Ξάνθη: Πυρπόλησαν το σπίτι συγγενή του 37χρονου που σκότωσε με πέντε σφαίρες τον 45χρονο

Κοινοποίηση:
τφφφ

Φωτιά στο σπίτι συγγενή του 37χρονου ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 45χρονου, στο Δροσερό της Ξάνθης, έβαλαν άγνωστοι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Η πυρκαγιά στη μονοκατοικία, η οποία βρίσκεται στο Δροσερό, ξέσπασε λίγο πριν τις 12. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες.

Από τα πρώτα στοιχεία προέκυψε πως η φωτιά προκλήθηκε από εμπρησμό.

Κατά πληροφορίες, το σπίτι ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο του 37χρονου, που κατηγορείται ότι σκότωσε με πέντε σφαίρες έναν 45χρονο και μάλιστα λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί ο δράστης ή οι δράστες του εμπρησμού.

Σημειώνεται, ωστόσο, πως από την πρώτη στιγμή εκφράστηκαν φόβοι για βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες δράστη και θύματος. Μάλιστα, συγγενείς του θύματος ανήρτησαν βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω των οποίων διαμηνύουν πως θέλουν εκδίκηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ρε δεν πανε στο διαολο οι βρωμογυφτοι στ αρχιδια μας

  2. Γιατί ασχολείστε με δύο γύφτους ο ένας ήθελε να αγοράσει την κόρη του άλλου αλλά δεν του την έδωσε ο άλλος δεν πήρε τα λεφτά που συμφώνησα

  3. αυτον τον δολοφόνο τουρκόγυφτο επιασε η αστυνομία πριν 1 ΜΗΝΑ για ναρκωτικά για κλοπές και σε ελεγχο βρήκαν οπλα και 3 ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ????????? και ο ανακριτής και εισαγγελέας ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ και τον ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ???????????? χαχαχαχαχα ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 φταίνε που τον αφησαν ελευθερο κ σκότωσε τον αλλον γύφτο -ντογιάκο τι ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ και τον αφησαν ΕΛΕΥΘΕΡΟ ??? ντογιάκο ,δωσε εντολή για επανέλεγχο αυτης της δικογραφίαςς σε βάθος ….πολλά ακούγονται στην περιοχή εκεί…

  4. Καντε υπομονη σε λιγο θα βγει ο πιστολερο και θα δουμε και αλλο βιντεο στο τικ τοκ

  5. Και γιατί έκαψαν το σπίτι του συγγενή:::: Δεν μπορούσαν να κάψουν το δικό του…:::::

Comments are closed.