Ξέσπασμα Γιώργου Τσάκα για Big Brother: «Ένας φούστης, ένας τρανσέξουαλ, μία Αλβανίδα, ένας Πακιστανός …»

Κοινοποίηση:
tsakas190220

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (σ.σ. 29 Αυγούστου του 2020) προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, ένα ριάλιτι από τα παλιά. Συγκεκριμένα, στους τηλεοπτικούς δέκτες επέστρεψε το «Big Brother», το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης του «ΣΚΑΙ». Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς και όλα όσα είδε στην πρεμιέρα του ριάλιτι, ο νικητής του παλιού «Big Brother», Γιώργος Τσάκας, αποφάσισε να πάρει θέση για το φετινό.

Πολλές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει μετά την πρεμιέρα του «Big Brother», με αφορμή την επιλογή των παικτών και τη διαφορετικότητα των παικτών. Θέση για αυτό θέλησε να πάρει και ο νικητής του πρώτου «Big Brother» που προβλήθηκε στην Ελλάδα σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Ο λόγος για τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη, γνωστό σε όλους ως Τσάκα. Ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του ξέσπασε εναντίον της παραγωγής για τον τρόπο που επέλεξε τους φετινούς διαγωνιζόμενους, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις.

«Ένας τρανσέξουαλ
Ένας φο της
Ένας Πακιστανός
Μία Αλβανίδα
Μία Ρουμανίνα…
Αυτοί όλοι θέλουν να περάσουν το μήνυμά της διαφορετικότητας
Ποιος θα είναι ο αποδέκτης;».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

55 Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ;
    ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΤΒ

    1. Εσύ μωρή μαντόνα,γιατί παράτησες το βιβλίο καί έπιασες το σμαρτ φόουν;;

  2. Δεν θα ασχοληθώ με των Τσάκα ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι σεβαστή αρκεί να έχει ένα όριο.
    Εγώ θα αναφερθώ στα σκουπίδια και στα πρωτότυπα που προσπαθούν να μας επιβάλουν .
    Βρε μάγκες εκεί των καναλιών πόσο ακόμα θα πέσετε στον βούρκο και τις εντολές των αφεντικών σας .
    Λίγο τσίπα να είχατε θα έπρεπε να παραιτηθείτε.

  3. Ρε Τσάκα ενώ το επίπεδο το δικό σου ήταν για το σαβουάρ βιβρ!!

  4. Τώρα μίλησε ο Τσακας που από επίπεδο εσκιζε. Ένας κουτοπόνηρος που έξυνε κυριολεκτικά ώμος τα α@@@@@α του φορα παρτίδα στην κάμερα και από συμπεριφορά το λιγότερο εμετική.

  5. Είναι ένα Ριάλι τι , ένα Παιχνίδι που δεν προσφέρει απολύτως τίποτε , το αντίθετο μάλλον αποτελεί σόου προς αποφυγή , σόου που προκαλεί εμετό και πάει λέγοντας . Το Μόνον που θα σώσει την κατάσταση θα είναι να μην έχει τηλεθέαση οπότε θα υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις , οπότε είδομεν .

  6. Το καινουριο big brother δεν έχει καμία σχέση με το παλιό big brother που νικητής ήταν ο τσακας!Πρόδρομος και τσακας οι πρώτοι και μοναδικοί νικητες!!όσοι κάνουν αρνητικά σχόλια απέναντι σας μάλλον είναι της νέας εποχής

  7. Το καινουριο big brother δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο big brother που νικητής ήταν ο τσακας !Πρόδρομος και τσακας ήσασταν οι πρώτοι και μοναδικοί νικητες όσοι κάνουν αρνητικά σχόλια απέναντι σας μάλλον είναι της νέας γενιας

  8. Τσακα, ησουν το τρας του 2000.

    Αυτοι ειναι το τρας του 2020.

    Αυτο δεν σε κανει απαραιτητα πιο ποιοτικο. Απλα, βαλατε και εσεις το λιθαρακι της ΠΑΡΑΚΜΗΣ στην μεταπολιτευτικη Ελλαδα ετσι ωστε να ξεχαστει το τριπτυχο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  9. Ενώ εσυ τσακα με τον προδρομο εισασταν της φιλοσοφικης σχολης.
    βλαχαδερα από το χωριο σας.

    Ιδιοι με τα σημερινα νουμερα του big brother ήσασταν και εσεις τοτε.

