Ξέσπασε η Ν.Θεοδωρίδου: «Την επόμενη φορά η επίθεση να είναι…” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
party-theodwrithou

Ξέσπασε η Νατάσα Θεοδωρίδου, μέσω Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια, γι’ ακόμη μια φορά υποστήριξε ότι η κόρη της, Χριστιάνας Μπέτα, δεν συνδέεται με το «κορωνο-πάρτι» στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά αναφέρει η γνωστή τραγουδίστρια

«Σας μιλώ ως μητέρα ενός αξιόλογου και αυτόφωτου παιδιού που ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την υγεία κανενός ανθρώπου. Μετά λύπης μου σας διαβεβαιώνω πως οτιδήποτε γράφτηκε σήμερα είναι ανυπόστατο και ψευδές. Εύχομαι όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά στην υγεία τους όπως και το δικό μου. Την επόμενη φορά όμως, η επίθεση στο πρόσωπό μου να είναι ευθεία και όχι μέσω των παιδιών μου, ξέρετε εσείς».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Νατασα μου μαζι σου. Τοση λασπη πια επειδη ειναι παιδι επωνυμων;
    Μια ειναι η λυση για να σταματησουν οι καλοθελητες και να το βουλωσουν για παντα.
    Δειξε τα εισιτηρια του παιδιου απο τα οποια αποδεικνυεται περιτρανα οτι το παιδι ηταν εκτος Ελλαδος οταν εγινε το περιφημο παρτυ και θα τελειωσουν ολα.
    Ειναι τοσο απλο και αποτελεσματικο και ριξε μετα και μια μηνυση.
    Τα εχετε τα εισιτηρια, ετσι δεν ειναι;;

  2. Αυτόφωτο….μάλιστα….ας μην υπήρχαν τα μαύρα εκατομμύρια της νύχτας και των μπράβων και θα σου έλεγα τι θα κατάφερνε να σπουδάσει το αυτόφωτο……Αυτά να τα λέτε στα κορόιδα που έρχονται στα μαγαζιά σας και όχι σε μας. Σκουπίδια πολυτελείας του Πανοράματος.

  3. σιγα την γνωστη τραγουδιστρια ποτε ποτε μονες τους δημιουργουν ενα θεματακι για να τους θυμαται ο κοσμος. εχουμε σοβαρα προβληματα κυρια μου δεν μας νοιαζει τι κανει η κορη σου αμαν πια

  4. Ο/Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ λέει:

    ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΤΟ ΕΤΕΡΟΜΠΟΥΡΔΕΛΟ??

    ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΒΙΖΙΤΑ

Comments are closed.