Ξεμωράθηκε η γριά και θέλει “αγιοποίηση” του Παύλου Φύσσα (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
voultepsi

Η Σοφία Βούλτεψη φαίνεται πως ξεμωράθηκε και έχει αρχίσει να τα… χάνει. Μέσα σε όλα τα άλλα που κατά καιρούς έχει πει, ζήτησε την “αγιοποίηση” του Παύλου Φύσσα από την Εκκλησία.

Δείτε την απίστευτη δήλωσή της:

https://twitter.com/ScroogeKifissia/status/1571938926318981121?s=20&t=lLLGhDNDi4A4uWc1f20X7Q

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

41 Σχόλια

  1. ΚΑΥΛΟΣ ΧΥΣΣΑΣ..Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΥΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΔΩΝ,,,ΜΕ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Γ@Μ@ ΤΟΥΣ, Κ@ΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ… ΠΡΩΤΑ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΥΛΟΣ ΧΥΣΣΑΣ..

    ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΣΙΣΟΧΑΡΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΖΟΜΑΣΤΕ

  2. Σιγά τον “δάσκαλο”, ρε μεγάλε … ΄Ενας καταδικασμένος και εξορισμένος ΕΛΑΣίτης ήταν, που αρθρογραφούσε στην κ@λοφυλλάδα “αυγή” … Στη διάρκεια της 7ετίας το έσκασε στη Ρώμη και επέστρεψε το ΄74 ως “αντιστασιακός”, για να κάνει κολλητιλίκια με το μητσοτακέϊκο και να αναλάβει τον ρόλο του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της «ΝΔ»…

  3. κυρία της τρυπιας δεκάρας φυσά ρουφα τα πατονε

  4. ΑΑΧΧΧ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ…

  5. Αυτη ειναι η ΝΔ…..
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΝΔ

  6. Ἀναμένω τὴν ἀπάντησιν τῆς Ἐκκλησίας καὶ τῆς Ν.Δ………

  7. Ψηφίζει μόνο η Μάγδα Φύσσα ΝΔ, οι λοιποί Έλληνες αποστρέφονται αυτό το κόμμα και τον γόνο Μητσοτάκη.

  8. ΧΑΙΡΟΜΕ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΟΙΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ

  9. Ο ΦΥΣΣΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΖΕΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ??
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΟΥΔΙ!!!!
    ΤΕΛΟΣ!!!

  10. Η καριόλα αυτή πήγαινε στις συγκεντρώσεις των αξιωματικών και το παιζε πατριώτισα επειδή δήθεν ο πεθερός της ήταν στρατηγός (του κώλου). Είχε και κάτι τσάτσους νεοδημοκράτες σαν τον πρόεδρο των αποστράτων τον Πανταζόπουλο που την προωθούσαν σαν πατριώτισα για να διορίσουν δικά τους άτομα.

  11. Ο λαός είναι βλάκας που δεν έβγαλε την Χρυσή Αυγή με 10%. Ας βγάλει τον Κασιδιάρη

  12. Διαβάστε το βιογραφικό του πατέρα της ΕΛΑΣΙΤΗΣ μετά ο εξ απορρήτων του πατρός Μητσοτάκη ,πλήρης περιγραφή στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ γράψτε ΒΟΥΛΤΕΨΗΣ και θα τα δείτε ώστε να έχετε πλήρη γνώση . Εφάρμοζε την γραμμή του Κ.Κ.Ε. να τους διαβρώσουμε από μέσα , ξεχνάτε πως και ο δράστης στην υπόθεση Φύσα πριν πάει στην Χ.Α . ήταν σημαντικό μέλος του Κ.Κ.Ε. .

  13. Η Κυρία είναι Χριστιανή Ορθόδοξη και το λέει αυτό; Επίσης πρέπει να περάσουν εκατό χρόνια για κάποιον.

  14. Αν και δεν πρεπει να ασχολειτε καποιος με αυτο το πραγμα επειδη εχει δημοσιο λογο τηςλεω οτι καιρος ειναι να παει σπιτι της γιατι αρχισε να τα χανειΚαιρος να χαθει απο τις τηλεορασεις και τις ασυναρτησιες της να τις μονολογει στον κουφιο εαυτο τηςΑρκετα πια σας συχαθηκαμε

  15. Ο κατήφορος γιά τήν ΝΔ δέν έχει τελειωμό, καί η βλακεία τών στελεχών της έχει χτυπήσει ζενίθ στό απέραντο σύμπαν!

