ΞΕΦΤΙΛΑ! Έκοψαν πρόστιμο σε χήρα που πήγε σε νεκροταφείο

Κοινοποίηση:
nekrotafeio

Αστυνομικοί κατέβασαν σήμερα το πρωί από το λεωφορείο μία γυναίκα η οποία δεν φορούσε σωστά τη μάσκα της, προκειμένου να της κόψουν πρόστιμο.
Όταν της ζήτησαν να τους δείξει βεβαίωση ή SMS για το λόγο της μετακίνησής της, εκείνη τους παρουσίασε μία χειρόγραφη βεβαίωση στην οποία έλεγε ότι είναι χήρα και πήγαινε στο νεκροταφείο.

Ο λόγος αυτός μετακίνησης, εν μέσω lockdown, δεν δικαιολογείται και επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ.

Μαζί με τη λάθος χρήση μάσκας το ποσό ανέβαινε στα 600 ευρώ. Όμως οι αστυνομικοί βεβαίωσαν στη γυναίκα μόνο το πρόστιμο για τη λάθος χειρόγραφη βεβαίωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. μαλάκα Έλληνα που τους ψήφιζες, που αγόραζες τα πράγματι άνευ σημασίας “πνευματίκά” (;;;;;) πονήματά τους , που εμπιστευόσουν αυτές τις δήθεν αυθεντίες να μορφώσουν τα παιδιά σου ενώ αυτοί τα διέφθειραν συστηματικά, που εναπόθετες τις ελπίδες για βελτίωση της υγείας σου, που χειροκροτούσες τίς κάτω του μετρίου παραστάσεις τους και το ανύπαρκτο ταλέντο τους, που αγόραζες τα πραγματικά γελοία τραγούδια τους και πήγαινες και άκουγες αυτούς τους ατάλαντους κάφρους, που παθιαζόσουν με πουλημένα και στημένα αθλητικά θεάματα που σου πλάσαραν για να ξεσπάς τον θυμό σου με την κοινωνική αδικία που καθημερινά σου έδινε και μια σφαλιάρα στα μούτρα, που τους θεωρούσες ότι όταν πλησιάσει όμως ο κίνδυνος – δε μπορεί, θα σε προστατεύσουν, δικά μας παιδιά είναι! Που τους έδινες το υστέρημα και το μόχθο σου, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, για να θρέψεις την οικογένειά σου φέρνοντας τον καρκίνο που σου πουλούσαν στο καθημερινό τραπέζι. Και τώρα σου παίρνουν και την ανάσα, φορώντας σου φίμωτρο, γιατί δεν πρέπει να παίρνεις ούτε οξυγόνο. γιατί πρέπει να πεθάνεις. γιατί πρέπει να χαθείς, γιατί τους ενοχλείς. γιατί ναι, εσύ κι εγώ, ο μαλάκας Έλληνας είμαστε οι μιαροί κι όχι οι συφιλιδικοί που μπήκαν και μας παίρνουν τη χώρα με το έτσι θέλω, που μας παίρνουν το ψωμί μας και βιάζουν παιδιά και γυναίκες. αχ Έλληνα, πόσα πια θα ανέχεσαι; ετοιμάζουν την Ελλάδα μας να την πατά ράτσα κατώτερη που θα προσφερθεί να εργαστεί όπως οι δούλοι, για να έρχονται οι πλούσιοι και να την κομματιάζουν, παίρνοντας ο καθένας κι ένα διαμάντι από αυτόν το μαγευτικό και πολύ ευλογημένο και χαριτωμένο τόπο. θέλουν να σου πάρουν και την ψυχή.

    Αχ μαλάκα Έλληνα, που σε πούλησαν μέχρι κι αυτοί που δεν θα έπρεπε ούτε να το διανοηθούν να κάνουν κάτι τέτοιο, γιατί αυτό είναι τσιφλίκι του Θεού, λοιπόν, για να το πούμε λαϊκά, κι όχι δικό τους, για να σε αφήνουν να ζητιανεύεις μια Λειτουργία, μια Μετάληψη, μια Εξομολόγηση. Μέχρι κι αυτό σου πήραν, μωρέ, και ζητούν να σου πάρουν (αν μπορούν) και την ψυχή. Την ψυχή σου! Άμα τους ήταν μπορετό και τη μέλλουσα ζωή θα σου στερούσαν, ΕΛΛΗΝΑ! ΣΠΟΥΔΑΙΕ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΕ ΕΛΛΗΝΑ γιατί λυσσάνε μόλις σε βλέπουν. Ξέρουν ότι είσαι ρίζα διαλεχτή και λειτουργείς άθελά σου ως καθρέφτης της ασημαντότητας και κατωτερότητάς τους.

    Μας άφησαν όλοι και όλα. Στεκόμαστε γυμνοί και καταματωμένοι αλλά με την ομορφιά και το αέναο φως της φυλής μας. Είναι καιρός να ντυθούμε ξανά τη στολή της μάχης και να δοξαστούμε.

    1

  2. Ολοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι δυστυχως.Οπως παντού σε όλες τις δουλειές έτσι και στην αστυνομία υπάρχουν ορισμένα κομπλεξικα άτομα με ανύπαρκτη κοινωνικοτητα και ευαισθησία και σε πολλές περιπτώσεις με μεγάλη εμπάθεια στους συμπολίτες τους. Είχα έναν τέτοιο μπαγλαμά γείτονα που ξέρετε τι είχε κάνει κάποτε ????? Φώναξε άλλους συναδέλφους του να κόψουν κλήση στον απέναντι γείτονα του για παράνομο παρκάρισμα πάνω στο πεζοδρόμιο. Φυσικά οι άνθρωποι ήρθαν και έκαναν σύσταση στον ιδιοκτήτη του Ι.Χ και το πάρκαρε κανονικα. Αποτέλεσμα???? Απείλησε ότι θα κάνει αναφορα στους συναδέλφους του γιατί δεν έκοψαν κληση.Μιλάμε γιατί αρρωστημενες μεμονωμένες περιπτωσεις. Οπότε μην τα τσουβαλιαζουμε όλα και όλους.

  3. Σε ανάλογη περίπτωση, θα επέβαλαν πρόστιμο στην κ. Φύσσα;

  4. Αφορίζω τους Μπάτσους Γουρούνια Δολοφόνους να πάνε στην άλλη ζωή εκεί στον Αγύριστο!!!!

  5. Κούλη ξεφτιλισμένε για σένα αυτό το σύνθημα: ΜΓΔ

  6. ενο το λαθρο που αραζει στις πλατιες με τα φιλαράκια του η αστυνομια ουτε το αγγίζει

Comments are closed.