Ξέφυγε η κατάσταση! Ανήλικες γ@φτισσες κάνουν «πιάτσα» στην Πατρών – Πύργου!

Κοινοποίηση:
pornia-patra

Στέκι πορνείας έχει μετατραπεί παράδομος στα Βραχνέικα που οδηγεί στην Πατρών – Πύργου, με ανήλικα κορίτσια και λίγο μεγαλύτερα να κάνουν πιάτσα σε περαστικούς και διερχόμενα αυτοκίνητα

Η πιάτσα στα Βραχνέικα είναι γνωστή, μόνο που η λειτουργία του Προαστιακού και η επέκταση του τρένου προς τα Καμίνια και την Κάτω Αχαΐα ανάγκασε το κύκλωμα που ωθεί τις ανήλικες Ρομά προς την πορνεία να φύγουν από τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ και να μετακομίσουν σε άλλο σημείο της περιοχής.

Η αλλαγή αυτή κυκλοφόρησε γρήγορα στους ενδιαφερόμενους – κυρίως παππούδες και ηλικιωμένους – και πλέον ο παράδρομος αυτός έχει γίνει το νέο στέκι της υπαίθριας πορνείας που υπάρχει στην περιοχή.

Όπως γράφει το patrasevents.gr σύμφωνα με κατοίκους των Βραχνείκων, αλλά και ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα, τα περισσότερα από τα ανήλικα κορίτσια που συχνάζουν εκεί, προέρχονται από τον καταυλισμό των γ@φτων στο Ριγανόκαμπο. Πρόκειται για κορίτσια ηλικίας των 12, των 14 και των 16 ετών κυρίως.

Οι παππούδες φτάνουν εκεί συνήθως με το αμάξι τους και αφού συζητάνε με τα κορίτσια την τιμή, τις επιβιβάζουν στο αυτοκίνητο τους και εξαφανίζονται. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τιμή δεν ξεπερνάει τα 10 και τα 15 ευρώ, ανάλογα με το είδος της ερωτικής υπηρεσίας που ζητούν οι ηλικιωμένοι πελάτες.

Το όλο θέμα ασφαλώς δεν είναι τωρινό. Πρόκειται για μία κατάσταση που ειδικότερα στην περιοχή των Βραχνείκων διαιωνίζεται. Περνώντας κανείς από τα σημεία αυτά βλέπει μικρά κορίτσια με κραγιόν και με τσιγάρο στο χέρι να έχουν στηθεί και να περιμένουν τους πελάτες τους.

Παρόμοιες μαρτυρίες για υπαίθρια πορνεία από ανήλικες (ή και λίγο μεγαλύτερες ) τσιγγάνες υπάρχουν και για άλλες περιοχές της Πάτρας, όπως για το Νότιο Πάρκο, τα Ψηλαλώνια, την Αγία Σοφίας, ενώ είναι γνωστό τι γινόταν παλιότερα στην πλατεία Γεωργίου και στην πλατεία Όλγας.

Όμως στο συγκεκριμένο σημείο στα Βραχνέικα δεν υπάρχουν προσχήματα. Και όλα αυτά με την πολιτεία να συνεχίζει να εθελοτυφλεί.

Να σημειωθεί ότι σποραδικά αναφέρονται τέτοια περιστατικά και σε άλλες πόλεις της Πελοποννήσου…

Πηγή: notospress.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δεν φταίνε μόνο αυτές αλλά και οι παππούδες.Καλά αυτές πλένονται;

  2. Τώρα ξυπνήσατε?Από πάντα γινόταν αυτό.Οι γύφτισσες ή θα κλέβουν ή θα ζητιανεύουν ή θα εκπορνεύονται ή όλα αυτά μαζί.

  3. Έρχεται η ανάπτυξη και το ξελάφρωμα των φορολογουμένων. Η εφορία θα επέμβει;

Comments are closed.