Ξεσηκωμός στον Βόλο για γκρουπ ταξιδιωτών που πήγαν στην Τουρκία –«Καραντίνα και τα έξοδα δικά τους»

Κοινοποίηση:
koron

Μεγάλο εκνευρισμό προκάλεσε στην τοπική κοινωνία η αποκάλυψη ότι εν μέσω της έξαρσης της πανδημ του κοροναϊού, γκρουπ με Βολιώτες αναχώρησε από τον Βόλο την περασμένη Παρασκευή, συμμετέχοντας σε οργανωμένη εκδρομή με προορισμό την Τουρκία απ’ όπου είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει αύριο Τρίτη.

Όπως αναφέρει ο «Ταχυδρόμος», χρήστης των social media αποκάλυψε το γεγονός με ανάρτηση της, η οποία ήταν αρκετή για να «ξεσηκωθούν και οι πέτρες». «Την Παρασκευή έφυγε από Θεσσαλονίκη τουριστικό για Τουρκία. Επιστρέφουν την Τρίτη! Τι θα γίνει με αυτούς; 20 άτομα από Βόλο και 30 από Θεσσαλονίκη όλοι τους», ήταν η ανάρτηση που προκάλεσε χαμό. Ακολούθησε ορυμαγδός σχολίων από πολλούς Βολιώτες, οι οποίοι εξέφραζαν την οργή τους και την έντονη αντίδραση τους, απαιτώντας να ληφθούν αυστηρά μέτρα σε βάρος τους, αφού ο κορονοϊός έχει «χτυπήσει» και στη γειτονική χώρα. Άλλοι επίσης σχολίαζαν ότι θα πρέπει να τεθούν σε καραντίνα, μόλις το τουριστικό λεωφορείο περάσει τα ελληνικά σύνορα, προκειμένου να μην διακινδυνεύσουν άλλοι άνθρωποι εξαιτίας τους.

«Επειδή δεν θα διακινδυνεύουμε εμείς για κάποιους ανεγκέφαλους, θα ενεργήσουμε τα νόμιμα όπως πρέπει», έγραψε μια Βολιώτισσα. «Δεκαπέντε μέρες καραντίνα και τα έξοδα δικά τους», σχολίασε ένας άλλος. «Στα σύνορα, όχι εδώ! Εκτός από τον ιό κινδυνεύουμε και από την ασυνεννοησία τους», ήταν μία ακόμη επισήμανση ενδεικτική της έντονης δυσφορίας πολιτών για την απερισκεψία των συμπολιτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το θέμα ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, το γεγονός, ωστόσο, ότι χθες ήταν Κυριακή, δε βοήθησε ώστε να γίνει πλήρης διασταύρωση όλων των πτυχών της υπόθεσης. Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν, πως Βολιώτες, επικαλούμενοι λόγους δημόσιας υγείας, έχουν εκδηλώσει την πρόθεση, σήμερα Δευτέρα, να ενημερώσουν και την Εισαγγελία Βόλου, ζητώντας να παρέμβει σχετικά.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Συγγνώμη θα ηταν καλο να γνωριζουμε το τουριστικο πρακτορειο που διοργανωσε την εκδρομη στην γαμ..τουρκιά!!
    Οποιος γνωριζει να μας πει???

  2. Να τούς απαγορεύτη η είσοδος στήν χώρα για πάντα και αφέρεση Ελληνικής ιθαγένειας,άς τους πάρει η Τουρκία να τους χέρετε, γιατί θα πρέπει να χάσω κάποιο αγαπημένο μου πρόσωπο γιατί κάποιοι είναι IQ ραδικιού και ηλίθιοι ας πάρουν και τήν άδεια του γραφείου για πάντα…. στο τέλος θα βγεί ο στρατός από τιν ανευθυνότητα και ηλιθιότητα κάπιον

  3. Δυστυχώς αυτά τα άτομα ψηφίζουν και μας περνούν στον λαιμό τους.Να μείνετε μαζί με τον ερντογάν ραγιάδες,εθνομηδενιστες.

  4. Πεταξτε τα γιδια στον παγασητικο να ξεπλυθουν οι αμαρτιες τους.

    1. Ναι ….αλλά με τσιμέντο στα πόδια!!!

  5. Eδώ τα χώνουμε κανονικά?
    Ε τότε εκτός ότι οι γύφτοι έπραξαν ανθελληνικά και ανεύθυνα, δηλ. και στην κατεχομένη Ιωνία πήγανε αφήνοντάς τους τα λεφτά τους τα οποία τα χρησιμοποιούν οι Μογγόλοι κατά κάποιο τρόπο εναντίον μας, όπως π.χ. αγοράζοντας με αυτά τα χημικά που ρίχνουν στον Έβρο και στο μέρος που ψοφάνε ο ένας μετά τον άλλον βρέθηκαν, αγνοώντας τον μεγάλο κίνδυνο που διέτρεξαν και αν νοσήσουν, θα μεταφέρουν στην χώρα μας τον ιό.
    Ούστ – κλειστά τα σύνορα γι’ αυτούς και αν θέλουν επιστροφή να πάνε στο camp της Ανδριανούπολης να κάτσουν με τους ομοίους τους!!!

  6. Αντε στον διάβολο με τα μαλακισμένα επιτέλους.Ακόμη και αυτές τις ώρες, με τον διάολο να απειλεί να μας αφανίσει,δεν μπορείτε χωρίς να προσκυνήσετε τους μογγόλους;Τόσο ανεγκέφαλοι πια;Αίσχος ρε τουρκόγυφτοι…Να μείνετε εκεί ρε γίδια.

  7. Ρε πουτσα που θέλουν. 5000€ πρόστιμο έκαστος το λιγότερο

  8. ΤΙ; ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΗΓΑΝ; ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ!!!!

  9. στην τουρκια ρε ??? δε μπορούσατε αλλού να πάτε ??? εκτός ……. κι αν ειναι η χωρά σας !!!

Comments are closed.