Ξέσπασε στον Ιωνικό ο Παναθηναϊκός στο ντεμπούτο του Γουόλτερς (62-86)

Κοινοποίηση:
Ιωνικός - ΠΑΟ 62-86 - Νέιτ Γουόλτερς

Την αντίδραση του για τις δύο ήττες απέναντι σε Άλμπα και Μονακό, έβγαλε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ιωνικό. Οι «πράσινοι» πέρασαν άνετα από τη Νίκαια με 86-62, και πήραν ψυχολογία ενόψει του δύσκολου ματς με την Μακάμπι στο Ισραήλ (27/10). Με αυτόν τον τρόπο, ανέβηκαν στο 2-1 στη Basket League, ενώ οι Νικαιώτες έπεσαν στο 1-2.
To πιο θετικό νέο, πάντως, ήταν η επιστροφή του Νέιτ Γουόλτερς στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικάνος γκαρντ έδειξε νωθρός, ωστόσο η επάνοδός του φέρνει «χαμόγελα» στις τάξεις των «πρασίνων».
Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είχε καθαρό μυαλό, μπόρεσε εξαρχής να δυσκολέψει τον Ιωνικό με την πίεση πάνω στην μπάλα, και βρήκε αρκετές λύσεις στην επίθεση. Ο Ιωνικός, από την άλλη, δεν μπόρεσε να βρει ποτέ ένα δεύτερο επιθετικό πόλο δίπλα στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, και απέτυχε να διεκδικήσει τη νίκη.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Λευτέρης Μποχωρίδης με 14 πόντους και πολλή δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι. Από κοντά και οι δύο ψηλοί των «πρασίνων», Αρτούρας Γκουντάιτις και Γιώργος Παπαγιάννης, με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Από την πλευρά του Ιωνικού, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ήταν μια «όαση» με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, δε βρήκε ποτέ όμως αντίστοιχη βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: