Ξεκατίνιασμα! Λατινοπούλου: “Λάθος πρότυπο η Μπάρκα” – Η απάντηση της παρουσιάστριας – Εκτός εκλογών την έθεσε η ΝΔ

Κοινοποίηση:
ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε εκτός Αθηνών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ανέβασε αρκετές φωτογραφίες, τις οποίες αναπαρήγαγαν αρκετά Μέσα. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ωστόσο διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάστηκαν στα media οι φωτογραφίες της παρουσιάστριας και τα κολακευτικά σχόλια για το σώμα της.

Χαρακτηριστικά έγραψε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram: «Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η No1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

afroditi

Η απάντηση της Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της και τόνισε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου παλεύει να «προβληθεί» μέσα από τις απόψεις της. Η ίδια ούτε που κατονόμασε την πολιτικό, καθώς όπως είπε, «δεν θέλει να ασχημύνει πιάνοντας το όνομά της στο στόμα της».

«Σκεφτόμουν και συζητούσα με τους συνεργάτες μου πώς θα μπορούσα να τοποθετηθώ διακριτικά πάνω στο θέμα αυτό. Όταν ένας άνθρωπος έχει ως μοναδικό του όπλο να σχολιάζει τους άλλους, σε πιάνει μια λύπη, γιατί σκέφτεσαι πόσο άδειος μπορεί να είναι. Επειδή πήρα πολλά μηνύματα όμως, και ίσως υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τη δική μου δύναμη συναισθηματικά, κι επειδή αυτός ο άνθρωπος ασχολείται και με την πολιτική, ελπίζω αυτό που συμβαίνει να φτάσει και στο κόμμα, στο οποίο ανήκει και να γίνει άμεσα κάτι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Σε μιά εποχή που όλοι παλεύουμε να εξαλειφθεί η βία, η κακοποίηση, όταν βλέπουμε ότι κάθε λίγο ακούμε για γυναικοκτονίες και ανθρωποκτονίες, άνθρωποι που αυτοκτονούν από ψυχικά προβλήματα κι επειδή, σε λίγα χρόνια μπορεί να φέρουμε κι εμείς παιδιά στον κόσμο, δεν σκεφτόμαστε τι μπορεί να πάθουν τα δικά μας παιδιά, αν τροφοδοτούμε το αίσθημα του ρατσισμού», συμπληρώνει.

Εκτός Εθνικών εκλογών η Λατινοπούλου

Η επίθεση κατά της Δανάη Μπάρκα φαίνεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, φέρεται να τέθηκε εκτός κόμματος.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Το να εισαι χοντρος το καταλαβαινω…το να προκαλεις ομως εκθετωντας τους σκεμπεδες σου και τα λιπος που κρεμετε δεξια και αριστερα που καθε αλλο κανει καλο στην υγεια σου χαμογελωντας γεματη αυτοπεπιθεση αντι να προσπαθησεις να χασεις κιλα που σε τοσο μικρη ηλικια απεκτησες δειχνει αν μη τι αλλο οτι εισαι στον κοσμο σου….αμα μεινεις εγκυος ετσι οπως εισαι θα εχεις μεγαλο προβλημα δυστυχως ..συζητησε το και με καποιο ιατρο αν σε επιτρεψει το εγω σου….

  2. Στέφανε αν κάνεις μια έρευνα για το παρελθόν της Αφροδίτης θα ενθουσιαστείς….

  3. Ο/Η ΡΑΤΣΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ! ΣΟΥΡΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ! ΜΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΛΟΥ! λέει:

    😋

  4. 🤮

  5. αυτές οι χοντρές κάνουν το καλύτερο κρεβάτι γατάκια!

  6. Εκδιώχθηκε από το κόμμα γιατί απλά δεν αποδέχεται την πολιτική ορθότητα (κατευθυνόμενος τρόπος σκέψης καί έκφρασης από την σιωνιστική ελίτ για την μετατροπή του ανθρώπου από την ατομικότητα σέ κοπαδοποίηση ώστε να ελέγχεται εύκολα).
    Το νά εκφράσεις άποψη πέρα από την κατευθυντήρια γραμμή αυτομάτως σέ θέτει στο περιθώριο.

