Ξεσάλωσαν οι Τούρκοι: Τουρκικά κατασκοπευτικά προχώρησαν σε 84 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου!

Κοινοποίηση:
720_647268_acc613603f-93aab566ac3c9c86 (1)

Σε 84 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν σήμερα Δευτέρα Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. Η πλειοψηφία των παραβιάσεων έγιναν από τα τέσσερα τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη που πέταξαν μεμονωμένα πάνω από το Αιγαίο.

Τα τουρκικά κατασκοπευτικά αεροσκάφη προχώρησαν σε 82 από τις 84 παραβιάσεις και σε πέντε παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Aθηνών.

Εκτός από τα τουρκικά κατασκοπευτικά πάνω από το Αιγαίο πέταξε σήμερα και ένας σχηματισμός από δύο οπλισμένα F-16 που προέβησαν σε δύο παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου. Παράλληλα σημειώθηκαν και δύο εμπλοκές με τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη.

Τα τουρκικά αεροσκάφη σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΗ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΗΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΩΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΟΙΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΦΤΥΣΗΜΟ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΦΥΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ…………………………………….

Comments are closed.