ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ! “ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ” – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΞΕΣΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ – ΝΤΡΟΠΗ

Κοινοποίηση:
giorgos-kasimatis-1024x614

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Κασιμάτης, υπογράμμισε πως τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο
Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες άνω των 60 ετών, οι οποίοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού μέχρι τις 16 Ιανουαρίου, αλλιώς θα τους επιβάλλεται 100 ευρώ πρόστιμο τον μήνα που θα πηγαίνει σε ειδικό ταμείο για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Το εν λόγω μέτρο προκαλεί αντιδράσεις τόσο στους πολίτες, όσο και στον νομικό κόσμο με έγκριτους συνταγματολόγους να κάνουν λόγο για παράνομες τακτικές.
Ένας από τους συνταγματολόγους που αντιδρούν είναι ο κ. Γιώργος Κασιμάτης, ο οποίος, μιλώντας στο Newsbomb.gr, σημείωσε πως το να υποχρεώνεις κάποιον να εμβολιαστεί είναι παράνομο και αντισυνταγματικό.

Ειδικότερα, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου υπογράμμισε πως ο εξαναγκασμός είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας γιατί παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο. «Δεν επιτρέπεται να γίνονται παρεμβάσεις στο σώμα χωρίς συναίνεση. Παραβιάζονται όλες οι αρχές της δημοκρατίας. Όταν επιβάλλεται αναγκαστικά ένα μέτρο, καμία επέμβαση στο σώμα δεν γίνεται χωρίς συναίνεση. Για να γίνει, θα πρέπει να είναι ευρύτατα διαδεδομένη λοιμώδης νόσος που θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να ξέρουμε ακριβώς την επικινδυνότητά της».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. Οι καθαροί εισαγγελείς να επέμβουν άμεσα και να ασκήσουν διώξεις κατά πάντων αυτών που ασκούν πιέσεις στους πολίτες αυτής της χώρας και καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα του

  2. Ξεκινάει κανεις με τα ελληνικά δικαστήρια, και αν δεν δικαιωθεί που δεν…, προχωράει στα Ευρωπαικά

  3. αν ακομη και τωρα δεν βγουν εισαγγελεις μπροστα που επρεπε να εχουν βγει μηνες τωρα .. ε τοτε αδερφια η προστατευουμε εμεις το συνταγμα αρθρο 120 με καθε μεσο η θα δουμε ολοι τα ραδικια αναποδα ελευθερια η θανατος κατοχικη βουλη εγκληματικη οργανωση ολκης

  4. Χορτάσαμε λόγια από τους ειδικούς του Συντάγματος………..Πράξεις θελουμε, είμαστε οι μεγαλύτερη μπανανία στην Ευρώπη!!!!!!!!!!

    1. Θα τα γραψω εδω (στο περιπου) μηπως τα δουν μερικοι.. . 1ον_Το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της αμερικης, θα ερθουν fake aliens (2022) . 2oν_Δεν εχουν δει ποτε πλανητη σε αλλο ηλιακο συστημα (ειναι υποθεσεις) αρα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο . 3. Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος μετα θα πεσει ολα γι αυτα γινονται οχι για εναν ιο . Βλεπω στο αλλο κειμενο 200+ σχολια . γιατι τοση εκπληξη ?? ..Αυτα που ειχαν γινει με το βραδυ (κυκλοφορια) δεν ηταν χουντιλικια_?? (αν καποιος δεν τα ξερει μην αρχισει να λεει παραμυθια εχουν βγει ενα σωρο ειδησεις που δειχνουν που παει το πραγμα)

  5. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έρχεται σέ αντίθεση μό τόν κώδικα τής Νυρεμβέργης από τό 1947 πού συντάκτηκε μετά τήν δίκη κατά τών ναζί γιατρών πού έκαναν απάνθρωπα ιατρικά πειράματα σέ φυλακισμένους στό Αουσβιτς.Αρθρο πρώτο:”Η εθελοντική συναίνεση τού εξεταζόμενου γιά ιατρική επέμβαση είναι απόλυτα απαραίτητη”.Αυτό πού σχεδιάζει ό γουρλομάτης είναι ακριβώς τό ίδιο πού έκανα οί Γερμανοί γιατροί στά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ιατρικό πείραμα ό εμβολιασμός μέ τή βιά.Πρός υπενθύμιση.Οί εγκληματιες Γερμανοί γιατροί καταδικάστηκαν γιά εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας καί τούς κρέμασαν.
    Γιάννης Λάκων

  6. Εγώ πάντως θα προτιμήσω να μετακομίσω οικογενειακώς στην Μποτσουάνα, παρά να καθίσω εδώ να μου το μπήξουν με το ζόρι.

  7. Δεν χαμπαριάζει τίποτα ο Μητσοτός. Νόμους, Σύνταγμα, δικαιώματα τα έχει γράψει όλα στα π@π@ρι@ του.

