ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΙΚΕΛΟ ΜΑΦΙΟΖΟ. Αποκάλυψη που προκαλεί πάταγο και στέλνει φυλακή ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΤΣΙΠΡΑ. Ορίστε κύριε Ντογιάκο, ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ —-ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ, ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ HELLENIK TRAIN- ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Βασίλειος Σαμαράς, ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ του γαλάζιου παρακράτους. 17′ κρυμμένος στις ράγες. Καταγγέλλεται ΣΑΜΠΟΤΑΖ από ξένες μυστικές υπηρεσίες. ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ «ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ;»

Κοινοποίηση:
exofyllo3-3

im_teaser_03-03-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

  Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo3-3Στο ΦΥΛΛΟ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3-3-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Απεκρυβη, απ’ ολα τα ΜΜΕ

    Δεν τα λεμε εμεις….
    Ο Μπουλης τα λεει, ο πρωην Πρωθυπουργος μας…
    Ακουστε..

    https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2023/03/evov-o.html?m=1

    Υ.γ. Απιστευτα, τα οσα ειπε! Αν φυσικα, αληθευουν! Παντως το προσωπο, που τα αποκαλυπτει, ο κος.Γριβας δηλαδη, εχει δωσει δειγματα γραφης!

  2. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

    ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ . ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

  3. Ξέρουν ότι κόσμος δεν θα ψηφίσει είναι φτιαχτό όλο.Βαδιζουμε σε ακόμη ποιο θλιβερα γεγονότα.και όσο δεν αλλάζουν τα πράγματα τόσο ποιο δύσκολο θα είναι μέτα.

  4. Το σύστημα δεν αλλάζει έτσι χρειάζεται να το.ποιασεις στον ύπνο.ειδικα αυτό το σύστημα στην Ελλάδα.
    Μιλάμε για έγκλημα.αθωος κόσμος

  5. Απο σχολιο

    Γιά το τραινο στο Οχαιο, ποσοι ξερετε;
    Μολυνθηκαν ολα
    The Ohio river
    Για τό αλλο τραινο στην Φλώριδα;

  6. Αν δεν ειχαν τα τσιράκια τους, τους υποτακτικούς τους, τους φτωχοδιαβόλους, οι δολοφόνοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

  7. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Θεός θέλει κατάργηση του θεσμού του προέδρου της Δημοκρατίας; Ο Κασιδιάρης είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει, πριν τον φάνε, για να μην τον φάνε. Να διασπάσει τον τίτλο του πρωθυποργού σε πρόεδρο της Κυβέρνησης και πρωθυπουργό. Μετά όλα τα άλλα. Ή, μάλλον, παράλληλα με την άρση ασυλίας. Πριν το κάνει πρέπει να είναι όλα έτοιμα και η βουλή φρούριο. Αυτά τα αρχίδια ξέρουν ότι έλεγα τον Σαρτζετάκη αρχηγό της 17 Νοέμβρη και μάλιστα τον είχαν καλέσει και στο πρωθυπουργικό μέγαρο. Εμένα δεν έχουν εξουσία άνωθεν να με φάνε.

  8. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η επιλογή να τοποθετηθεί ο κ. Αθανάσιος Ζηλιασκόπουλος, Καθηγητής Μεταφορών και Παραγωγής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως μέλος στη δήθεν υπερκομματική επιτροπή διερεύνησης της τραγωδίας στα Τέμπη.

    Κι αυτό γιατί πρόκειται για τον άνθρωπο που διετέλεσε Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την περίοδο 2010-2015. Δηλαδή την περίοδο κατά την οποία σταμάτησε να λειτουργεί το σύστημα τηλεδιοίκησης και εν μέσω μνημονιακών περικοπών συντελέστηκε και σημαντική υποβάθμιση του σιδηροδρόμου.

  9. Θα γίνει συγκυβέρνηση αυτό έχουν σκοπό οι ξένες δυνάμεις να εξαλείψουν κάθε Έλληνα σε αυτή τη χώρα.
    Δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση. Οι μυστικές υπηρεσίες ξέρουν τι κάνουν.Εμεις τι κανουμε?ακόμα παρακολούθαμε ???θα ακολουθήσουν και άλλα δεν θα σηκώσει η Ελλάδα κεφάλι μέχρι να τελειώσουν όλοι.

