ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΕΙΜΑΡΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Α1

Η Αλβανική Κυβέρνηση, απέναντι σε κάθε έννοια δικαίου, αποφάσισε να συνεχίσει να κρατά φυλακισμένο τον δήμαρχο της Χιμάρας, Φρέντη Μπελέρη και τον πολίτη Παντελή Κοκαβέση. Απέναντι σε αυτήν την εξέλιξη, η Ένωση Χειμαρριωτών θα ασκήσει κάθε δύναμη που μπορεί προκειμένου οι συμπατριώτες μας να αφεθούν ελεύθεροι όπως δικαιούνται.

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
Καλούμε όλους τους Χιμαραίους που μένουν στην Αθήνα αλλά και κάθε Βορειοηπειρώτη, κάθε Ελλαδίτη, κάθε πολίτη της Ελλάδας και της Αλβανίας που αντιλαμβάνεται αυτή την αδικία να βρεθεί στο πλευρό μας στην ειρηνική διαμαρτυρία που οργανώνουμε την Τρίτη 23 Μαίου στις 06.00 το απόγευμα στην αλβανική πρεσβεία της Αθήνας (Αρ. Βεκιαρέλη 7, Φιλοθέη).
Να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι οι πρακτικές του σιγκουρίμι δεν θα μείνουν αναπάντητες.
Αθήνα, Δευτέρα 22/05/2023
Ένωση Χειμαρριωτών “Η ΧΕΙΜΑΡΡΑ”

Αλβανία: Σε κίνδυνο η ζωή του φυλακισμένου Παντελή Κοκαβέση – Ο συνεργάτης του Μπελέρη έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών και η νεολαία του Εθνικού κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και η νεολαία του Εθνικού Μετώπου.

Α2Α4

Χαράλαμπος Γιώτης και Κωνσταντίνος Φλώρος (Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ)

Α5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ : ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΩΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ

  2. ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΠΕΛΕΡΗ ΚΑΙ ΚΟΚΑΒΕΣΗ.

  3. Δεν ξαναπινω φρέντο μέχρι να ελευθερωθεί ο Φρέντι.

  4. Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΥΛΗΣ

  5. Εκεί θα έπρεπε να ήμαστε όλοι κάθε μέρα γιατί οι αλβανοί κατσαπλιάδες δολοφονούν έμμεσα και άμεσα δεκάδες Έλληνες κάθε μέρα τα τελευταία 32 χρόνια, ενώ παραχαράσουν την Ιστορία μας και παρουσιάζουν τους αρχαίους Ηπειρώτες, τους Μακεδόνες, του Αιτωλούς, τους Ακαρνάνες, τους Θεσσαλούς, ακόμα και τους Βοιωτούς και τους Σπαρτιάτες ως αλβανούς! Γαμώ την “φάρα” τους (έτσι να χρησιμοποιήσω μια δική τους λέξη), έπρεπε να εκτελούνται για να μην μολύνουν τον κόσμο

  6. Δυνατή στήριξη στα αδέρφια μας στη Βόρειο Ήπειρο

    1. τους οποιους οι χουνταιοι συνηθως αποκαλειτε “αλβανους”….

      1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ. ΕΣΥ ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΝΤΙΝΑΖΙ? ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ?

  7. ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΛΕΡΗ. ΔΕΝΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ, ΚΆΝΤΕ ΚΆΤΙ ΤΩΡΑ. ΠΆΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΟΒΕΣΗ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ. ΕΛΕΥΘΕΡΏΣΤΕ ΤΑ ΑΔΈΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΒΑΣΑΝΊΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΡΕΝΤΙ ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΉ ΕΞΌΝΤΩΣΗ ΤΟΥ. ΔΕΝΔΙΑ ΕΝΉΡΓΗΣΕ ΆΜΕΣΑ ΤΩΡΑ, ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ Η ΖΩΉ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΙ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΙ Ο κ. ΠΕΤΡΟΣ ΚΛΑΊΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΆ ΝΑ ΚΆΝΕΤΕ ΚΆΤΙ ΝΑ ΣΩΘΕΊ Ο ΦΡΕΝΤΙ…………
    ……

  8. Λεβέντες και πατριωτάρες , μπράβο τους!

Comments are closed.