Ξεσαλώνουν οι πλούσιοι Έλληνες στο Μονακό! Ο γάμος του υιού της οικογένειας Ζέιν, τα χλιδάτα πάρτι και τα φαντασμαγορικά σόου! Βίντεο και φωτο που κόβουν την ανάσα!

Κοινοποίηση:
210917114627_Αστέρας

Μόνο υπερβολή δεν είναι να πούμε ότι το Μονακό θυμίζει αυτό το Σαββατοκύριακο Ελληνική παροικία. Ο γάμος της οικογένειας Ζέιν έχει συγκεντρώσει ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου στο πριγκιπάτο, οι οποίοι χθες το βράδυ απόλαυσαν το πρώτο πάρτι που δόθηκε για το ζευγάρι.


Η Λόρεν Φαν Μπέρκελ

Ο Σάμι Ζέιν

Ο γαμπρός Σάμι Ζέιν, η αγαπημένη του Λόρεν Φαν Μπέρκελ και οι οικογένειες τους υποδέχθηκαν στο LaTerrace-θεωρείται το roof top του Καζίνου-τους καλεσμένους τους. Ήταν μια εκπληκτική βραδιά με χορεύτριες, ζωντανή μουσική, Dj, εκλεπτυσμένες γεύσεις και έναν ασύλληπτο μπουφέ από γλυκά.

Πολλά τα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν ενώ άφωνοι έμειναν πάρα πολλοί όταν έφταναν στην είσοδο και αντίκριζαν το παραμυθένιο σκηνικό.

Το πάρτι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα για κάποιους ενώ σήμερα είναι η μεγάλη βραδιά με Αντώνη Ρέμο και ένα όνομα έκπληξη όπως ακούγεται εδώ και μέρες.

  

Οι φήμες οργίαζαν και το όνομα της Τζένιφερ Λόπεζ ακούγεται συνέχεια αλλά το βράδυ θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια, στην δεξίωση-υπερπαραγωγή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η Φωνή τού Πολυτεχνείου…”Εξω οί δολοφόνοι τών λαών Αμερικανοί” , ή Μαρία Δαμανάκη , τήν άραξε γιά καλά στό παλάτι τού Αλβέρτου αγωνιζόμενη γιά τά δίκια τής εργατιάς !

  2. εχω παει σε καλυτερα και σαφως πιο χλιδατα στην αμερικη και αφου ο τυπος εχει πετρελαιοπηγες και ειναι στην forbes στου 50 και ανω, οι οικογεννεια για τελικο σουπραιζε αναψαν σουβλες στο προαβλιο του ραντσο και φυσικα η γη που κατεχει ηταν περιπου στο μεγεθος της αττικης, οποτε τη να μου πουν τα βλαχαδερα απο μονακο και βλακειες.

  3. Ψηφίζω Νέα Δημοκρατία για τρώνε στο εξωτερικό οι πλούσιοι της Ελλάδος αστακομακαρονάδες !!!!!

  4. Τις περισσότερες φορές δεν πληρώνουν μία δεκάρα, διοργανώνουν ένα δήθεν συνέδριο της εταιρείας που διευθύνουν την επομένη του γάμου και περνάν τα έξοδα εκεί. Εργαζόμουν σε μεγάλο ξενοδοχείο και ξέρω. Ποιος θα τους ελέγξει;

    1. Κανένας δεν τους ελέγχει Νίκο. Οι πλούσιοι – αυτού του επιπέδου πλούτου – ελέγχουν τις κυβερνήσεις μπορώ να πω. Ποιος λοιπόν να τους αγγίξει;;
      Οι έλεγχοι, οι απειλές, η εφορία, οι απολύσεις και η ΧΟΥΝΤΑ για μάσκες κι εμβόλια είναι για τον απλό λαό!

Comments are closed.