Ξεκάθαρος ο Βορίδης: «Κανονικά τη Δευτέρα το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους άνω των 60»

Κοινοποίηση:
βοριδης

«Από Δευτέρα πρόστιμο», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης σχετικά με τους πολίτες άνω των 60 ετών που δεν θα έχουν εμβολιαστεί έως τις 16 Ιανουαρίου.

Πρόσθεσε ότι «δεν έχει νόημα να πούμε σε όσους συμμορφώθηκαν, ότι καλά κάνατε εσείς που συμμορφωθήκατε αλλά στους άλλους θα δώσουμε παράταση».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cnn.gr, εκτιμάται ότι θα βεβαιωθούν σε βάθος 15μέρου περίπου 300.000 πρόστιμα, πρώτα στις περιπτώσεις των άνω των 60 που θεωρείται δεδομένο ότι δεν υπάρχει λόγος εξαίρεσης.

Για όσους εξαιρούνται υπάρχει περιθώριο ακόμη 2,5 ημερών να υποβάλλουν την σχετική αίτηση στην ειδική πλατφόρμα. Μέχρι να εξεταστεί η αίτησή τους είναι προφανές ότι δεν θα βεβαιώνεται το σχετικό πρόστιμο.

Για ειδικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα, ΑΦΜ αποβιωσάντων που ακόμη δεν έχει διαγραφεί, και πάλι η εξαίρεση υλοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής οδού με την επιλογή της αντίστοιχης διαδρομής στην ειδική πλατφόρμα.

Ακόμη εξαιρούνται από τα διοικητικά πρόστιμα όσοι ανήκουν σε ΔΟΥ του εξωτερικού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ασιμάκη εσύ έχεις παραδάκι να πληρώνεις το 100ευρω σκουλίκι ρουτάς να οι άλλ έχουν όμως να το πλερώνων κάθη μήνα ; Είστη απάνθρουπα κτήνη ξηχαρβαλουμένα!

  2. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΟΙ…..ΜΗΝ ΜΑΣΣΑΤΑΙ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΣΤΕ ΠΑΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ……………….

  3. Ξεκάθαρα , απλά και…..τσεκουρατα !!!!!!! Υπομονή μέχρι τις εκλογές………..

  4. Δηλωσται Ιαχοβαδες και ξεμπαιρδεψαται απο τους καριολαδες ετσι απλα

  5. Βορίδης……………………Χαχαχχααχχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. 300000*2 στην καλύτερη περίπτωση. Μέτρα ψήφους φασίστα…και φάπες!!!

  7. Ντροπή. Ζούμε την αρχή ενός νέου δυστοπικού κόσμου που δεν προβλέπεται να ανατραπεί σύντομα.

  8. Έχετε ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.Ουτε που ονειρεύεστε τι σας περιμένει.Αυτες τις μέρες θα τις θυμάστε σαν ένα όμορφο όνειρο.

  9. Στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ οδεύεται και εσείς, το 6% στις επόμενες εκλογές είναι εφικτό,λίγη προσπάθεια ακόμα και θα το καταφέρετε…..

  10. 60 να ναι οι ώρες σου!!! Και πολλές σου είναι!!! Ναζιδιο!!!

  11. Να ζήσουν οι δημοκράτες τύπου Βορίδη. Όλοι οι άλλοι να πάνε να ψοφήσουν! Η δυνατή δημοκρατία θέλει ωραίες κωλοτούμπες.

  12. Στις εκλογές για βουλευτής μάς έγλυφες αλήτη.

  13. Συνιστώ στους 60+ να γραφουν σε ΔΟΥ του Μπαγκλαντές
    Στο Μπαγκλαντές υπάρχουν εδώ και χρόνια ψηφιακές ταυτότητες.
    Τα καλά του λεγόμενου τρίτου κόσμου θα τα λουστούμε κι εμείς τώρα λόγω “αντιρατσιστικών” επιλογών της ΑΛΗΤ.

  14. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ,ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ.

  15. Ο κος Πολάκης που είναι να φωνάξει για τους άνω των εξήντα για το( τιμωρητικό )παράνομο- χαράτσι ,των ήδη χαμηλών εισοδημάτων συνανθρώπων μας? Για την μητέρα του κ τον πατέρα της φίλης του βγήκε να τους κράξει!

  16. ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ 300.000 ΘΑ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ…

  17. Ελάτε να ζητήσετε ψήφο από τους παππούδες μας, πρώην μακεδονομάχοι και νυν υπερασπιστές των πρεσπών! Φτου σας προδότες, γιουσουφάκια του ζάεφ, που αφήσατε τους πακιστανούς στο σύνταγμα χωρίς μάσκες και βάζετε πρόστιμο στα γεροντάκια.

  18. ΑΝΤΕ ΡΕ χιτλεροναζισταρε. νοσταλγε των κρεματοριων. θυμήθηκες τα νιάτα σου με τον μπαλτά αντεροβγαλτη. στα παιδιά σας τι λέτε ΡΕ εγκληματίες;;;; ότι κουράζετε πολύ;;

  19. βεβαίως, πάμε μία εκλογές να πληρώσεις και εσύ ;

    Πρέπει να δικαστούν ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !

Comments are closed.