Ξέρει κάτι; Ο Bill Gates αποκαλύπτει την ημερομηνία που θα…ξεμπερδέψουμε από τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Πόσο «τυχαία» είναι η τοποθέτησή του;


Ακόμη μία από τις πολλοστές του παρεμβάσεις τους τελευταίους μήνες έκανε ο δισεκατομμυριούχος πρώην ιδιοκτήτης της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Ο ίδιος μιλώντας στο “Economist” μίλησε για την εξέλιξη αλλά και το τέλος της πανδημίας, τοποθετώντας το χρονικά στο τέλος του 2021!
Mάλιστα ο…γνωστός και μη εξαιρετέος “φιλάνθρωπος” υπογράμμισε τα εξής:

«Τα δισεκατομμύρια για την ανάπτυξη του εμβολίου θα γλιτώσουν μακροπρόθεσμα τρισεκατομμύρια σε οικονομική ζημιά. Η πανδημία θα τελειώσει μέχρι το τέλος του 2021, ωστόσο το ανθρώπινο κόστος θα είναι μεγάλο, ιδίως στις φτωχότερες χώρες, όπου η πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη είναι αφενός δύσκολη και αφετέρου ελλιπής».

Θυμίζουμε πως ο Μπιλ Γκέιτς έχει χρηματοδοτήσει εδώ και μήνες πολλαπλές έρευνες για την ανάπτυξη εμβολίου που «τρέχουν» με σκοπό «7δισ. ανθρώπων να εμβολιαστούν», σύμφωνα με τα λεγόμενά του:

Από την κριτική του δεν ξέφυγαν ούτε η κρισιμότατες εκλογές στις ΗΠΑ, με τον δισεκατομμυριούχο να στρέφεται κατά του Ντόναλντ Τραμπ, καλώντας ουσιαστικά σε μία αλλαγή εξουσίας το συντομότερο δυνατόν:

«Μια αλλαγή ηγεσίας στις ΗΠΑ δεν θα φέρει αμέσως την αλλαγή, διότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Υπάρχει δε σοβαρό ενδεχόμενο σε περίπτωση νίκης του Μπάιντεν οι οπαδοί του Τραμπ να μην φορούν μάσκα, θέλοντας να συμβολίσουν την αντίσταση τους».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. τα εμβολια του σατανιστη αυτου ειναι επικινδυνα! οσοι τα κανουν οι μισοι θα πεθανουν και οι αλλοι μισοι θα γινουν υπακουα ζομπι της νεας εποχης!

  2. Πραγματικότητα, όλοι σας εδώ μέσα είστε επικινδυνα ηλίθιοι. Δεν απορώ βέβαια με την βλακεια σαςκαιτην αμορφωσιά σας

  3. Ο Μπιλακος απο την μια μας λέει πως πρεπει να μειωθεί ο πληθυσμος της γης και απο την αλλη βγάζει εμβολια για να σώσει τον κοσμο;;;; Θα μας τρελάνει αυτος;;;

  4. “…ωστόσο το ανθρώπινο κόστος “από την πείνα καθημερινά δεν είναι μεγάλο ..??
    Αλήτες! !!!

  5. Τι δουλειά έχει να μιλάει για πανδημίες ένας άνθρωπος που δεν είναι γιατρός και που δεν έχει τελειώσει καν το κολέγιο;

  6. Αμα θελει να αραιωσει ο κοσμος ας αυτοκτονηση να ειναι ενα λιγιτερο σκουπιδι
    ..

  7. Η αχαριστια και η ματαιοδοξια ενος ανθρωπου που εχει τα παντα αλλα θελει ακομα περισοτερα..τον λυπαμαι γιατι ειναι σιγουρο πως ειναι ενας δυστηχισμενος ανθρωπακος που ζει σε ενα ψευτικο μικροκοσμο του…

  8. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΕΙ Η “ΠΑΝΔΗΜΙΑ”. ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΧΕ “ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ” ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΙΝ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΥΤ BILL GATES TED TALK TO 2015……

  9. ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΒΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΗΤΑΝ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ?ΣΚΑΣΤΕ ΠΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…ΒΑΛΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ…ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΕΙ ΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

  10. ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΗΡΘΑΝ Κ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

  11. Ποιος είναι αυτός που θέλει να εμβολιάσει τον παγκόσμιο πληθυσμό και ταυτοχρόνως λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός πρέπει να μειωθεί; Ο Bill.

  12. παλι μιλησε το σουργελο το ξερουμε οτι πισω απο αυτην την απατεωνια ειναι αυτος για το εμβολιο του. να το βαλει στον πατο του ο δολοφονος

  13. Τράβα στον πατέρα σου τον ΔΙΑΟΛΟ ρε Βασιλάκη γιατί μας τα έκανες τσουρέκια με την παν-βλακεια του κοροϊδοιού σας… Άι σιχτιρ πια…. μαλακομπούκωμα. Και να μην ξεχάσουν, “όταν” αποδημήσεις εν Άδη… να σου βάλουν και μια μάσκα μέσα στο χρυσό φέρετρο (σαν του Τζορτζ Φλόιντ ντε… που μέσα ήταν “άδειο” ντε…😎)

Comments are closed.