Ξέφυγε πάλι «αρχιτέκτονας » του δόγματος της Γαλάζιας Πατρίδας – Γιαϊτζί: «Ο σεισμός στη Σάμο απέδειξε ότι ανήκει στην τουρκική υφαλοκρηπίδα»

Κοινοποίηση:
1

Απίστευτες δηλώσεις από τον Τζιχάντ Γιαϊτζί ακούστηκαν λίγες ημέρες μετά τον σεισμό που έπληξε τη Σάμο και τα παράλια της Σμύρνης!

Σύμφωνα με τον Τούρκο αντιναύαρχο που ήταν ο «κατασκευστής» του παράνομου τουρκο-λιβυκού μνημονίου, ο σεισμός απέδειξε ότι η Σάμος και τα γύρω νησιά ανήκουν τουρκική υφαλοκρηπίδα!

«Η γεωφυσική πραγματικότητα συναντήθηκε για άλλη μια φορά με το δίκαιο της θάλασσας. Αυτός ο οδυνηρός σεισμός στη θάλασσα του Αιγαίου επιβεβαίωσε, για άλλη μια φορά, ότι τα ελληνικά νησιά πλησίον των τουρκικών ακτών, όπως η Σάμος, βρίσκονται επί της τουρκικής υφαλοκρηπίδας. Ενώ η ελληνική ηπειρωτική χώρα δεν επηρεάστηκε από αυτόν τον σεισμό, επηρεάστηκε παρόλα αυτά ολόκληρη η Δυτική Ανατολία, πλήττοντας σοβαρά ακόμα και τη Σμύρνη, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας» δήλωσε ο Γιαϊτζί που ονειρεύεται τη Γαλάζια Πατρίδα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχουν διαφορές με τους φίλους μας. Βομβαρδιστικά, φρεγάτες, άρματα, οβίδες, τορπίλες, πύραυλοι, νάρκες, δισεκατομμύρια βολίδες, κατά κανόνα ρυθμίζουν κάθε είδους εκκρεμότητες. Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους,

  2. Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ , ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ , Η ΜΙΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ & ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΞΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ , ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΟΥΝΟΙ & ΕΜΙΝΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠ’ ΟΠΟΥ & ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ & ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΝΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ( ΟΥΝΟΥΣ ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΩΜΑΖΩΜΑΤΑ = ΔΙΑΒΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ !!

  3. Οι νεκροί που έχετε σου αποδεικνυουν τίποτα;ή εκεί εθελοτυφλεις;

Comments are closed.