Ξέφυγε ο Γιάννης – Άσχημη πράξη, έχασα το μυαλό μου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
wade-antetokounmpo-monomaxia

Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα νεύρα του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα φόργουορντ να ρίχνει… κουτουλιά στον Βάγκνερ των Ουίζαρντς και να αποβάλλεται.

Ο Έλληνας φόργουορντ με το χρονόμετρο να θέλει 8:50 για το τέλος του ημιχρόνου αποβλήθηκε. Συγκεκριμένα ενώ έκανε επιθετικό στον Μόριτζ Βάγκνερ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και χτύπησε με το κεφάλι του το κεφάλι του αντιπάλου με συνέπεια να μείνει εκτός για το υπόλοιπο του αγώνα. Το σημαντικό βέβαια για τους Μπακς αλλά και τον ίδιο είναι αν θα υπάρξει τιμωρία ενόψει playoffs, μια τιμωρία που μπορεί να φτάσει και σε 5 αγωνιστικές αν κρίνουμε από αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε απολογητικός μετά το παιχνίδι με τους Γουίζαρντς για την κουτουλιά στον Βάγκνερ, τόνισε ότι έχασε το μυαλό του και ξεκαθάρισε ότι ελπίζει πως δεν θα αντιδράσει ξανά έτσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν μία άσχημη πράξη. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το ξανάκανα. Είμαστε όλοι άνθρωποι όμως και κάνουμε λάθη. Πιστεύω ότι έχω κάνει εξαιρετική δουλειά όλη την σεζόν και στην καριέρα μου να κρατάω την ψυχραιμία μου, αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω λάθη. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να παίζω μπάσκετ και να προχωρήσω.

Δεν νομίζω ότι ήμουν εκνευρισμένος με τον Βάγκνερ. Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το έχτισαν αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, να με κρατάνε, να με χτυπάνε. Όλα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς σκεφτόμουν έχω όλα τα παιχνίδια που οι αντίπαλοί μου με χτυπάνε και έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή. Όπως είπα, αν μπορούσα να γυρίσω πίσω, θα το άλλαζα και θα έμενα στο παιχνίδι. Πρέπει να ζήσω με αυτό. Λάθος μου. Πρέπει να μάθω από αυτό. Χαίρομαι που παίξαμε ωραίο μπάσκετ, περάσαμε καλά και νικήσαμε. Πρέπει να εστιάσουμε στα playoffs.

Συνήθως απλώς προσπαθώ να τελειώσω το παιχνίδι και να μην κάνω κάτι χαζό. Κάποιες στιγμές απλώς για μερικά δευτερόλεπτα δεν σκέφτεσαι και κάνεις κάτι χαζό. Σε όλη την καριέρα μου πιστεύω ότι έχω καταφέρει να δείχνω συγκεντρωμένος και να μην επηρεάζομαι από αυτά που μου κάνουν οι αντίπαλες ομάδες. Σήμερα ήταν η μέρα και ελπίζω ότι ήταν η τελευταία φορά που αντέδρασα έτσι. Ξέρω ότι τα χτυπήματα θα συνεχίσουν να έρχονται”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Αν χτυπουσε λευκος τον αραπη θα εβγαιναν οι αριστεροι λευκοι Ανταρσυα , αντιφα, Κωνσταντινου και σια και θα εκαιγαν την Αθηνα. Χρησιμοι ηλιθιοι γαρ.

    1. και μονο που τον ειπες “αραπη” τους εκανες μαγκες κι εσυ γινεσαι ο λουζερ… περαστικα σου

  2. Αν καναμε μια εξεταση DnA στον Αντετ και στο Αμερικανο και το συγριναμε με ενα τεστ με αρχαιο Ελληνα τι θα εβγαζε? Οι Μαυροι και ολοι οι μη-λευκοι ειναι απογονοι των εκπτωτων Αγγελων δεν εχουν καμμια δουλεια να τους συνκαταλεγουμε με τους απογονους του Αδαμ και της Ευας

    1. Πολλά του έχουν πει του Κασιδιάρη, αλλά απόγονο έκπτωτων Αγγέλων δεν τον έχουν πει.

  3. Έλληνας; ΕΛΛΗΝΑΣ; Αχαχαχαχα ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  4. Τα Μ.Μ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ διακωμωδουν την επίθεση του αντετοκουμπο στον λευκό καλαθοσφαιριστη με φράσεις του στυλ this Sparta.Αν είχε συμβεί το αντιθετο όμως θα εσκουζαν μέρα νύχτα για την ρατσιστική συμπεριφορά του λευκου απέναντι στον Γιαννάκη.

  5. Στα @@ μας ο Γιάννης.Δεν φτάνει που έφαγε τα ελληνικά επιδόματα και τον μάθαμε μπάσκετ ,
    τώρα μας βρίζει κι’όλας . Εγώ σας λέω ότι θα μας κυβερνήσει !!!

  6. α ναι! παίζει μπάσκετ.

