ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ – ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΜΜΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΩΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
im_kipros

Ο κόσμος αντιδρά, έστω και αργά.

Σε διαμαρτυρία, η οποία ξεκίνησε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, προχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής πλήθος κόσμου, με αφορμή τα νέα μέτρα της κυπριακής Κυβέρνησης και την εφαρμογή του SafePass.

Να σημειωθεί πως, χιλιάδες κόσμος βρέθηκε έξω από το συγκρότημα «Δίας», και έχουν βάλει φωτιά σε όχημα του συγκροτήματος, ενώ κατάφεραν να μπουν και εντός του κτηρίου.

Τα ΜΜΕ στην Κύπρο μιλούν για «άνανδρη» επίθεση, κάτι στο οποίο δεν συμφωνεί μεγάλη μερίδα των απλών πολιτών.

Το τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού Alpha διεκόπη αιφνιδίως εξαιτίας των επεισοδίων που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής.

Εντός του συγκροτήματος μπήκε η Αστυνομία προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των δεκάδων δημοσιογράφων και λοιπών εργαζομένων που βρίσκονται στο κτήριο.

Τα αιτήματα της παγκύπριας πορείας ήταν:

  • Άμεση κατάργηση του  παράνομου και αντισυνταγματικού “SafePass” .
  • άμεση δήλωση/δέσμευση του Π.τ.Δ. και όλων των κομμάτων και των εργοδοτών ότι το rapid test δε θα χρεώνεται στους εργαζόμενους/πολίτες σε καμία περίπτωση.
  • άμεση δέσμευση για κατάργηση του rapid test ανά 72 ώρες.
  • άμεση δήλωση/δέσμευση και διακήρυξη του Π.τ.Δ. και όλων των κομμάτων και των εργοδοτών ότι ο εμβολιασμός για το  Covid-19 ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτικός 
  • να σταματήσει άμεσα ο διαχωρισμός και η διάκριση των πολιτών σε ανεμβολίαστους και μη
  • να σταματήσει άμεσα ο εκφοβισμός, εκβιασμός, απειλές απόλυσης κατά εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για τον λόγο ότι αρνούνται να εμβολιαστούν. 
  • άμεση κατάργηση των παράνομων και αντισυνταγματικων διαταγμάτων 
  • άμεση διακήρυξη του προέδρου ότι το lockdown είναι παράνομο και αντισυνταγματικό
  • ενίσχυση των νοσοκομείων και γενικά της υγείας με όλα τα εκατομμύρια που δαπανώνται για τα άχρηστα rapid test. 
  • άμεση αύξηση κλινών Μ.Ε.Θ με την διοχέτευση όλων των εκατομμυρίων που πετάγονται άσκοπα σε άχρηστα rapid test είτε δίνονται παράνομα υπό μορφή “κινήτρων” σε πολίτες για να εμβολιαστούν
  • μεγαλύτερη προστασία και μέτρα στήριξης και φροντίδας των ευπαθών ομάδων για άμεση περίθαλψη τους σε περίπτωση ανάγκης
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Η διαμαρτυρία στην Κύπρο είναι υπόδειγμα για όλη την Ελλάδα γιατί γενήθηκε απο τα σπλάχνα του λαού και δεν ήταν υποκινούμενοι απο πολιτικά πρόσωπο ή άτομα που σφετερίζονται συμφέροντα απο τέτοιες διαδηλώσεις. Αν συνεχίσουν οι υπόλοιποι Έλληνες πάνω σε αυτό το Tempo τότε και μόνο υπάρχει σωτηρία.

  2. Δεν υπαρχουν αλλοθι για τη τραγικη ψηφο των προβατοελληνων ,στην εποχη της ενημερωσης δε μπορει να επηρεαζεσαι απο οχετους τυπου σκαι,

  3. Εδω οι ραγιαδες ελληναραδες κοτες!
    που να πανε στο σκαι να τα διαλυσουν ολα,πινουν το καφε τους και κανουν μπανακια

  4. Ειναι υπευθυνα για την καταντια μας! Λαμογια και απατεωνες (πολιτικοι) θα υπαρχουν παντα, την εγγυηση (ψηφιστε τον ταδε και θα σωσει την Ελλαδα) και την πλυση εγκεφαλου ομως μας την εδωσαν τα καναλια! Δεν θα καταφερναν τιποτα οι κουληδες αν δεν τους προμοταρανε τα σαπιοκαναλα!

