ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ :”ΕΞΩ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ; ΚΑΝΕΙΣ!” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΥΡΤΩ

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, το κορίτσι που βιάστηκε και κακοποιήθηκε άγρια από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, νοσηλεύεται υποφέροντας τον πόνο και την αναμονή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά από πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε.

Η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου με ανάρτησή της στο Facebook ξεσπά για την μεγάλη αναμονή και σημειώνει ότι πρόκειται για ιατρική πράξη που «έξω θα γινόταν σε μισή μέρα αλλά τα ιδιωτικά νοσοκομεία κοστίζουν».

Η νεαρή γυναίκα που μετά την δολοφονική επίθεση βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι βρίσκεται και εκείνη στις μεγάλες λίστες αναμονής των δημόσιων νοσοκομείων, τα οποία αντί να ενισχύσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, επιλέγει να ιδιωτικοποιήσει…

«Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται; Κανείς» γράφει στην ανάρτησή της η μητέρα της Μυρτούς:

Αναλυτικά η ανάρτηση:


«ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ…..
Οχι απο νοσταλγια ….
Απο ανάγκη και μονο…
Νοσοκομειο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ απο 29 Ιανουαριου 2024…. μεχρι…….???
Μην ρωτήσετε παρακαλω πολυ πως και γιατι?
Για κατι πολυ απλό που έξω θα γινόταν σε 1/2 μέρα αλλα τα ιδιωτικά νοςοκομεια κοστίζουν για όποιον δεν μπορει. Όποτε μένουν τα δημοσια η αναμονή , η υπομονη, η στεναχώρια μεχρι εκεί που αντέχει ο καθένας μας….
Και αν δεν αντέχει ποιος νοιάζεται? Κανεις……
Και απο πάνω να ακούς… η βαλβίδα εγκεφάλου δουλεύει μια χαρά. Πως το ξέρετε? Ρωτάς ως αδαής ως αφελής ως ανόητος.
Απάντηση: την ψηλάφισα ,
Δηλαδη?
Την πίεσα και το καταλαβα.
Ειναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης στο εξωτερικο λόγω των γνώσεων τους και της ευστροφιας τους (σοβαρολογώ δεν ειρωνεύομαι)
Αλλα μεχρι του σημείου να ελέγχουν δια της αφής ενα ηλεκτρονικό μικροσκοπικό μηχάνημα που ελέγχεται με αλλο μικρό ηλεκτρονικό μηχανημα, δεν το περίμενα και δεν το φανταζόμουν.
Ισως πρέπει να γραφει στα παγκόσμια ιατρικά νέα…..
Θα ρωτήσω πλεον ειδημονες, και θα επανέλθω ισως και με ονόματα. Μην πηγαίνουν χαμένες οι διάνοιες, που νομίζουν ότι ειναι Θεοί. Να αξιοποιούνται και να αξιολογούνται αναλόγως.
Και μετα πρέπει να έχεις κουράγιο να συνεχίζεις γιατι αντέχεις…..
Μεχρι να σπάσεις και γαια πυρι μειχθητω.
και να ηταν μονο σε μένα……»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ο Γεωργιάδης όχι μόνο τα νοσοκομεία αλλά και εμάς θα πουλήσει και όσοι νομίζουν ότι υπερβάλλω, υπάρχει ο νόμος Λοβέρδου με τον οποίο όλοι είμαστε υποχρεωτικά, “εξ ορισμού”, δότες οργάνων εκτός και δηλώσουμε εγγράφως την αντίθεσή μας σε μια ειδική επιτροπή η οποία όμως ποτέ δεν έχει συσταθεί, άρα θεωρούμαστε υποχρεωτικά ως “ανταλλακτικά”.
    Ετσι για να μην νομίζουν ότι ξεχάσαμε!

  2. Να δουν οι λαθρολάγνοι πολιτικοί της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης τα έργα τους και πόσο ενσωματώθηκε στην κοινωνία ο Πακιστανός που κακοποίησε την Μυρτώ. Κατά τα άλλα, θα ενσωματωθούν 3.000.000 αλλοδαποί που ούτε η Αστυνομία δεν ξέρει τα ονόματα τους αφού όταν συλλαμβάνονται από την Αστυνομία για εγκλήματα που έκαναν, η ίδια η Αστυνομία τους δίνει με 3-4 ονόματα που οι ίδιοι έδιναν!