  10. ασύλληπτα κρατικοδιαίτα κοπριταριά και οι ανεπάγγελτοι κηφήνες της συμμορίαςΝΔ δολοφονούν κόσμο μαζικά !! τι ψηφίσατε, ρε δολοφόνοι ;

  11. Τσίπρα,πόσα πήρες από τον Ιταλό μαφιόζο εσύ και το απόκομμά σου για να ξεπουλήσεις τα τρένα αντί πινακίου φακής;

  12. Άντε, σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε και το όνομα του Πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας που τοποθέτησε τον συγκεκριμένο σταθμάρχη. -Με διαδικασίες εξπρές τον μετέτρεψαν σε Σταθμάρχη για να αυξηθεί ο Μισθός του. Τα δικά μας Γαλάζια παιδιά, τα προσέχουμε…Όλοι οι άλλοι, να πάνε να γ……

    1. μονο γεννημενοι δουλοι ζητανε τρελοδικτατορες να τους καβαλησουν, αυτο να θυμασαι φιθλε

      1. Εγώ που δεν είμαι ούτε δούλος, ούτε φασίστας και δεν γουστάρω τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, θα ξαναγράψω ότι θα ήθελα για ένα χρόνο πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Μεταξάς και πρωθυπουργός ο Παπαδόπουλος. Έτσι γιατί έχω μια απορία τι απ’όλα αυτά που συμβαίνουν θα συνέβαιναν και τότε. Πλάκα θα είχε. Διαφωνεί κανείς; Πόσοι μαγκιά θα είχαν κάποιοι που σήμερα κάνουν ότι θέλουν και μπορούν να παρανομουν, να εγκληματουν με την ατιμωρησία που υπάρχει. Διαφωνεί κανείς; Να βλέπαμε τους μάγκες θα συνέχιζαν την παρανομία ή θα ήταν κλαρίνο. Μια απορία έχω.

  13. Στέφανε ψάξε πότε διορίστηκε ο κοπριτης και ποιανού υπογραφή φέρει η θέση που του έδωσαν.Θελω κάτι να δω.

  14. Εχουμε ολοι μας πλεον την ευθήνη.Να παρουμε τον νομο στα χερια μας.Ειναι πλεον ανικανοι ολοι τους εκει στην βουλη τον 300. Ουστ κοπροσκυλα

  15. Μια γαλάζια ακρίδα ξεβράκωσε την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ

  16. νομίζω ξεπέρασαν και τον χατζηδάκη σε ηλιθιότητα, κάτι δύσκολο εξ ορισμού

  17. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
    ΕΤΣΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΙΖΕΙ.

  18. Θα πάρετε τον πούλο στις εκλογές Μιζοτάκη και η γαλάζια παρεα σου.
    Σαν δεν ντρέπεστε ολοι σας εσεις και ο βουτυρομπεμπες ο καραμανλης.
    Μην τα ρίχνετε ολα στον σταθμάρχη .Θα πρεπει να κρυφτειτε σε σπηλιες

  19. Δίνοντας την δημόσια περιουσία ξεπούλησαν εμάς και τις ζωές μας.

  20. Γαμάνε ενναλλάξ και ο ένας καλύπτει τον άλλο. Φαίνεται είναι διαφορετικό το γαμήσι με το τρένο εν κινήσει!

  21. Δεν είναι φονιάδες αλλά δολοφόνοι, γιατί ενήργησαν με δόλο, όχι εν βρασμώ ψυχής. Σταμάτα να παίζεις το πουλί σου μαλάκα Ντογιάκο και πράξε το καθήκον σου.

  22. Από τη πρώτη στιγμή είμαι σίγουρος ότι εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες. Θέλουν να μην σηκώσει κεφάλι η Ελλάδα.

  23. Πάνε να ρίξουν τις ευθύνες μόνο στο σταθμάρχη,ενώ από το 2004 με 4 δις της ΕΕ για εκσυχρονισμό τα φάγανε Ο Καραμανλής στην Βουλή κουνούσε το χέρι ότι υπάρχει ασφάλεια στα τρένα Και πολλοί γονείς έπεσαν στην παγίδα έβαλαν δικηγόρο τον Κουγια τσετσεκι του χοντρό κοιλαρα του Πειραιά αφεντικού του Κουλη Χρυσού Αντί όλοι μαζί να βάλουν γαλλικό η γερμανικό δικηγορικό γραφείο να τους πάνε δεμένους στο ευρωπαϊκό δικαστήριο όλους τους απατεωνες Πάρτε τα όπλα γονείς που χάσατε τα παιδιά σας

  24. Τι κουβαλουσε το μεταηωγικο τρενο; ΝΑΤΟικα πυρομαχικα;

  25. Πόρνη Μητσοτάκη γ@μιέσαι.
    Σατανιστή παιδί του διαβόλου.

  26. Κομματόσκυλο της ΝΔ ο σταθμάρχης πρώην αχθοφόρος.
    Έτσι δουλεύει το σύστημα στο ελλαδιστάν.

Comments are closed.