Ξεπέρασαν τα όρια: Τι είπε η πακιστανική κοινότητα για τον κορωνοϊό και τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

 

Συνάθροιση το Σάββατο παρά τις απαγορεύσεις…

Λεφτά για μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία και όχι για στρατόπεδα ζητούν αριστεροί και παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα ενώ ονομάζουν «ρατσιστικές», τις επιχειρήσεις της αστυνομίας.

«Σύνορα ανοιχτά για την προσφυγιά, να κλείσουν τα στρατόπεδα-θανατοπαγίδες στα νησιά και στην ενδοχώρα. (…) Ο χειρότερος ιός είναι ο ρατσισμός. Ποτέ ξανά φασισμός».

 Αυτά ήταν τα μηνύματα που έστειλαν το Σάββατο 21 Μάρτη το μεσημέρι στο Σύνταγμα, αριστεροί και μουσουλμάνοι, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, αναφέροντας πως η αντίδραση των Ελλήνων απέναντι στην παράνομη μετανάστευση, την οποία αποκαλούν «μίσος, ρατσισμό και φασισμό», είναι χειρότερη από τον κορωνοϊό.

Καλεί μάλιστα την Ελλάδα να ανοίξει τις «πόρτες» και να μπουν οι εισβολείς. Άρα η στάση αυτή των Ελλήνων, σύμφωνα με την πακιστανική κοινότητα, είναι χειρότερη από τον κορωνοϊό, εξαιτίας του οποίου υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες κρούσματα και νεκροί, ανά τον πλανήτη.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ εχει κάνει στο παρελθόν παρεξηγήσιμες δηλώσεις. Για παράδειγμα έχει δηλώσει σε συλλαλητήριο: «Και οι μετανάστες έχουν χέρια και μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν».

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Ο Γιάννης Λαγός πάντως με μήνυση που του έκανε τον περασμένο Δεκέμβριο, αυτό το πακιστανικό σκουπίδι το γ@μησε. Δεν είναι οι Έλληνες προδότες για να τον έχουν από δίπλα τους όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

  2. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ…ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ…ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ…ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΦΑΠΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΙΘΗΚΟΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΙΣΑ

  3. Τα καλα και συμφεροντα αναφερε. Καμία απολύτως παρεξηγηση. Απλά στά ουμπαλα μας. Ειπε τη γνωμη του, δημοκρατία εχουμε, εχει το ελευθερο, ως εκει. Ο κυριαρχος Ελληνικος λαος κρινει και αποφασιζει, τι θα γίνει.

  4. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΣΛΑΜ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ . ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΖΗΤΑ Η ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΣΤΑΡ .

  5. Ξεκολλατε βρε Ντουντούμια με τις ψήφους πια..άιντε πόσο κοιμησι θα ρίχνετε ακόμα..ότι κ να ψηφίσει ο καθενας σας
    Τα φακελάκια π μαρκάρετε
    Μπαίνουν σε μαύρες σακούλες(τους έχουμε δει αυτοπροσώπως)
    Και πάνε σε συγκεκριμένες εταιρείες
    Που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα
    Όπως θα τους δασκαλεψουν
    Κάτι μπάσταρδα κ παλιαδερφες
    Από ανωθεν
    Ότι κ να ψηφισετε
    Οπότε κόψτε τις παπαριές εγώ φταίω εσύ φταις με τις ψήφους
    Μέχρι και κει τους διευκολύνετε που διαχωρίζεστε..
    Και κατά ταλλα όλοι νοιαζεστε για τον τόπο σας
    Κιολοι τον γαματε με τη βλακεία
    Που δν λέτε να την ξεκολλήσετε
    Απτό μυαλό σας
    Άιντε περαστικα
    Κανονιατε να Μην βγάλετε πάλι το σχόλιο μακελειο

  6. Όλους αυτούς τους θρασύτατους λάθρο που έχουν τώρα και πρόεδρο εκπρόσωπο,αν συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε σε λίγο καιρό,με την βοήθεια βέβαια δικών μας προδοτών ,θα τους δούμε και στη βουλή.
    Μόνο μια πατριωτική οργάνωση μπορεί να ξεβρωμίσει τον τόπο.Θα σταματήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Έλληνας να ψηφίζει κομματικά.