    1. Όπως τα λες με μια διαφορά…. Τσακας-Προδρομος ήταν βλαχαδερα και υποκουλτούρα. Το σημερινό big brother απέχει τεράστια απόσταση για να το πεις έστω απόλυτο ξεπεσμό και κατάντια.

  10. Μέχρι τώρα λέγαμε για trash tv. Τώρα θα λέμε και για απόπατος tv. Ποτέ δεν τον πήγαινα τον Τσάκα, αλλά εδώ έχει δίκιο.

  11. Να εισαι σιγουρος οτι οι επιτυχημενοι επιστημονες κανουν παρελαση για να μπουν σε αυτο το εκτρωμα.

  12. τα ιδια σκατα εισασταν και εσεις ρε ανθρωπε ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ με κεφαλαια

  13. Ψεκάζουν τον κόσμο κάργα με τουρκοαλαφουζολ. Πρόκειται για μια επικίνδυνη ουσία.

  14. Ενω εσυ τσακα ησουν η επιτομη του πολιτισμου ,εσυ εδωσες πολιτισμο…. ιδιος εισαι με αυτους..

  15. Συγνωμη , γιατι κανουμε πως δεν βλέπουμε πως ειναι η κοινωνια μας ?
    Υπαρχουν ή δεν υπαρχουν gay ατομα ? Υπαρχουν .
    Υπαρχουν ή δεν υπαρχουν πακιστανοι ? Υπαρχουν.
    Υπαρχουν ή δεν υπαρχουν Αλβανιδες ? Υπαρχουν .
    Ε τοτε ? Προς τι ολα αυτα ? Aπο τη στιγμη που ολα αυτα υπαρχουν στη κοινωνια , μπορουν να υπαρχουν και σε ενα τηλεοπτικο παιχνιδι .Ειναι αλλο θεμα αν μας χαλανε καποια πραγματα ή αν εχουμε προβληματα αποδοχης καποιων πραγματων . Ειναι υπαρκτά ολα αυτα . Στη τελικη αν δεν αρεσουν σε καποιον ολα αυτα , απλα αλλαζεις κανάλι και δεν τα βλεπεις . Το παιχνιδι ειναι 11- 1 το βραδυ , τα παιδια κοιμουνται και αλλωστε υπαρχει επισημανση οτι επιτρεπεται να το βλεπουν ατομα πανω απο 16 χρονών .

    1. Ρε πανέξυπνε το θέμα είναι τι προβάλεις. Είδες να προβάλλεται μια πολύτεκνη; Ένα επιτυχημένος επιστήμονας; Ένας εργατικός άνθρωπος; Ένας τίμιος; Ένας ήρωας; Έχεις δει ποτέ straight να προβάλλει το οτι είναι straight;

      1. Να εισαι σιγουρος οτι οι επιτυχημενοι επιστημονες κανουν παρελαση για να μπουν σε αυτο το εκτρωμα.

        1. Δεν είναι το τι υπάρχει , είναι το τι προβάλλει και αυτά που παρουσιάζει είναι τα νέα πρότυπα για να διαλυθεί παντελώς η ελληνική κοινωνία .και να αντικατασταθεί από μία ομοιογενείς “πολυπολιτισμική μάζα” η οποία θα είναι απόλυτα χειραγωγίσιμη . Σχεδόν το έχουν καταφέρει…αλλά δε θα τους βγει.

    2. Υπάρχουν μερικοί και πρέπει να μην προβάλλονται.

  16. Ο λόγος που βάλανε μέσα αυτούς που βάλανε είναι γιατί θέλουν να μας πουν ότι με αυτούς ζούμε και με αυτούς θα ζήσουμε και άμα μας γουστάρει. Είναι το είδος της κοινωνίας που τους εξυπηρετεί. Καλορούφηχτος και εις άλλα με υγεία. Ευτυχώς που θα κάνει κουμάντο το αναστημένο ζόμπι και θα δέσει το γλυκό οεο.