  8. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ
    ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΡΩΜΟΚΥΩΒΕΡΝΗΣΗ ?

  9. Εισαι αληθινος Ηγετης ! Οτι ακριβως χρειαζεται το Εθνος μας αυτη την υστατη στιγμη!

  10. Στεφανε, εσυ μπορεις να συσπειρωσεις Συνταγματολογους κ Νομικους κ να γινει σοβαρη προσφυγη σε Ανωτατα Δικαστηρια Εξωτερικου???? Μπορεις Στεφανε, ασχολησου αδερφε να αντιδρασουμε τωρα πριν παρουμε τα οπλα. Απαντησε μας, θα το κανεις???

  11. Το οικονομικό αντίκρυσμα από το πρόστιμο, έχει να κάνει με το εισόδημα αυτού που υφίσταται τις κυρώσεις. Οι κατέχοντες δεν μασάνε θα το πληρώσουν, οι μη προνομιούχοι, αυτοί με τις συντάξεις των 500€ πως θα πληρώσουν, μετά δεν θα έχουν για να φάνε και να πάρουν τα φάρμακα τους. Αυτό θέλει η ΝΔ, εάν ναι, ας το πει καθαρά στους ψηφοφόρους της.

  12. Α γειασου Γιωργη Κασιματη, ο Θεός να σε μακροημερευει και να σου χαρίζει υγεία!!!! Αλλά μην περιμένεις από κατρουληδες γλυψωκωληδες βολεψακηδες ψηφοφόρους να αλλάξουν… Ραγιαδες εγενηθηκανε ραγιάδες θα πεθάνουν…χουι επομεινε ο σκυφτός σβέρκο… Και όπως λέει ο λαός πρώτα η ψυχή και μετά το χουι…. Γιατι υπάρχει και λαός, ψυχωμενος και πατριώτης, αλλά είναι η στας ευρωπας, η στα τρελάδικα, η σκορπιοί εδώ και εκεί και λουφαγμενοι, αφού η κακία και η ελεεινοτητα επερισεψε στην Ελλάδα…. Αγαπώ σε!!!!

  13. Όλοι μιλάνε για ξεσηκωμό αλλά κανείς δεν εξηγεί τι εννοεί. Στην Ιταλία, στην Αυστραλία, στη Γαλλία, στην Ολλανδία, στην Αυστρία οι πολίτες ξεσηκώθηκαν. Και τι έγινε ; Οι κυβερνήσεις συνεχίζουν το χαβά τους.
    Τι να κάνουμε ; Να αγοράσουμε όπλα και να τους κυνηγήσουμε ;

  14. Μηνύστε τον κύριε Κασιμάτη, τί περιμένετε; Ή αν ο κύριος Χίος έχει ισχυρές ενδείξεις ότι αυτός και το περιβάλλον του οργάνωσαν τη δολοφονία του ας τον μηνύσει αυτός!

  15. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΙΜΠ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΙΜΠ…..
    ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΌΣ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, Ο ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ ΤΟΓ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ! ! !
    ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΕ ΣΕ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΗΤΣΟΤΕ ! ! !

  16. Χρρρρ…χρρρρρ……χρρρρρ..Μην ξυπνατε τον ραγια ..κοιματε τον υπνο του Προβατου ….σσσσσσσσ

  17. Ο/Η Και για τον πληθωρισμό οι ανεμβολίαστοι θα φταίνε; λέει:

    Στις επόμενες μέρες το μενού έχει:

    Συνταγματολόγους τύπου Λοβέρδου-Νοβάρτις που θα λένε ότι το μέτρο είναι συνταγματικό.

    Στημένες δημοσκοπήσεις-Λίστα Πέτσα που θα λένε ότι ο κόσμος συμφωνεί με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

    Τρομολαγνεία για την Όμικρον μετάλλαξη παρά το ότι ειδικοί από την Αφρική λένε ότι μέχρι τώρα νοσούν ελαφρά και οι ανεμβολίαστοι.

  18. Καλά τόσοι εισαγγελείς υπάρχουν. Γιατί δεν κινούνται εναντίον τους? Έχει δικαίωμα μια κυβέρνηση να καταπατάει το σύνταγμα? Το σύνταγμα δηλαδή γιατί υπάρχει? Έτσι για πλάκα?

    1. Δεν έχεις καταλάβει ότι μόνο η κυβερνητική πλειοψηφία μπορεί να ασκήσει δίωξη κατά πολιτικών; Επίσης οι ανώτατοι εισαγγελείς διορίζονται από την κυβέρνηση και είναι δικοί τους και ελέγχουν όλους τους εισαγγελείς με χαμηλότερο βαθμό.

  19. τωρα κι εσυ πολλα ζητας !! το προβατακι να σηκωθει ???????? ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ μονον αυτο ξερει να κανει και να τρωει σανο να γινει για σφαξυμο τρυφερο

Comments are closed.