  7. Θα συμφωνήσω με τον γύφτο σε ένα σημείο μόνο. Για τις ρατσιστικές επιχειρήσεις. Μόνο που αυτές αφορούν εμάς τους Έλληνες. Δεν άκουσα ότι πήγαν και μάζεψαν από κει κι ότι έκοψαν πρόστιμα σε αυτα τα όρθια ζώα!

  8. Αδελφά σωματεία το Πακιστάν με την Τουρκία με ίδια σημαία κλπ και εμείς έχουμε γεμίσει τη χώρα με πακιστανα υποζωα.
    Μήνες μείνανε για να παίξουμε μπάλα ⚽ και εμείς οι λίγοι Έλληνες όπως αυτοι οι ανθρωποφάγοι παίζουν με τα κεφάλια χριστιανών στις χώρες τους. Και βέβαια δεν ξεχνάμε τους υπόλοιπους προδότες. Θα έχουν προτεραιότητα στο παιχνίδι

  9. Βοήθεια!! Στο Αιγάλεω ετοιμάζουν το νέο τους γκέτο, πέφτει μία μία περιοχή στην Αθήνα, τι στο καλό?? κάτοικοι και αστυνομία κάνουν τα στραβά τα μάτια, βρωμάει η ατμόσφαιρα μπόχα και μπάφους, οι τριγύρω δρόμοι από το μετρό εσταυρωμένος έχουν κατακλυστεί από λαθρέποικους, σκατά στους πολιτικούς και σε όλη την φάρα τους, καλή τύχη στην υπόλοιπη Αθήνα, προσοχή στην επαρχία μην κοτέψετε κι εσείς να έχουμε κάπου να έρθουμε αλλιώς θα αναγκαστούμε να ξενιτευτούμε. Να δούμε μετά ποιος θα πληρώνει φόρους, να έχετε να κάνετε μόνο με άπλυτους και αυτούς, εκεί να δεις, τα ψέμματα τελείωσαν, θα έχετε την Ελλάδα που γουστάρετε, οι πολιτικοί και οι πολίτες της φυσικά

  10. ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΗ & ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ,
    ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ & ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ , ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΔΕΣ !!

  11. δεν θα του κανω τη χαρη να μπω καν στη συζητηση όπως αρμόζει και σε τρομοκράτες. Κανένα διάλογο με εισβολείς και υπόδικους,όποια και αν ειναι τα αιτήματά τους
    θα παρατηρήσω όμως ένα γεγονός:
    Ο αλλοδαπός διαδηλώνει στην ποτισμένη με αιμα πλατεία συνταγματος κινηματογραφουμενος και φυλασσομενος απο όργανα την ιδια στιγμη που οι ημεδαποι ιθαγενεις ειναι στο σταδιο …..Ως πότε παλληκάρια, θα ζούμε στα στενά, μονάχοι σαν λιοντάρια, στες ράχες στα βουνά; Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά …
    Γεγονός 2ο:
    Υπάρχουν και έμμισθοι ελληνόφωνοι που τους περιθάλπτουν εξυπηρετώντας ανθελληνικα συμφέροντα
    Γεγονός 3ο:
    Οι πολιτικες που εφαρμόζονται από το πολιτικό προσωπικό (ασχετα με την παράταξη την οποία ανήκουν – έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται) είναι μόνο για το στενό προσωπικό τους συμφέρον

  12. ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευργετηθέντος

  13. Ηρθαν εδω
    για να μας κανουν τα αφεντικα,
    και αν μπορουμε ας κουνηθουμε
    μπαμ και μας καθαρισαν.
    Και εχουμε και μια κηβερνηση
    που κανει εδαφιεες μετανοιες μπροστα τους
    οχι πεζουνε.

  14. Ηρθαν εδω
    για να μας κανουν τα αφεντικα,
    και αν μπορουμε ας κουνηθουμε
    μπαμ και μας καθαρισαν.
    Και εχουμε και μια κηβερνηση
    που κανει εδαγιεες μετανοιες μπροστα τους
    οχι πεζουνε.