  7. Πειτε ρε σεις! Απο που ξεκινησε η μοδα αυτη για να μην θιγονται τα παιδοβουβαλα?

  8. Ξεφτιλισμενοι της ΝΔ αντι να διωξετε τους κοπριτες πισωγλεντηδες που εχετε μαζεψει σαν συμβουλους και σαν υπουργους ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ που σας στηριζαν ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ που εχει το θαρος ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ……μεινετε με τους βαρβιτσιωτιδες και τους καραμανληδες ,,,σε λιγο θα ψαχνετε την ψηφο σας ….

  9. ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ-ΜΠΑΡΚΑ… ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΡΘΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ‘ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ’…. ΔΙΩΧΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ…….. ΜΕ ΤΗΛΕ-ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ…

    ΑΥΤΟΙ… ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ….

  10. ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ Γ@ΜΗΜΕΝΗ ”ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ” ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ”ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ”…

  11. μπραβο στη λατινοπουλου!
    μακαρι να παει με φαηλο/τζημερο, οπως ο διεγραμμενος απ την αριστεριστικη νουδουλα κυριλιδης πηγε με τον κασιδιαρη

  12. ΜΠΡΆΒΟ στην κυρία Λατινοπούλου!!!Δεν αναφέρθηκε στην κυρία Μπάρκα, αλλά στο λάθος μύνημα που προσπαθούν να περάσουν κάποιοι, όπως το έχει πράξει άλλωστε και παλαιότερα, για άλλα θέματα..!!!Εκεί,στην ΝΔ πάντως,έτσι όπως το πάνε, θα μείνει μόνο το κατακάθι του καφέ..!!

  13. Ήταν αναμενόμενο μια και ο ΜΠΛΕ ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ χειρότερος από τον original ΣΥΡΙΖΑ, για όσους δεν το έχουν καταλάβει.
    Τι είπε δηλαδή η κοπέλα ??
    Απλά ότι η παχυσαρκία ενώ είναι επιβλαβής μοστράρεται ως κανονικότητα, όπως και η αρσενοκοιτία, η γιόγκα, η πάσης φύσεως ανωμαλία κ.τ.λ
    ΔΕΝ τα βαλε με τις χοντρές, αλλά με την αρρώστεια της παχυσαρκίας !!!

  14. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ…

  15. Πολύ ωραία και σωστή τοποθέτηση της Λατινοπούλου. Αλλά το πλυντήριο των κίτρινων <> δουλεύει τέλεια. Ποιο σάπιοι πεθαίνεις και βγαινει η Ν.Δ να πάρει αποστάσεις. ΟΥΣΤ κοπρόσκυλα..
    Αλλά φταίει και αυτή που πηγαίνει στα συνέδρια κτλ και αυτοαναφέρεται πολιτεύτρια τους.

  16. Καλα είπε, γιατί στην Ελλάδα έχουμε για πρότυπα τον καπουτζιδη, τους τραπερς, τους παχύσαρκους και λοιπά. Κανεις ένα σχόλιο για οποιοδήποτε και αμέσως γίνεσαι ρατσιστής, σεξιστής, και ομοφοβικός.
    Ε όχι λοιπόν, δεν γουστάρουμε να βλέπουμε άντρες να φιλιούνται στον δρόμο, παχύσαρκους μοδατους που κρέμονται τα λίπη, η χοληστερίνη, και ο διαβήτης, και ούτε τους 17χρονους να μαχαιρονονται.
    Πολύ καλα κάνουν όλοι αυτοί, δικαίωμα τους να είναι όπως θέλουν, να είναι όλοι υγιείς και ευτυχισμένοι αλλα σίγουρα δεν είναι πρότυπα για να τα διαφημίζει η τηλεόραση, ενώ πριν από δέκα δεκαπέντε χρόνια ήταν τα κεντρικά θέματα στις εκπομπές ως κακά πρότυπα και με άσχημους χαρακτηρισμούς.

  17. Ωραία…δίνει και γραμμή τωρα στο κόμμα η κυρια που θιχτηκε γιατι η αλλ ητηνειπε παχυσαρκη;μα ειναι χοντρη τι να κανουμε;

  18. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Κ ΑΔΙΚΟ
    ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΤΗ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ…. Η΄ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.

Comments are closed.