Ξεκάθαρο το μήνυμα της Κομισιόν: «Η Ουγγαρία μπορεί να εγκρίνει και να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο Sputnik-V» – Όταν έχεις κυβέρνηση τα πετυχαίνεις όλα!

Κοινοποίηση:
εμβολίο Sputnik-V

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας έχει το δικαίωμα να εγκρίνει την χρήση του ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού Sputnik-V, το οποίο όμως δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δήλωσε στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

«Ναι, οι χώρες μέλη έχουν την δυνατότητα έγκρισης του εμβολίου στο πλαίσιο μιας ειδικής διαδικασίας σε έκτακτες καταστάσεις. Αυτή η απόφαση χώρας μέλους, στην δεδομένη περίπτωση αφορά την Ουγγαρία. Όμως το εμβόλιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στην Ουγγαρία, δεν μπορεί να κυκλοφορήσει εκτός της Ουγγαρίας, σε άλλες χώρες της ΕΕ», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπογράμμισε ότι η Ουγγαρία στην περίπτωση αυτή θα φέρει μόνη της την ευθύνη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, και όχι οι ευρωπαϊκές υγειονομικές αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αποκλειστική χρήση του Ρωσικού εμβολίου αποκλειστικά στην Ουγγαρία προσωπικά το ερμηνεύω ως ακρως ελεγχόμενο πειραματισμο.
    Δεν έχω καμμιά αμφιβολία πως είναι το ίδιο εμβόλιο με αυτό του Γκέιτς με τα νανοσωματίδια που αλλάζουν το ανθρωπινο DNA σε υπάκουο ρομποτακι.
    Ο Θεός να βάλει το χέρι Του να προστατέψει όλες τις ψυχές που θα κάνουν εν αγνοια τους αυτό η τα άλλα εμβόλια.

  2. Χρόνια είχα να γελάσω έτσι. “Η Ουγγαρία στην περίπτωση αυτή θα φέρει μόνη της την ευθύνη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, και όχι οι ευρωπαϊκές υγειονομικές αρχές”. Γιατί μέχρι τώρα οι ευρωπαϊκές υγειονομικές αρχές είχαν την ευθύνη για ότι συμβαίνει με τον κορωνοιό ή αν πάρουμε το εμβόλιο της γερμανικής Φάιζερ θα έχουν την ευθύνη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου? Για χαζούς μας περνάνε. Αν πάθει κάτι κάποιος που θα κάνει το εμβόλιο ποιος θα αναλάβει την ευθύνη? Που όλοι οι αρμόδιοι θα κάνουν τους ανήξερους. Εγώ λέω να έρθουν και τα Σπούτνικ στην Ελλάδα και όποιος θέλει να εμβολιασθεί να μπορεί να επιλέξει. Γιατί θα πρέπει σε μία ελεύθερη αγορά η γερμανική Φάιζερ να έχει το μονοπώλιο?

  3. ΄Στο κόλπο και ο Ορμπάν…Μια χαρά θέλει να τους εμβολιάσει τους Ούγγρους με το “ρώσσικο” δήθεν το “καλό”…
    Το γνωρίζουν και οι γάτες ΟΛΑ τα εμβόλια είτε αμερικανικα, είτε ρωσσικα είτε κινεζικα , είτε νιγηριανα κλπ…ΑΝΗΚΟΥΝ στον Μπιλλαρα Γκεητς…

Comments are closed.