Ξέσπασε σε λυγμούς ο σύζυγος: “Έχω 8 χρόνια να το κάνω με την γυναίκα μου, μόλις ξαπλώσει μου γυρνάει…” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lygise ok

Οκτώ χρόνια δεν είναι και λίγα!

Δείτε τι είπε ο σύζυγος μπροστά στην κάμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Το απόσπασμα της εκπομπής αυτής είναι από το 1821.

    1. Μη σου πω και από την άλωση της Κωνσταντινούπολης.

  2. Γιαυτό είμαι εγώ ευτυχεσμένος που δεν μου έχει κάτσει γυναίκα ποτέ στη ζωή μου, βλέπω τι τραβάνε όσοι έχουν γυναίκες

    1. axaxax εισαι ωραιος ρε σαββα

  3. Χώρισέ την τότε. Αν δε σου κάθεται έχει ήδη πάψει να είναι γυναίκα σου στα μάτια του Θεού, δεν έχεις αμαρτία. Αυτή έχει αμαρτία. Όταν παντρεύεσαι, το σώμα σου γίνεται ιδιοκτησία του άλλου. Αυτό είναι το νόημα. Ούτε εσύ μπορείς να το αρνείσαι ούτε ή άλλη, εκτός αν συντρέχει σοβαρός λόγος. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε. Κακώς μένεις στο γάμο.

    1. Κάνεις λάθος και πουθενά στην Αγία Γραφή δεν το λέει αυτό, ο μόνος λόγος που επιτρέπεται κάποιος να χωρίσει τη γυναίκα του είναι η πορνεία και στη ζωή ενός ανθρώπου δεν περιστρέφονται όλα γύρω από το σεξ. Αν ήταν αυτό τότε όλοι θα ήταν καλά αλλά όλοι χωρίζουν για άλλους λόγους, κυρίως οικονομικούς. Εδώ ο Απόστολος Παύλος είπε πως το ιδανικό για κάποιον είναι να μην παντρεύεται και να μην κάνει σεξ αλλά επειδή ο άνθρωπος είναι επιρρεπής στην αμαρτία ο Θεός επέστρεψε τον γάμο.

    2. ολοι οι γαμοι θα ηταν τελειοι αν το καταλαβαιναν αυτο τα ζευγαρια…

  4. Και χάθηκαν οι γυναίκες, ρεεεεε ;;; Πόσο χαλβάς παίζει να είσαι, που πήγες να κλάψεις δημόσια για ένα παλιο-μεσοφόρι …

  5. … είναι. Η γυναίκα σου ξενογ@μιέται. Με απλά λόγια σε κερατώνει εδώ και 8 χρόνια. Δεν σου φεύγει γιατί την ταϊζεις ! Κορόιδο κερατά ξύπνα.

  6. ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ!

Comments are closed.