  17. Θίχτηκαν πολλές νοσοκόμες από το σχόλιο του Τσάκα βλεπω

  18. Σε κανέναν σας δεν ενοχλούν οι ξεβράκωτες με τα βυζιά μπάλες σιλικόνης και οι χιλιοτρυπημένες μάπες τους από τα υαλουρονικά! Ότι είναι εκεί μέσα όλες ξεβράκωτες και συνέχεια μία κοιτάνε τον κώλο τους την άλλη τα βυζιά τους και είναι όλες σαν ψάρια από τα χείλια βεντούζες δεν σας ενοχλούν τα πρότυπα αυτά των γυναικών! Ένα παιδάκι 18 χρονών βρίζετε που δεν ενοχλεί και κάποιον και είναι μία γλύκα. Πρώτη φορά βλέπει Αλβανό ο Τσάκας; Ελάχιστα είχα δει και αυτόν τότε γιατί έβλεπα έναν καράφλα και την παρέα του να τα ξύνουν όλη μέρα περιμένοντας να κερδίσουν εκατομμύρια. Ας δει πρώτα ο κάθε Τσάκας τι πρότυπο είναι ο ίδιος ως δημόσιο πρόσωπο και μετά να κρίνει παιδάκια 18 χρονών που είναι μία γλύκα και δεν ενοχλούν κάποιον

  19. Για μια σταγόνα δημοσιότητας ο τσακας…Λες και κάνει μπλόουτζομπ και προσπαθεί να μάσει με τη γλώσσα τις τελευταίες σταγόνες..

  20. Ουτε γκει ειναι ο Τσακας ουτε νουμερο ενας συνηθισμενος Ελληνας αστος ειναι

  21. Δεν πρόκειται να προχωρήσει πολύ το “πρότζεκτ “.Θα κοπει πολυ πριν της ωρας η θα τελειώσει αρον αρον με συνοπτικές διαδικασίες ειδικα αμα αρχισουν τα “μαγειρικα” ριαλιτυ.Η περιέργεια του κοσμου έφερε οτι νούμερα εφερε στην αρχη.Ολα θα ξεθυμανουν κανείς δεν θα βλεπει τους πισωγλεντηδες και τους πακιστανους με εναν αποτυχημένο παρουσιαστη σε οτι κι αν έκανε στη ζωή του και ενα ξεθαμμενο τρας λειψανο για συμπαρουσιαστη.Θα χασει πολλα μυρια ο Αλαφουζος οπως με το survivor2.

  22. Γιατι εσυ ρε τσακα τι νομιζεις οτι εισαι ? Κατι ανωτερο ? Ενας βλαχο -πονηρουλης εισαι , καρμπόν και καθρέπτης του συνηθισμένου Ελληνα ,για αυτο και κέρδισες . Οπότε μείνε στο απώτερο παρελθόν και μην ασχολεισαι με το παρόν.

    1. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΟΙΟΥΤΟΙ”. ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
      ΜΥΑΛΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.

  23. βάλτε τη ΛΩΛΗ μέσα ….
    βάλτε τη ΛΩΛΗ μέσα ….
    βάλτε τη ΛΩΛΗ μέσα…
    μόνο αυτή λείπει απο αυτό το τηλεοπτικό σκουπιδαριό …
    και να ξευτιλιστεί εντελώς η ..ελλάδα του ΒΡΩΜΟΣΚΑΙ

  24. Άμα μπει μέσα και ο Πορτοσαλτε με τον Μπάμπη έδεσε το γλυκό. Το σκουπιδομανι θα φτάσει κορύφωση.

  25. Εκεί στο ΣΚΑΙ λέγε λέγε μπορεί να πειστούν και οι ίδιοι ότι το BIG BROTHER έχει απήχηση μόνο όμως στις περιπτώσεις λοβοτομημένης εξηλιθίευσης. Μετά την Τουρκοτηλεθέαση έρχεται και η Κρετινοτηλεθέαση!!!! Εκπομπές ξαναζεσταμένης ΑΛΑΦΟΥΖΙΑΚΗΣ πρωτοπορίας που απευθύνονται σε τηλεθεατές με IQ 10 με IQ 100 της μπανάνας…!!!!!

  26. δεν σε πηγαινα αλα βλεπω παμε απο κακο στο χειροτερο
    Μπροστα στα σουργελα του σκαι κα της πολιτικης τους να μας περασουν πακιστανους και πουστηδες εσυ με τον προδρομο μια χαρα παιδια ησασταν

  27. Μιλαει και αυτος ??που εκανε την λαμογια με κουτσομπολιο με τον δηθεν κολλητκ του για να κερδισει τα λεφτα.
    Στην λιστα πογ εγραψες ,γραψε απο κατω και ενα ή δυο λαμογια.τα εφαγσ τα λεφτα στο λεπτο ο τυπος.
    Βουττσα πουτσα κστανα παπουτσα

  28. Καλα μιλαει και ο τσακας που κερδισε χαρη στους ποντιους(ασε μην πω τιποτα παραπανω για δαυτους)ενω ηταν ερωτευμενος η αλλη τον ειχε γεμισει κερατα παρολα αυτα την παντρευτηκε εκανε παιδι και την χωρισε και πηγε και μεταναστης στην τουρκια.Αχρηστος!!!

  29. Ούτε τότε σε βλέπαμε.Ούτε τώρα τους βλέπουμε..

  30. Τότε σαν ηλίθιοι και βλάκες καθόμασταν και το βλέπαμε γιατί ήταν κάτι διαφορετικό και καινούργιο.
    Σήμερα δυστυχώς υπάρχουν ηλίθιοι και βλάκες ακόμη και κάθονται να το δουν.

  31. Το παριο λυπαμαι που στα γεραματα ολοι η ελλαδα θα θυμαται το γιοτου κ την παρδαλο νυφοιτου

  32. Ενώ εσείς ρε Τσάκα ήσασταν όλοι της Ακαδημίας Αθηνών.

  33. Άλλα χρόνια τότε ρε τσάκα… ήταν διαφορετικά… πλέον είμαστε στον big brother της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ…. εδώ γελάμε!!!!

  34. Ενω εσυ τσακα ησουν η επιτομη του πολιτισμου ,ειδικα οταν καθαριζες τη βρωμα απο τα δαχτυλα των ποδιων σου και καθαριζες τη μυτη σου απροκαλυπτα

  35. Πραγματικά θλίβομαι για την σημερινή εικόνα του big brother. Τότε, με σαπιοκοιλιά τσάκα, με τα 3 πακέτα τσιγάρα την ημέρα και το γνήσιο κουτσομπολιό και κράξιμο με τον “κουμπάρο” -γαμίκο έπαιρνε τα σωστά μηνύματα η ελληνική νεολαία. Τώρα γεμίσαμε με τοις π0ύστηδες.

  36. ελα μωρε τσακα πως κανεις ετσι…τον ελληνα δε τον νοιαζει πια τιποτα οσο εχει να τρωει και να σερφαρει

  37. Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑς ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ,Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ,Κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Κ ΕΣΥ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ

    1. Ολοι οι νομοι της ανωμαλιας επι τσιπρα περασαν. Μεχρι και τους εγκληματιες παιδερες βιαστες αυτος τους εβγαλε απο την φυλακη. Παρασκευοπουλος. Ναι αυτος που τον ειχατε στα πανω πανω οταν σας εκανε το οχι ναι και τον ξαναψηφισατε… Μηδεν πορειες, μυτη δεν ανοιξε 4 χρονια με τον τσιπρα. Εδωσε και τα χερια με τον μιχαλοσαμπρελα και γεια χαρανταν ο εθνικισμος και οι αξιες.. Η εκκλησια τουρλωνε κωλο στον αθεο τσιπρακο.. Οποτε αρχισε απο κει και μετα φτασε και στα αρνητικα του κυριακου. Την υφαλοκρηπιδα ξερεις και την λες, για πες μας τι εγινε με την Μακεδονια. Μηπως θα ηθελες τον τσιπρακο στον εβρο? Γιατι απ οτι θυμαμαι, και δεν παει πολυς καιρος, ακομα και το μακελειο το ειχε γραψει οτι αλοιμονο αν ηταν ο τσιπρας και οι συριζαιοι πανω στο θεμα του Εβρου. Ολα τα εθνικιστικα πατριωτικα κομματα αφαντα ηταν μεσα στην 4ετια.

      1. ΔΕΞΙΑ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ΙΣΧΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ-ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

  38. Πέστα ρε άνθρωπε,να αγιασει το στόμα σου με τα ανώμαλα σκουπίδια.

    1. Ναι μωρε ο τσακας ηταν της καλων τεχνων…Ακομα θυμαμαι το γιαουρτωμα που φαγαν, οταν πηγαν να επισκεφτουν μια σχολη, απ τους φοιτητες

      1. ναι ρε ηλιθιε αυτοι που εριξαν το γιαουρτι τοτε σημερα ειναι με το πτυχιο και δουλεουν ντελιβερυ με 2ευρω την ωρα ενω ο Τσακας τα κονομησε και εχει αντιπροσωποια με βερικοκα στη Βεροια…..ηλιθιε

        1. ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΜΟΥΛΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Comments are closed.