Ξάνθη: Έκλεισε σε φορτηγό ψυγείο 80 και πλέον λ@θρομετανάστες – Παραλίγο νέο Έσσεξ – Οι αστυνομικοί είδαν μπροστά τους αυτές τις εικόνες!

Κοινοποίηση:
on7sr54s

Περισσότερους από 80 μετανάστες εντόπισε η αστυνομία της Ξάνθης τη Δευτέρα μέσα από φορτηγό κοντέινερ, λίγο μετά τα διόδια της Ξάνθης.

Το φορτηγό ακινητοποήθηκε, ενώ συνελήφθη ο οδηγός- διακινητής, σύμφωνα με το xanthinews.gr.

Στο κοντέινερ στην πίσω πλευρά του φορτηγού ήταν στοιβαγμένοι 80+ μετανάστες πολλοί εκ των οποίων αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα και για το λόγο αυτό κλήθηκαν ασθενοφόρα από Ξάνθη και Καβάλα για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι συνθήκες ήτανε ασφυκτικές και είναι αμφίβολο αν θα κατόρθωναν να επιβιώσουν ενός μακρινού ταξιδιού μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι τους είναι άνδρες ηλικίας 20- 30 ετών, ενώ αυτήν την ώρα γίνεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας αλλά και του ΕΚΑΒ για να παραλειφθούν οι άνθρωποι από το σημείο και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

5bgosfo8

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!

  2. ΄Και που συνέλαβαν τον διακινητή τι θα τον κάνουν; Θα ορίσουν δικάσιμο για πλημμέλημα και θα τον αφήσουν ελεύθερο να συνεχίσει να τα κονομάει με την διακίνηση των ορκς.. Ακόμη να φέρουν ισόβια στους λαθροδιακινητές και κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας τους…;;;;

  3. Όλα για τα λεφτά!!!!!!. Για να βγάλουν ορισμένοι <> και γρήγορα χρήματα μεταφέρουν παράνομους μετανάστες …παρά τον κίνδυνο για την πατρίδα,επειδή αποδεδειγμένα οι Μουσουλμάνοι δεν ενσωματώνονται ποτέ στις δυτικές κοινωνίες!!!!. Όπως και για να βγάλουν χρήματα κάποιο άλλοι που χρειάζονται ανειδίκευτο και ευτελος πληρωμένο εργατικό δυναμικό. Κάποιοι θέλουν να γίνουν προεστοί- κοτσαμπάσηδες και οι Λάθρο να είναι οι κολιγοι τους …. Για αυτό γίνονται όλα καημένε Έλληνα Πατριώτη!

  4. Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας , μην τυχόν και χάσουμε κανένα εγκληματικό απόβρασμα του Ισλάμ….
    Γιατί να έρχονται με τέτοια μυστικότητα στην ηπειρωτική Ελλάδα όταν η είσοδος είναι απολύτως ελεύθερη ;;;;;;; Γιατί είναι μαχητές του isis φυσικά.

  5. Όπως πάνε τα πράγματα αν δεν κινητοποιηθεί ο στρατός δεν πρόκειται να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση.

Comments are closed.