθος 15ετίας προσδιόρισε τον έλεγχο για τις συμβάσεις του ΟΣΕ ο προιστάμενος της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος Χαρ. Βουρλιώτης.

Ο οικονομικός εισαγγελέας παρέστη σήμερα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Πανεπιστήμιο και στο περιθώριο αυτής απαντώντας σε σχετική ερώτηση της ιστοσελίδας «Voria» ανέφερε πως οποιαδήποτε οικονομική ατασθαλία ή παρανομία που έγινε τα τελευταία 15 χρόνια στις συμβάσεις του ΟΣΕ θα εντοπιστεί ενώ ο έλεγχος θα αφορά δεκάδες πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης τόσο στον ΟΣΕ όσο και σε επιχειρήσεις που συναλλάσσονται με τον Οργανισμό.

«Ό,τι μεμπτό υπάρχει θα βρεθεί», σημείωσε ο κ. Βουρλιώτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τι λε ρε παιδι μου πο πο!Ο υπαλληλος του Κουλη και του Σαμαρα θα τα κανει ολα σκονη!

  2. ελπίζω ο ψηλός ο παναθηναϊκάκιας να μας σώσει !! λολ

Comments are closed.