  7. ΑΦΉΣΤΕ ΉΣΥΧΟ ΤΟΝ ΓΙΆΝΝΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΞΆΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΆΛΛΩΣΤΕ ΌΤΑΝ ΠΑΊΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΊ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ

  8. Λοιπόν θα το πάρετε επιτέλους χαμπάρι μερικοί; Οι αράπηδες εξαιτίας του DNA τους, σαν αυτό των άγριων ζώων δηλαδή, αδυνατούν να ελέγξουν το θυμό τους. Δρουν χωρίς να μπορεί ο μειομένης αντιλήψεως εγκέφαλός τους να μπορεί να σκεφτεί τις συνέπειες των πράξεών τους. Καταλάβετέ το επιτέλους!!!

    1. Μετά από αυτή την επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψη, θέτεις σοβαρή υποψηφιότητα για το νόμπελ Βιολογίας. Επίσης, η Ένωση Ελλήνων Επιστημών, σκέφτεται πολύ σοβαρά να σε βραβεύσει, αλλά και να σε προτείνει ως βασικό ομιλητή σε σειρά φόρουμ με αντικείμενο την εξέλιξη των ζωντανών οργανισμών.

    2. Αν ξέρεις την παροιμία που λένε για το σκοινί κ το σπίτι του κρεμασμένου είναι ατυχές που έθεσες θέμα μειωμένης αντίληψης εγκεφάλου.

  9. Τι ήθελες;;;να σου στρώνουν χαλί να καρφώνεις ανενόχλητος???να πας σε ψυχολόγο αν έχεις νεύρα…και ΜΗΝ ξανάρθεις στη χώρα των Λευκών…

  10. μην δειτε εναν ανθρωπο να προκοψει στην ζωη του , μιζερα ανθρωπακια ολοι σας .
    αλλα τι να περιμενεις απο ανθρωπους που εχουν ινδαλμα τον μιχαλολιακο.

    1. τι περιμενεις απο ανθρωπους σαν και του λογου σου που εχουν ινδαλμα την Τασια και τον Καρανικα??? Ουστ…

    2. Ευτυχώς που για σένα ίνδαλμα είναι η Παπαρήγα, Κουτσούμπας, Τσίπρας και Παπανδρέου, για μια Ελλάδα δυνατή για μια Ελλάδα Ανεξάρτητη.
      Σίγουρα παίρνεις ναρκωτικά, δεν εξηγείται αλλιώς.

    3. Πας καλά? Ο τύπος έχει πρόβλημα και κόμπλεξ, οι αθλητές οι σωστοί δεν κάνουν τέτοιες πουστιές, κανονικά θα έπρεπε να ντρέπεται και να ζητήσει συγνώμη.

  11. Να διαμαρτυρηθούμε όλοι για τη βία που δέχεται η Λευκή Φυλή απο τους μαύρους. Ο ‘κύριος’ δεν μας ενδιαφέρει τι είναι γραμμένος στα χαρτιά.

  12. Τον αποκαλείτε “Γιάννη”, λες και είναι ντροπή το “Σινα-Ούγκο”, το Νιγηριανό του όνομα.

    1. Κάποια στιγμή θα ζητήσει να τον αποκαλούν Ούγκο, όπως και ο Ολάζουον ζήτησε να τον λένε Χακίμ και όχι Ακίμ

    2. Ανούλου είναι το κανονικό τού όνομα.έτσι τον φωνάζουν στο ουγκάντα.

  13. 3η φορά που αποβάλλεται, 2η κουτουλιά σε αντίπαλο.
    Είναι σαφές πως δεν έχει μέντορα και καθοδήγηση το παιδί.
    Ο Lebron είναι λάθος πρότυπο Γιαννάκη.
    Δες καλύτερα τον Magic ή ακόμη και τον Χάρντεν που κρατά το στόμα του κλειστό.
    Try to be less arrogant

  14. Γιαννακη ξεκαβαλα το καλαμι αγορι μου, δεν εισαι και τιποτα παντως παρα ενας αραπης που πουλαει μαγκια και κλανια σε λευκους. Τελικα αυτο ειναι ρατσισμος.

    1. Ρε μαιμου αρβανιταριο που δεν ξερεις απο που κρατα η σκουφια σου.. 100 ζωες να ζεις δεν θα προσφερεις στην Ελλαδα οσο αυτο το παιδι.. ουγκανο με μηδεν ελληνικο πολιτισμο..

      1. Τουρκοσπορε ουστ από εδώ ρε που κάθεσαι και βρίζεις τους Αρβανίτες, κωλολεχριτη της Κουμουνδούρου.

        1. τουρκόσποροι και ακομα πιο κατω ειστε εσεις οι ναzι που δουλευετε για το συστημα

  15. τι θα γινει με το μαυρο που του φταινε οι ασπροι;

      1. Εισαι και συ μαυρος που σου φταίνε οι άσπροι;

        1. Είναι άσπρος που του φταίνε οι μαύροι στην ψυχη κ καφέ στο μυαλό άσπροι.

  16. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ

  17. Καμια συγγνώμη θα πεις?
    Αλλα ξεχασα ο Βαγκνερ ειναι…..λευκοςΣωστα γιαννακη η κανω λαθος?

    1. Λέει ξεκάθαρα ότι ήταν λάθος του και ότι ηταν μια άσχημη πράξη και ότι αν γυριζε ο χρόνος πίσω δεν θα το έκανε.

      1. Αν ηταν αραπης δεν θα τον κουτουλουσε αλλα επειδη ηταν λευκος τον χτυπησε και μετα ζητησε συγνωμη.

Comments are closed.