“Ερχόταν στο κρεβάτι μου και με …” – Ξέσπασε σε λυγμούς ο παρουσιαστής-φυγάς

Κοινοποίηση:
danaos

Ο παρουσιαστής που είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού το 2002, καταγγέλλει πως είχε πέσει θύμα βιασμού:

«Ήταν σκληρή φυλακή, έρχονταν στο κρεβάτι μου»
Για τους λόγους που τον εξώθησαν να αποδράσει από τις φυλακές Αλικαρνασσού , μίλησε ο 45χρονος παρουσιαστής – τραγουδιστής, καταγγέλλοντας ότι είχε πέσει θύμα βιασμού.

«Με έστειλαν στην πιο σκληρή φυλακή (…) σε ένα κελί με κάποιον Κρητικό, ο οποίος είχε μια ποινή δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων (…) ήρθε στο κρεβάτι μου και θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε τι τράβαγα ένα χρόνο κι ένα μήνα», είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Ο άνδρας είχε δραπετεύσει πριν 17 χρόνια από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομά του και ακολούθησε καριέρα τραγουδιστή και, αργότερα, τηλεοπτικού παρουσιαστή σε κανάλι της Κρήτης.

Ο δραπέτης συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ την περασμένη Κυριακή, κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου στην Ομόνοια, για εξακρίβωση στοιχείων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Με έστειλαν στην πιο σκληρή φυλακή. Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιο λόγο έγινε αυτό. Σε μία φυλακή που ήταν μόνο βαρυποινίτες. Μιλάμε για μία αρκετά σκληρή περίοδος και όσον αφορά τα θέματα δικαιοσύνης. Πολύ σκληρές ποινές σε πάρα πολύ κόσμο. Με βάζουν σε ένα κελί με κάποιον Κρητικό, ο οποίος είχε μια ποινή δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καλα δεν καταλαβαινετε οτι παιζει θεατρο οπως εκανε τοσα χρονια για να τον λυπηθουμε; το ιδιο εκανε και με τοον κοσμο εξω. Μυξοκλαιγε οτι εχει αναγκη απο χρηματα για να τον λυπουνται και να τον δανειζουν και μετα δανεικα και αγυριστα. Ειναι μανουλα στο θεατρο. Μη τσιμπατε ρεεε

  2. Να του κανουν κολονοσκοπηση … αν οντως τον γλέντησε ο κρητικος δικαιολογείται.

  3. Σε αυτο εχει δικαιο…αν ειναι αληθεια…δεν μπορεις κυριε επειδη εκλεψα να με βαζεις καπου πουκυνδινευω να με βιασουν η να κολησω αρρωστιες και να χασω την ζωη μου…κανονικα θα επρεπε να τον αποζημειωση τον Ελληνικο δημοσιο…

Comments are closed.