Ξεκατίνιασμα Κρανιδιώτη και Μπογδάνου στο Twitter – Δικαιώνουν τον κόσμο για το 0% που έχουν!

Κοινοποίηση:
ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

Έντονο διάλογο, με χαρακτηρισμούς και βαριές εκφράσεις, είχαν στο Twitter οι Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Φάηλος Κρανιδιώτης, με αφορφή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όταν μάλιστα… θυμήθηκαν πως συνυπήρξαν για ένα διάστημα στο ίδιο κόμμα, τότε έγινε χαμός.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος απάντησε σε έναν χρήστη του Twitter, που του επιτέθηκε, αναφέροντας ότι «μας μπερδεύεις με τους συνομιλητές/απολογητές/κολαούζους του Κυριάκου, τους ψευτοδεξιούς Φαηλοτζήμερους, που έχουν δηλώσει πως ό,τι μαζέψουν στις πρώτες εκλογές θα του το επιστρέψουν στις δεύτερες. Εμείς δεν συζητάμε καν συνεργασία, ούτε στήριξη της ΝΔ, πριν και μετά τις εκλογές».

Τότε, ο Φαήλος Κρανιδιώτης τού απάντησε πως «αν χρειαζόταν για να εκλεγείς, θα προσκυνούσες και την κεφάλα του Λένιν στην αυλή του Περισσού. Δικαιώνεις κάθε μέρα την κλωτσηδόν διαγραφή σου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Μάθε να καβαλάς παπί, μετά τις εκλογές μόνο ντελιβεράς θα μπορείς να γίνεις».

«Δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές. Το ότι ο συνομιλητής του Μητσοτάκη το γυρνάει στο καφριλίκι για να ταΐσει σανό κανέναν αφελή πατριώτη, είναι μονομερής προσέγγιση. Οι διαφορές είναι πολιτικές. Αυτοί είναι με τη ΝΔ, εμείς απέναντι», ανταπάντησε ο Μπογδάνος.

Για να γράψει ο Κρανιδιώτης: «Ταλαίπωρε, πες στους ανθρώπους πόσες φορές ήρθες να μου μιλήσεις λέγοντάς μου ‘χωρίς να το πεις στο Θάνο’, νομίζοντας πως είμαι σαν τα μούτρα σου και μόνο ξύλο δεν έφαγες για την διπροσωπία σου».

Και πρόσθεσε: «Πες για την ευθυγράμμισή σου με τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ και ΣΎΡΙΖΑ για τις υποκλοπές», ενώ έγραψε επίσης: «Πες για την πρότασή σου να χρηματοδοτηθούμε από φιλορωσοψέκ επιχειρηματία και σε στείλαμε για φρέσκα».

Άμα έχεις επίπεδο… τι να λέμε τώρα!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τη σου φταινε ρε χοντρε οι ντιλιβεραδες και παρομοιαζεις τον καραφλα με αυτους ….???τοσο κομπλεξικος εισαι αδουλευτο τομαρι χασοδικη παρακλαδι της Νδουλας

  2. Καραφλομπόγδανε τράβα στον Φελόπουλο να σου αλείψει την άδεια σου κεφάλα με διαβασμένη κηραλοιφή και να σου κολλήσει πάνω μια επιστολή του αγίου πούτσου, μαλακισμένο.

  3. Αμφότεροι νεοταξίτες φιλελέδες.
    Ο πρώην πασόκος Φαύλος Κρανιδιώτης ανεκάλυψε στο πρόσωπο του μπούλη Σαμαρά τον άνδρα που θα οδηγήσει το Έθνος στο υψηλό πεπρωμένο του.
    Κάποια εποχή επαίρετο για τις αλβανικές του ρίζες.
    Ο λαπάς φιλελές Μπογδάνος απόφοιτος της σχολής Μωραΐτη, παρόμοια με το εγγύς Αμερικανικό Κολλέγιο, γνωστός νεοταξίτης από τις εκπομπές στα ΜΜΕ των προδοτών νταβατζήδων.

  4. ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΣΤΗ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΣ ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΑΡΑΦΛΑΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΙΑΣ ΣΙΝΙΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΠΗΛΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗΤΕΡΟ……….ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΣΗΔΙΑΡΗ ΣΤΙΝ ΚΑΛΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΙΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ………………

  6. Ο Κρανιδιώτης υποστήριξε τις υποχρεωτικότητες των εμβολίων, οπότε εννοείται ότι θα φάει μαύρο!

  7. Ευτυχώς που διώξαμε τον Κοκό, άγιο είχαμε.

  8. Τα αριστερά κοπρόσκυλα απ’ όλες τις πτέρυγες (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ ΜΛ,ΛΜ, Μπαρουφάκης κτλ) έγιναν ένα σώμα,μια φωνή για να βρίσουν την κηδεία του τέως. Το είδατε χθες και αυτές τις μέρες σε Facebook, Twitter κτλ. Οι δεξιοί τι σκατά παθαίνουν και δεν μπορούν να ενωθούν μια γροθιά παρά μόνο σπάζουν το πατριωτικό μέτωπο σε μονάδες. Όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί;

    1. και που να ακουσεις ο σταλινοκομμουνιστης καζακης που το παιζει πατριωτης τι ελεγε

  9. …..”Προσωπικοτητες” της νεοελληνικης…δημοκρατιας!

  10. ο Μπογδανος ηθελε μαυρο Ευζωνα και πολυεθνικη Ελλαδα…
    ο ηλιθιος , τωρα το παιζει πατριωτης…..
    εντολες του Γεραπετριτη της ΝΔ , εκτελει ο Μπογδανος , για αναχωμα στο κομμα του Κασιδιαρη…
    ουστ κοπροσκυλα

  11. Tην πρόθεση του να συνεργαστεί μελλοντικά
    σε μια πιθανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας
    ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη 25/9/2021,
    ο Φαήλος Κρανιδιώτης
    ( το δεξι χέρι του πατριδοκαπηλου Σαμαρά )….
    Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Νέας Δεξιάς, δήλωσε:
    “μπορούμε να δώσουμε ψήφο ανοχής, ή στήριξη στην κυβέρνηση,
    ή συμμετοχή στην κυβέρνηση”…..
    Τι μας λεει???Ψηφιστε εμενα αντι για ΝΔ
    και εγω παλι ΝΔ θα σας βγω………
    Ποσο ηλιθιους μας θεωρουν???

Comments are closed.