Ξέφυγε από τον κορωνοϊό και πέταξε για Ντουμπάι! Η Ηλιάδη μάς προκαλεί με τη χλιδή της στο αραβικό εμιράτο! Για το μεροκάματο «θυσιάζεται» κι αυτή; (Φωτο)

Κοινοποίηση:
Συγκλονίζει-η-Αγγελική-Ηλιάδη-Με-έριξε-σε-ένα-κρεβάτι-έπεσε-επάνω-μου-και…-βίντεο

Η Αγγελική Ηλιάδη μοιράστηκε άμα τη αφίξει της  με τους ακόλουθούς της τις εικόνες της χλιδής που απολαμβάνει στο διασημότερο αραβικό εμιράτο και μας μεταφέρει στο Ντουμπάι που έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων σελέμπριτι όλων των κατηγοριών. Από άτομα υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου, διάσημους καλλιτέχνες μέχρι και απλές «βίζιτες». Είναι το σημείο στον πλανήτη που έχει «ψωμί» για όλους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Κάναν ελέγχους στα ΚΤΕΛ του Κηφισού που ο τίμιος κόσμος θέλει να ταξιδέψει για να πάει στη γενέτειρα του για το Άγιο Πάσχα. Και όλοι οι επιβάτες ήταν νόμιμοι είχαν τα δικαιολογητικά. Σε αυτά τα καλόπαιδα που θέλουν να πάνε για «βίζιτες» στα Ντουμπάϊα κανένας έλεγχος; Με τι χαρτιά πας στο Ντουμπάι; Στέλνεις τη λέξη «βίζιτα» στο 13033; Και για να μην παρεξηγηθούμε «παραμορφωμένη» κυρία Ηλιάδη βίζιτα=επίσκεψη και παραμορφωμένη=πολύ μορφωμένη.

  2. Το Ντουμπαι εγινε το βιζιταδικο της εγχωριας μας εμετικης showbiz

  3. Αυτή δεν χρωστούσε εκατοντάδες χιλιάδες στο δημόσιο; Τώρα γλέντια στο Ντουμπάι εις υγείαν των κορόιδων; Από την άλλη λέει ότι έχει πνευματικό, φοράει σταυρό και δηλώνει χριστιανή. Ο λόγος που πιστεύω στον Ιησού Χριστό αλλά δεν πρόκειται ποτέ να πατήσω σε παπάδες, πνευματικούς κλπ. Υποκριτές και γλύφτες των ψευτοσελέμπριτις που κάνουν όργια και μετά κάνουν τους χριστιανούς.

  4. Να σου πω…
    Ποσο παει η “ακριβη” βιζιτα στο Ντουμπαι…?
    Αστρονομικο…το νουμερο…
    Ουστ

  5. το παιδι της το εχει μαζι φανταζομαι………….

  6. τι μας πειράζει η Ηλιάδη; όλοι κομπιναδόροι κλεφτοκοτάδες παραβατικοί είμαστε. Όλοι ψάχνουμε την κομπίνα για να περάσουμε τα διόδια και την αστυνομία και το λιμενικό για τα νησιά. Και τι δεν έχουμε επιστρατεύσει. Ψεύτικα φύλλα πορείας στις δημόσιες υπηρεσίες, ψεύτικους επιχειρηματικούς λόγους; διευθυντής υποκαταστήματος τράπεζας έβγαλε ψεύτικη βεβαίωση για την υπάλληλο του ότι τάχα μεταβαίνει για υπηρεσιακούς λόγους σε υποκατάστημα νησιού! ενώ άλλος έφυγε με πλαστοπροσωπεία. Χάλια μαύρα

    1. Εγώ δεν είμαι έτσι, μην μας βάζεις όλους μέσα!

Comments are closed.