  3. Συνελληνες εφαρμωστε καθετη πολιτικη! Μην προσλαμβανετε λαθροπιθηκια! Χανομαστε! Μια κλωτσια κι οξω απο τη Πατριδα! Ακους Σβαμπισιε κεφαλοκυνηγε που λεγεσαι Μητσοτακης?

  4. αυτο το αποβλητο ηθελε να ξερασει τα μπαχαρικα που εχει φαει και βρωμανε απο 500 μετρα ολα τα σκουπιδια στην ελλαδα τα μαζεψανε οι προδοτες καψιμο την βουλη με ολους μεσα εγω αν ηταν κορη μου θα αβαζα εκτελεστη να τον στειλει τον βρωμιαρη να συναντησει τις παρθενες

  5. Γεωργιάδη που τώρα είσαι υπέρ της νομιμοποίησης Πακιστανών και Αφγανών, τράβα να δεις την Μυρτώ να δεις τι κάνετε εσείς οι γαλάζιοι συριζαίοι, οι πασόκοι, οι κανονικοί συριζαίοι και οι αντιφά, με τη διαφορά ότι οι αντιφά πληρώνονται από τους δουλέμπορους του Ερντογάν. Εσείς αλλάξατε απόψεις για μια καρέκλα από τον κούλη!

  6. Έπρεπε να είχε αποδοθεί δικαιοσύνη την ημέρα που έφεραν τον Αχμέτ Βακάς με το καράβι από Πάρο αλλά τον γλύτωσαν οι χωροφύλακες και επέζησε το κάθαρμα.
    Πάντως ποτέ δεν είναι αργά………….

  7. Να πατε να πιασετε τον αλητη Μουζαλα ,την Γεροβασιλη και αρκετους ακομα Συριζαιους μαζι με το συχαμα τον Τσιπρα ,και φυσικα τον Παρασκευοπουλο με τον νομο που εκανε,και να τους καθησετε στο σκαμνι για την αγαπη τους στα Πακιστανια ,τους αφρικανους ,τους μπαγκλαντεσιανους ,.
    Κανενας ελληνας να μην παιρνει αυτα τα συχαματα στην δουλεια του,αφηστε τους να ψωφισουν και να φυγουν

  8. Άραγε, εάν πουλούσα μια πανάκριβη τσάντα μάρκας θα έφταναν τα λεφτά μου να πάω το παιδί μου σε ιδιωτικό;

  9. Οι αετοί δεν συγχωρούν, βιαστή να βλέπουν δεν μπορούν, κάνουν μαχαίρια τα φτερά, ισχύουν άλλοι νόμοι, κοιτάνε το εικόνισμα και με το ίδιο νόμισμα τον δράστη τον πληρώνουν..
    Ο πατέρας της Μυρτώς έχει ανέκκλητο χρέος να στείλει τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς στο “χώμα” …

  10. Οταν γράφεις ότι αυτά τα τσογλάνια πού εφεραν 5 μύρια λαθρομετανάστες στην Χώρα θέλουν Εκτελεστικό Απόσπασμα, το σχόλιο σβήνεται αμέσως!!
    Κ θεωρείσαι Τρόλ!!!
    Θέλετε κ Δικαιοσύνη αλλά σάς κακοφαινεται το Εκτελεστικό απόσπασμα!!!
    Τρικυμία στο κρανίο..

  11. υπομονη 6 μηνες ακομα μυρτω…12-13 αυγουστου θα γινει το θαυμα που ολοι περιμενουμε!

  12. Κυρια μου αν εχεις γνωστο μητροπολιτη σιγουρα θα πας στην vip πτερυγα τους σε αυτο το Νοσοκομειο

  13. Ο κοπριτης πακιστανος που κατεστρεψε την κοπελα εχει αποφυλακισθει;;;; Θα επρεπε να ειχε κρεμαστει , αλλα οι ξευτιλισμενοι της Ευρωπης κατηργησαν την θανατικη ποινη και ολα τα σκουπιδια που εισεβαλαν με το ετσι θελω στην χωρα και με την ανοχη της Μπανανιας ….αλωνιζουν και εγκληματουν αφοβα , γιατι ξερουν οτι θα πεσουν στα μαλακα!!

  14. ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΔΩΡΟΔΟΚΗΜΕΝΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΚΟ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!
    ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΧΑΜΑΜ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΩΝ!!!!!
    ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ!!!!!!
    ΙΟΥΔΕΣ ΙΣΚΑΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ!!!!!
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΝΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!!!!! Η ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΟΥΧΑ!!!!!!!
    ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!!!! Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ!!!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑΥΛΑΝΔΗ ΜΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΞΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ!!!!!

Comments are closed.