  5. ας πάνε στα σπιτια των βουλευτών που ψηφισαν να τα σπάσουν. δε τους φταίει ο σταθμός για να κάνουν ζημιά εκει. στα σπιτια βουλευτν να πάνε. αυτοι φταίνε.

    1. Τους ψήφισαν γιατί έφαγαν πλύση εγκεφάλου από τους σταθμούς. Στους σταθμούς πρέπει να πάνε.

    2. Οι βουλευτές χωρίς τον σταθμό και χωρίς αυτούς που τους μακελεύει το μυαλό ο σταθμός ούτε να φανταστούν να κάνουν ό,τι κάνουν δεν θα μπορούσαν.

  6. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι να πάμε μια βόλτα από τον ΣΚΑΙ να δούμε αν θα τολμάνε να κάνουν προπαγάνδα με μερικές χιλιάδες “ψεκασμένους” απέξω και μέσα στο κτίριο.

  7. αρχισε ο εμφυλιος για ενα εμβολιο στην κυπρο βοτυρο.στο ψωμι της.τουρκιας.η δημοκρατια στην κυπρο λυτουργουσε καλα σεβαστικαν το δημοψηφισμα.για.το σχεδιο αναν οταν ακουω το διαγγελμα του τασου παπαδοπουλου ανατριχιαζω και κλεω.αυτη.ηταν.ηγετες ο τασος παπαδοπουλος και ο αρχιεπισκοπος χριστοδουλος οχι τα φοβικα ανθροπακια τσιπρας και κουλης.θα εκανε δημοψυφισμα και θα στεκοταν ολοι προσοχη.αλα τους ηγετες τους βγαζουν απο την μεση.αντις να χερεστε να λυπαστε δηλα ανθροπακια που γραφετε ανονυμα φωβαστε να το υπογραψετε με το ονομα σας αν κρυβοταν στα βουνα και στης σπηλιεςτο 1821 θα ειχαμε τωρα τουρκικο ζυγο

  8. Στην διαμαρτυρία που έγινε έξω από το προεδρικό ήταν όλα ειρηνικά δεν ισχύει τίποτα από αυτά ήταν 20.000 περίπου διαδηλωτές γτ αυτό δεν πρόκειται να το πουν τα κανάλια μάλιστα οι αστυνομικοί ήταν αυτοί που προκάλεσαν πρώτοι τους διαμαρτυρόμενους με το να ρίξουν δακρυγόνα επίσης έκοψαν το ρεύμα κ σταμάτησαν οι ομιλίες γ λίγη ώρα , τα επεισόδια στο sigma όπως έχουμε πληροφορηθεί είναι βαλτοί που τα έκαναν γ προπαγάνδα εναντίον των αντί εμβολιασμών σας στέλνω από Κύπρο κ ήμουν εκεί

  9. Έτσι πρέπει,τύραννοι της ντπ, αντιχριστοι,ρίξε Θεέ τη δικαιοσύνη σου κ πρώτα σε μενα

  10. Για δυο αναποδογυρισμένες πολυθρόνες κάνουν έτσι;

  11. Το πρόβλημα τους δεν είναι το ότι δεν μπορούν να τους μπολιασουν.
    Ποιος δίνει δεκάρα από όλους αυτούς εάν ζήσουν η ψοφήσουν πολίτες.
    Το πρόβλημα τους είναι η αρνηση του ελέγχου και του QRcode.
    Χωρίς το QRcode, ψηφιακή εποχή και μεγάλη επανεκκίνηση δεν γίνονται.
    Ίσως είμαι λάθος,ίσως, αλλά το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί.

  12. Να είμαστε εκατομμύρια στο συλλαλητήριο την Τετάρτη απέναντι στα μασωνάκια και τα τουρκοκάναλά τους.

  13. και ο Κουλης με το παπαδαριο σιγα μην συγκινηθήκανε

  14. Ετσι τους αξίζει, αρκετά.Ξεκινήστε και απο τα δικά μας βοθροκάναλα και μετά πετροπόλεμος στο Μαξίμου να χεστούν επάνω τους και ν’ αμπαρωθούν μέσα

  15. Παντα, τετοια! Παντα, τετοια! Υ.γ. Παρεμπιπτοντως, οταν ξεσηκωθηκαν στην Αργεντινη, οι πρωτοι που δεχτηκαν επιθεσεις, ηταν οι δημοσιοΚαφροι! Τους επνιγαν, με τις ιδιες, τις γραβατες τους!

Comments are closed.