ΞΕΦΤΙΛΑ! «Καμπάνα» 2.000 ευρώ και επταήμερο λουκέτο σε καφετέρια στη Χαλκιδική για όρθιους πελάτες

Κοινοποίηση:
λουκετο

Ακόμη ένα λουκέτο και πρόστιμο επιβλήθηκε από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς σε επιχείρηση της Χαλκιδικής που εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες.

Ειδικότερα, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί βεβαίωσαν 2.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, επιβάλλοντας παράλληλα επταήμερη αναστολή λειτουργίας, για εξυπηρέτηση όρθιων πελατών.
Πρόστιμο και λουκέτο σε κλαμπ του δήμου Κασσάνδρας

Τσουχτερό πρόστιμο και επταήμερη αναστολή ήταν οι ποινές που επέβαλλε πριν μερικά 24ωρα η Ελληνική Αστυνομία σε κλαμπ της Χαλκιδικής λόγω παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Το γνωστό κλαμπ που βρίσκεται στον δήμο Κασσάνδρας εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες, με αποτέλεσμα την παρέμβαση και την επιβολή επταήμερης αναστολής λειτουργίας, καθώς και προστίμου που ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

thesstoday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Στα μέσα μαζικής μεταφοράς λεωφορεία, μετρό, τρόλεϊ, κτελ νομού Αττικής όρθιοι πηγαίνουμε, εκεί δεν ενοχλεί κανέναν από τους ΄΄ ειδικούς΄΄ το γεγονός ότι πηγαίνουμε στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, τους ενοχλεί στα εστιατόρια και τα καφέ να μην είμαστε όρθιοι…εκεί κολλάει ο covid-19 σύμφωνα με τις θεωρίες τους ενώ στα μέσα μαζικής μεταφορά δεν ισχύει προφανώς το ίδιο !!! Η λογική του παραλόγου….ας βγει κάποιος να μας εξηγήσει πως γίνεται να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά!!!

Comments are closed.