Ξεσηκωμός για το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης στο Διδυμότειχο – Θα γίνει χοτ-σποτ!

Κοινοποίηση:
15-1580118086

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στις 18.00 το απόγευμα στην Καρωτή θα απαντήσει η τοπική κοινωνία του χωριού στην απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να μετατρέψει, το εγκαταλειπόμενο στρατόπεδο “Φιλιρίδη” σε προσωρινό κέντρο φύλαξης λ@θρομεταναστών.

Το παρών στη συγκέντρωση θα δώσει και ο δήμαρχος Διδυμοτείχου κος Χατζηγιάννογλου Ρωμύλος, ο οποίος θα εκφράσει την άποψή του επί του θέματος.

Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη και ήδη μέσα από τα social media οι κάτοικοι του Έβρου οργανώνονται για μεγάλες συγκεντρώσεις.

“Στο μέρος που μεγαλώσαμε εμείς και θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας δεν δεχόμαστε κανένα κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών να είστε όλοι εκεί για να μην γίνουμε ξένοι στην ίδια μας την πατρίδα” τονίζουν μεταξύ άλλων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!
    ΕΛΛΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ!
    31/1 -ΟΛΟΙ- ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

  2. Οι γειτονικες πολεις που συνορεύουν με την Ελλαδα ευδοκιμουν διοτι το κρατος τους τους προωθει την βιομηχανια τους αγροτες ετσι ωστε ο τοπικος πληθυσμος να παραμεινει στον τόπο του και να μην γινονται μεταναστες εδώ συμβαινει το αντιθετο και μας αντικαταστήσουν με λαθρο.

  3. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι αντιδράσεις! όλη η Ελλάδα θα γίνει ένα απέραντο hot spot!!! δηλαδή πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να το καταλάβει ο ΗΛΙΘΙΟΣ ο Έλληνας!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.