Ξέσπασε η Άντζελα Δημητρίου για την κόρη της – “Μού στέρησαν μέχρι και το νερό”

Κοινοποίηση:
dimitriou

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό πως η Άντζελα Δημητρίου βρίσκεται σε διαμάχη με την κόρη της Όλγα. Η λαϊκή τραγουδίστρια θέλησε να μιλήσει για τα όσα ακούγονται και έδωσε συνέντευξη ξεσπώντας για τα όσα συμβαίνουν.

«Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες: γιατί έγινε αυτό; Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ, γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα», δηλώνει η Άντζελα Δημητρίου.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΄Ασε μας κι εσύ, κυρά μου, με την “τραγωδία” που περνάς … Την μιά, καλείς την Αστυνομία να συλλάβει την μάνα σου, γιατί σού έκλεψε δήθεν ένα πανάκριβο δαχτυλίδι … Την άλλη, κάνεις ασφαλιστικά στον πατέρα σου, γιατί σου απαγορεύει να χρησιμοποιείς το επώνυμό του και να τον ρεζιλεύεις … Την παράλλη, χωρίζεις τον άντρα σου και τον ξαναπαντρεύεσαι με νταβαντούρια και φανφάρες … Τώρα, σου φταίει το παιδί σου που το “έστειλες στα καλύτερα σχολεία και δεν του στέρησες τίποτα”, αλλά εκείνο, το “άπονο”, σου στέρησε το νερό …
    Καλά, μωρή, λίγη αξιοπρέπεια δεν έχεις ; ΄Αντε στο διάολο, σαβούρα …

  2. Απλά τοξική πεθερά που θέλει να κάνει κουμάντο στο σπίτι της κόρης της επειδή έχει λεφτά, κι επειδή ο γαμπρός πάτησε πόδι τον ξεφωνίζει στο πανελλήνιο….

    1. Φίλε μου πράγματι σε αυτή τη ζωή ότι δίνεις παίρνεις! Όπως λέγει και ο θυμόσοφος λαός μας όλα εδώ πληρώνονται!! Εδώ είναι και η κόλαση και ο παράδεισος!!!!

    2. καλα κανει…. και οπωs λεει και η παροιμια (με τον παρα μου,π….δω και την κυρα μου)
      οποιοs βαζει τα λεφτα εχει και τον πρωτο λογο!!!!! ο καθεναs να το παιζει ανεξαρτητοs οταν εχει την δικη του τσεπη και ξοδευει…..

  3. Πολύ καλά τα λέει η ΄Αντζελα. Οταν οι άλλοι, ακόμα και τα παιδιά μας μας κοιτούν σαν χρήμα, άστο…….

    1. Ο/Η όχι αλήθειες ... μ@λακίες λέει για να το παίξει θύμα ... λέει:

      ΄Οταν εξαγοράζεις την ανοχή του παιδιιού σου με χρήμα, όταν οι αρχές και οι αξίες με τις οποίες το διαπαιδαγώγησες περιστρέφονται γύρω από το χρήμα, φυσικό επακόλουθο είναι να σε βλέπει σαν χρήμα … Ποιές αρχές έδωσε η μανδάμ στο παιδί της ; Αυτές εισπράττει τώρα … Διότι εάν του είχε δώσει στοργή και αγάπη, εάν είχε ασχοληθεί με την σωστή ανατροφή και διαπαιδαγώγησή του, εάν του είχε βάλει όρια στις υλικές απαιτήσεις, εάν δεν το είχε κακομάθει με τις αλόγιστες παροχές, εάν του είχε θέσει περιορισμούς στην ασυδοσία, σήμερα θα απολάμβανε τον αντίστοιχο σεβασμό, την αγάπη, την φροντίδα και την κατανόηση από πλευράς του παιδιού της …

  4. Ο χειρότερος κίνδυνος είναι η νεολέρα που θα μας αποσύρει. Ειδικά τώρα που απαγορεύεται η αυστηρότητα και τα παιδιά θεωρούνται πέτς. Την αγάπη μου σου στέλνω και παραμένω εμετικός μέχρι τέλους

Comments are closed.