  15. Ηρθαν εδω
    για να μας κανουν τα αφεντικα,
    και αν μπορουμε ας κουνηθουμε
    μπαμ και μας καθαρισαν.
    Και εχουμε και μια κηβερνηση
    που κανει εδαγιεες μετανοιες μπροστα τους
    οχι πεζουνε.

  16. οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες προτρεπουν και παροτρυνουν τους λαθρο γαμιαδες των μαναδων τους, να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο!
    δεν θα περασει ο κομουνισμος!!!!!!!!!!

  17. Αυτά είναι η Αρχηηηηηηηηηηη!!!!!
    Καλά να παθουμεεεεεε!!!!!!

  18. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ !!.. ή ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ !!

    Για τον ΦΑΣΙΣΜΟ, ΡΑΤΣΙΣΜΟ και το ΜΙΣΟΣ του μουσουλμανικού ολοκληρωτισμού που θεωρεί ‘άχρηστους’ και ‘άξιους θανάτωσης’ όλους όσους δεν πιστεύουν στον Αλλάχ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!

  19. ΠΡΟΒΑ κανει εξω απο την βουλη γιατι συντομα θα ειναι μεσα .Τον αγαπαει ΚΟΜΑ μεγαααλο

  20. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΦΓΑΝΟΙ…
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ! ! !
    Γιατί ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ και μαζί όλοι οι ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΡΟΕΔΕΥΤΙΚΟΙ φωνάζουν και καλούν την Ελλάδα να ανοίξει τις «πόρτες» και να μπουν οι εισβολείς μέσα, την ώρα
    που 100.000 κλιματιζόμενες τέντες (έχω βγάλει εκεί πολλές φωτογραφίες) που χρησιμοποιούνται μόνο 5 μέρες το χρόνο, παραμένουν «μόνες και έρημες» στη Σαουδική Αραβία.
    Η υψηλής ποιότητας κλιματιζόμενες τέντες στήθηκαν στην πόλη Μίνα σε μια κοιλάδα 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων και χρησιμοποιούνται μόνο πέντε μέρες το χρόνο από προσκυνητές Χάτζ, για το ετήσιο ισλαμικό προσκύνημα στη Μέκκα.
    Τον υπόλοιπο χρόνο η περιοχή ερημώνει και οι σκηνές παραμένουν αχρησιμοποίητες….
    Οι σκηνές κατασκευάστηκαν από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας στη δεκαετία του 1990 και αναβαθμίστηκαν το 1997 και δεν τις διαπερνά εύκολα ούτε η φωτιά…
    Πλανάτε όμως η παράδοξη ερώτηση του γιατί επιλέγουν να περάσουν όλες αυτές τις δυσκολίες για να βρεθούν στην ΕΛΛΑΔΑ, ενώ θα μπορούσαν να κατευθυνθούν στις πλούσιες Αραβικές χώρες του Κόλπου, εκεί που και αρκετά χρήματα υπάρχουν (λόγω πετρελαίου) αλλά και τα πολιτισμικά στοιχεία (γλώσσα, θρησκεία κ.λπ.) είναι σχεδόν ταυτόσημα.
    Άρα θέλουν να έρθουν εδώ για συγκεκριμένους λόγους και σχέδια…..
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

  21. Γαμ@ το σπιτι σου καργιολη !. Μας μιλας και στεκεσαι μπροστα στο Συνταγμα της Ελλαδος ;;
    Ποιος τα επιτρεπει αυτα τα χαλια
    ΛΥΣΣΑΑΩΩ
    Ψοφα καργιολη

  22. πακιστάν, ιράκ, λιβύη οι χώρες που συμπαραστάθηκαν στην Τουρκία κατά την εισβολή στη Κύπρο. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

  23. Αυτά φώναζε η μοναδική Χρυσή Αυγή και εσείς μαλακές ψηφοφοροι ψηφίσατε αυτούς που υποστηρίζουν αυτά τα αποβρασματα ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  24. Πραγματι η κατρακυλα αυτης της χωρας δεν εχει τελος!!!!!!!!!!! Διοτι οταν ερχονται οι εκλογες ο Λαος αυτος ψηφιζει κομματα που αποτελουνται απο ατομα που δεν αγαπουν την Ελλαδα, την γεμισαν λαθροισλαμιστες τους οποιους επιτρεπουν να μας κουνουν και το δαχτυλο!!!!!!!! Αυτον τον θρασυτατο Πακιστανο, αν την Ελλαδα εξακολουθησουν να την κηβερνουν πολιτικαντηδες, θα τον δειτε σε λιγο και στην Ελληνικη Βουλη, αν δεν βρεθει καποιος πατριωτης να τους διωξει!!!!!!!!!!!

