Ξάνθη: Οδηγός ΚΤΕΛ ζήτησε απο ζευγάρι να κατέβει γιατί η κοπέλα φορούσε… τοπ (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
ktelxanthi

Τις τελευταίες ώρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα κομμάτι από επεισόδιο που σημειώθηκε μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται, ο οδηγός ζήτησε από ένα νεαρό ζευγάρι να κατέβει επειδή η κοπέλα δεν φορούσε μπλούζα, αλλά ένα τοπ, κάτι στο οποίο αντέδρασε ο φίλος της, ο οποίος βιντεοσκόπησε και τα όσα συνέβησαν.

Τελικά το ζευγάρι δεν κατέβηκε και έφτασε κανονικά στον προορισμό του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. και πες οτι ηρθε απο την παραλια η κοπελα…δηλαδη τι εγινε ;;ειπαμε δε σου ζητησαμε και το τρελο πτυχιο ρε οδηγε επαγγελματια ..μη τροπιαζεις ολους του κλαδου…απο που ηρθες ρε καδρονι;;;

  2. Δεν μπορείς να κυκλοφορείς με τοπ στο λεωφορείο, δηλαδή, σε ένα δημόσιο μεταφορικό μέσον όπως είναι το ΚΤΕΛ ……… Δηλαδή το να κυκλοφορούν κοπέλες με στριγκάκι στο Λεωφορείο είναι απόλυτα φυσιολογικό και πρωτοποριακό όπως μας τα λέει ο εριστικός συνοδός της κοπέλας……… ενώ οι υπόλοιπες που κυκλοφορούν με φούστα μπλούζα είναι οπισθοδρομικές…………….. Δυστυχώς, με τέτοια μυαλά που κουβαλάμε θα έχουμε μαύρο Ιούλη από τον γείτονα, γιατί μας έχει πάρει χαμπάρι…..

  3. Δεν βρισκόμαστε στο Ισλαμαμπάντ ούτε σαρία έχουμε … να του κάνει μήνυση για ψυχική οδύνη

  4. λεει ενα ριτο ………….. ο διαβολος οταν δε ειχε τι να κανει γα@#$ τα παιδια του

  5. Τούρκος μουσουλμάνος με ελληνική ταυτότητα ο οδηγός ξεκάθαρα…οι κόρες τους κυκλοφορούν με τσεμπέρι και μακρύ μανίκι χειμώνα καλοκαίρι.Μεσαίωνας.

Comments are closed.