Ξεκινούν τεστ κορωνοϊού σε παιδάκια νηπιαγωγείου!!! -Ξεσηκώθηκαν οι γονείς – Παράνομα τα τεστ – Δείτε την απόφαση

Κοινοποίηση:
Ξεκινούν-τεστ-κορωνοϊού-στο-Νηπιαγωγείο-Ξυλοκάστρου-Ξεσηκώθηκαν-οι-γονείς

Ανάστατοι είναι οι γονείς και κηδεμόνες παιδιών που φιλοξενούνται στις σχολικές δομές του δήμου Ξυλοκάστρου

μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ότι κλιμάκια θα βρίσκονται στην περιοχή από αύριο 27 Ιανουαρίου προκειμένου να υποβάλλουν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου σε τεστ κορωνοϊού.

Μάλιστα ως προκάλυμμά για τις ενέργειας του ΕΟΔΥ ζητήθηκε από του κηδεμόνες των παιδιών να υπογράψουν βεβαίωση επιτρέποντας στους ”άγνωστους ειδικούς” να προχωρήσουν στην εξέταση των ανήλικων παιδιών, χωρίς την παρουσία των γονέων τους.

Οι κηδεμόνες των παιδιών επικοινώνησαν με το ηλεκτρονικό περιοδικό ΓΟΝΕΙΣ αποστέλλοντας της σχετικές βεβαιώσεις που τους δόθηκαν σήμερα.

ΠΗΓΗ: goneis.info

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το υπουργείο Παιδείας με το φόβο των ποινικών ευθυνών και την αντίδραση των γονέων απέσυρε τα κλιμάκια ΕΟΔΥ από τα δημοτικά και Νηπιαγωγεία. Σήμερα η υπουργός Κεραμέως έστειλε σχετική απόφαση σε όλα τα σχολεία ότι εξετάζονται μόνο μαθητές από 16 ετών και αν το επιθυμούν….

  2. Τα τέστ τα έχουν ξεκινήσει από την επιστροφή των μαθητών από τις διακοπές στα ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ…
    Η ενημέρωση έγινε στούς γονείς πρίν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές Χριστουγένων.
    Προσωπικά διαφώνησα με την διεξαγωγή του τεστ στην κόρη μου και το ανακοίνωσα στην διευθύντρια η οποία φάνηκε να ενοχλήθηκε.
    Κατά την γνώμη μου είναι μια απόφαση η οποία έχει δρομολογηθεί και σύντομα θα είναι υποχρεωτικό το τέστ στα σχολεία κάθε μήνα παρακάμπτωντας την γνώμη των γονέων…..

Comments are closed.