  25. 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΑΒΩΝΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ. ΡΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ;

  26. Αντε στα τσακιδια ρε θρασυτατε Πακιστανε και παρε μαζι σου και τους Ανθελληνες Συριζαιους!!!!!!! Αυτος ειναι καταζητουμενος στο Πακισταν και ηρθε εδω στην Μπανανια , η οποια τον ανεχεται να ξεσηκωνει τους λαθροισλαμιστες!!!!!!! Αμεση απελαση σε ολα τα ξενοφερτα παρανομα κακοποια στοιχεια!!!!!!!!

  27. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΚΙ.ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΚΟΠΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 5-6 ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝΕ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  28. Ο ΛΑΘΡΑΙΟΣ. ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΙΘΗΚΑΣ….ΡΕ ΟΥΣΤ

  29. Ρε μαλάκα είμαι και φασίστας και ρατσιστής .
    Δεν σε θέλω στην χώρα μου .
    Αι στο διάολο κοπρίτη βρωμιάρη λαθροκανίβαλε και πίσω από εκεί που ήρθες .

  30. Καλά μας κάνουν. Μαζεύουμε και τρέφουμε παράνομους μετανάστες, που μας έρχονται από χώρα πολύ εχθρική προς την δική μας. Κανονικά έπρεπε να τους μαζεύουμε σε πλοία και πίσω εκεί από όπου ήρτθαν. Ή στην γλυκειά τους αδελφούλα την Τουρκία.

  31. Όσοι μετανάστες δε γουστάρετε α Ελλάδα ,να πάτε στη χώρα σας .Καταστρεψατε τις χώρες σας και ήρθατε να καταστρέψετε και την Ευρώπη .Να πάτε στα αδέρφια σας :ΗΑΕ ,Σαουδικη αραβια κλπ .Ουστ αποβράσματα της κοινωνίας!!

  32. Εχει δηλωσει επισης, προ ετων, μεσω αναρτησης του, περιπου τα εξης: “Οταν γινουμε πολλοι, θα σκοτωνουμε και θα καιμε εκκλησιες, οπως στο Πακισταν!

  33. ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΟΥΣ

  34. Πήγαινε πίσω Πακιστάν ρε να βγαίνεις στα μικρόφωνα και να λές ότι θες. Έχει και πολλές κατσίκες εκεί για να κάνετε το σπόρ που ξέρετε καλά.

  35. Το τομάρι αυτό δεν έχει διεθνή εντάλματα εναντίον του ? Γιατί δεν εκτελούνται από την ΕΛΑΣ ???

  36. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΕΤΣΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?>

  37. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΣΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΓΑΛΗΝΙΑ ΖΩΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Κ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΕΛΟ….

    1. Φίλε Λεωνίδα είπες την πιο σοβαρή κουβέντα και νοιώθω έτσι ακριβώς όπως αναφέρεις.
      Να προσθέσω μονο ότι στο βάθος βλέπουμε κάποιους ένστολους δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι προκειμένου να πατήσουν το pin εκτελούν και την εντολή πεολιχεία

  38. Μαζέψτε επιτέλους αυτήν την μουτσούνα…Είναι καταζητούμενος και όχι μόνο δεν τον ενοχλεί κανείς,αλλά περιφέρεται στην χώρα και κάνει υποδείξεις,λες και έχει θεσμικό ρόλο…Η μήπως έχει, κύριοι της κυβέρνησης;Μπορεί κάποιος να μας δώσει μια υπεύθυνη απάντηση και εξηγήσεις για τα εξωφρενικά που συμβαίνουν; Είναι ασύλληπτο και εξοργιστικό…

Comments are closed.