ΞΕΦΤΙΛΑ! Θέλουν να τελειώσουν την Ελληνική Οικογένεια οι θιασώτες της Μεγάλης Επανεκκίνησης

Κοινοποίηση:
κουληςς

Διαφορετικά θα είναι τα χριστουγεννιάτικα τραπέζια, καθώς η κυβέρνηση επιβάλει όριο ατόμων στους φετινούς εορτασμούς.

Όριο ατόμων στα τραπέζια των Χριστουγέννων θέτει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση που παρείχε σήμερα, Δευτέρα, αναφορικά με το ποιες δραστηριότητες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

Ο κ. Πέτσας ανέλυσε τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα μας, σημειώνοντας πως υπάρχει μία σταθεροποίηση των κρουσμάτων, αλλά ο ρυθμός μείωσής τους είναι αργός και εξίσου αργά θα κινηθεί το άνοιγμα της χώρας.

Οι φετινές γιορτές, λοιπόν, θα συνοδευτούν από περιορισμούς, όπως η απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα.

«Είναι ένα θέμα του σχεδιασμού, επαφίεται στην ατομική ευθύνη των πολιτών. Οι συναθροίσεις είναι πηγή διασποράς, θέλουμε μείωση της διασποράς για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω» είπε, ερωτώμενος σχετικά με τα μέτρα που θα ισχύουν στις γιορτές.

«Καταλαβαίνουμε την ανάγκη να δούμε αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά όλοι στην ελληνική κοινωνία αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό πρέπει να γίνει με ασφάλεια» συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας και αναφέρθηκε στην ισχυρή σύσταση για «αποφυγή των μεγάλων συναθροίσεων», η οποία αποτελεί «κλειδί για να αποφύγουμε ένα πισωγύρισμα».

«Να περάσουμε τις γιορτές μαζί με τις οικογένειές μας ή άλλη μία οικογένεια ή μέχρι 9 άτομα» διευκρίνισε.

Τέλος, σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας, τόνισε πως θα εξεταστεί εάν υπάρχει δυνατότητα να επιβληθεί κάτι ευρύτερο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κοιτα φατσα που κυβερνάει την Ελλάδα! Φανταστείτε να εισασταν ο Erdogan και να είχατε απέναντι σας αυτή τη μούρη! Είμαστε για λυπηση

  2. ΚΥΡΙΟΙ ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ,ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΙ?ΣΕΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ Η ΠΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ Κ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ,ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ Κ ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΤΣΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΑΔΩΝΙ Κ ΤΟΝ ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΛΑΚΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

  3. Καλα εχω πεσει απο τα γελια με την φωτο που του εχετε βαλλει!!!
    Ιδιος ο Μιστερ Μπιν ειναι!!!!

  4. Σιγα σιγα θα βαλει οριο ο Μητσοτακης μονον στους χριστιανους και ποσες φορες θα χεζουμε
    οι λαθρο χεζουν ετσι και αλλιως οπου και οποτε θελουν σαν τα αδεσποτα σκυλια διοτι δινει πολλα κονδυλια εκατομυριων η ΕΕ για να τους μπαζει και να τους εγκαθιστα ο Μητσος νυχτα στην ενδοχωρα

  5. Και πολυ καλα κανουν, αντε μπας κ καταλαβουν τα γιδια τι σοι δημοκρατες ψηφιζουν τα τελευταια εικοσι χρονια. Τερμα οικογενεια τερμα εκκλησια, τερμα ολα.

Comments are closed.