  16. οτι μαλακια θελεις την ακους απο τα βληματα αυτου του μορφωματος αντε χασου ρε μπαμπο που τον θες και αγιο για μοια δολοφονια φιλαθλων ποδοσφαιρο

  17. Άι κυρά μου τράβα σε κάνα γιατρό να σου αλλάξει τα ψυχοφάρμακα γιατί υποτροπίασες και δε ξέρεις τί λες!! Εν τω μεταξύ παίζει να συναγωνίζεσαι στην παπαρο-ατάκα το Πετσωμένο ρεμαλι. Τί στο διάβολο…. διαγωνισμό παπαριάς κάνετε εκεί μέσα ;;; Δεν εξηγείται διαφορετικά…

  18. ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;;;;;;;
    ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΞΟΑΝΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!

    ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ

  19. Προς ξεμωραμένη σατανόγρια….ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ!!

  20. ΑΓΙΟΣ ΠΟΥΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝ ΖΩΗ…ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΝΑΝ ΠΟΥΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ!Ο ΦΥΣΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΣΑΝ ΕΛΙΖΕ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΠΡΑΝΑ…ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΝΕΚΡΟΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΕΡΑΣ!

  21. Αχ Παναγία μου. Υπάρχει μια λέξη. Απόσυρση. Μήπως κάποιοι και κάποιες να την βάλουν στο πρόγραμμα τους; Και γρήγορα μάλιστα;

  22. Βούλτεψη,είσαι απλά ηλίθια.Τέτοια πρόταση ούτε οι ακροαριστεροί δεν κάναν.Θα χάσεις και τα λίγα δεξιά ψηφαλάκια που είχες

  23. Από τη φάτσα της και μόνο φαίνεται ότι έχει κάψει κάθε εγκεφαλικό κύτταρο.
    Παρ’ όλα αυτά δεν έχει κανένα άλλοθι. Τσεκούρι και φωτιά. Η ώρα πλησιάζει γοργά.

  24. Πατσαβούρα βγάλε τον σκασμό σκατογρια

  25. ΕΞΩ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!

  26. Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει σε ορισμένες και ορισμένους πολιτικούς και μη. Μωρή ζουρλομανδύα, την τελευταία λέξη για το κάθε τι, την έχει Ο Μεγάλος Δημιουργός και όχι το κάθε βλαμενο σαν κ’ εσένα.

  27. Αυτό που χρειάζεται είναι να ενδυθείς την λευκή άσπιλη ανάποδη ρόμπα και να αγιάσεις σε ευλογημένο ψυχιατρείο ώστε να ανακηρυχθείς μετά θάνατον όσία .

  28. Μπορεί κάποιος νά ερμηνεύσει Τί εννοούσε η μαμά τού Φυσσα όταν απάντησε στήν Τατιάνα Στεφανιδου στό ερώτημα… Εάν βγήκε κάποιο video τής δολοφονίας…Ο,τι “Ναί κάποιος έβγαλε video αλλά έκανε τό λάθος νά τό δώσει στήν Αστυνομία”

    1. σημαινει οτι ο φυσσας δν ειναι νεκρος..αλλα ηθοποιος!ο πατερας του ο ιδιος ειπε σε συντευξη οτι σει στο σαν ελιζε της γαλλιας…αρα ποτε δν πεθανε..στημενο ηταν να συλλαβουν τη χρυση αυγη…οπως με τον αλιεξη που ζει ακομα και αυτος στο εξωτερικο!ακομα περιμενουμε τις καμερες που εκλεψε ο δενδιας και δειχνουν τη μουφα ψευτοδολοφονια!

      1. Και κουράζεται τραγουδώντας α-ραπ, πίνοντας ακριβές σαμπάνιες και “γραμμές” και πηδωντας ηληθια, ανήλικα κοριτσάκια, όπως συνήθιζε και πρώτα, σαν αυτά τα τσουλακια που βλέπουμε ότι μαζεύονται σε τέτοιου είδους συναυλίες.

      2. Κι εγώ αυτό πιστεύω. Όταν το λέω όμως δεν τους αρέσει. Και το είπα από την πρώτη στιγμή.

  29. Αγιος γιατι?
    Οτι να ναι λεει ο καθενας.
    Εχει χαθει η μπαλα σε αυτή την χωρα απο αυτούς τους πολιτικους

  30. Η ΒΟΥΛΤΕΨΗ ;;;;;;;;;;; ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ;;;;;;
    Ξ Ο Υ Τ Μ Π Α Μ Π Ο Γ Ρ Ι Α

  31. Ε Λ Ε Ο Σ !!!! Ε Λ Ε Ο Σ !!!! αλλοι ειναι στο down under land και αλλοι εχουν εναν down under εγκεφαλο…… τι αλλο θα σκευτειτε στην ξεκαπιστρωτη χωρα……

  32. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ “ΔΑΣΚΑΛΟΣ” ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ,Η κ.ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΩΝ-ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ,ΤΗΣ Χ.ΑΥΓΗΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝ??? Η’ ΑΥΤΟΙ..ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΑΨΑΝ???

Comments are closed.