“ΞΕΠΑΡΘΕΝΕΨΕ τον Γκλέτσο ΣΤΑ 17 Ο ΦΑΣΟΥΛΗΣ”. Ο πολιτικά διαπλεκόμενος σκηνοθέτης, ο αμούστακος ηθοποιός και το ρετιρέ της ακολασίας με θέα την Ακρόπολη. “Για να γίνεις διάσημος θα ξαπλώσεις στο κρεβάτι μου”. Οι αποκαλύψεις, θα πάνε μέχρι τέλους, όχι μόνον εκεί που συμφέρει το σύστημα…

Κοινοποίηση:
exofillo15-2

Banner_6Years_1000X500

Τεύχος 1825, 6 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. 

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Δευτέρας 15  Φεβρουαρίου 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.
alitheia-aima-banner
ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6 συνεχή χρόνια.
OPISTHOFYLLO15-2
Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους «καινούργιους».
Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

teaser15-2

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ ,  επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

***Έχουμε ανοικτό ΠΟΛΕΜΟ με την πολιτική Μαφία κι αυτό θα πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό. Γι΄αυτό ενισχύστε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ την εφημερίδα μας, το μόνο ΜΜΕ που δεν προδίδει τους αναγνώστες του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. αδυσώπητοι ηρωδιανοί μακελάρηδες σφαγείς παύσατε τόν σφαγιασμό τού σχολίου. Τό ερχόμενο Σ/Κ, Θεού Θέλοντος,θά αναπτύξω εκτενές σχόλιο πρός ενημέρωση καί οχύρωση τών αγαπητών μου αδελφών Ορθοδόξων Χριστιανών, ίνα ξεχωρίζουν άμεσα τήν δαιμονική πλάνη τών αντίχριστων καί μισελλήνων ιαχωβάδων καί άλλων παρομοίων σατανάδων, ώστε ενήμεροι όντες, ίνα μή εκπίπτουν εις πλάνη τών εν λόγω αντίχριστων ανώμαλων όπως τήν πουστοτρελοκουνέλα, η οποία, δολίως ως κολοβό φίδι, ανά τακτά διαστήματα, εκβράζει τό εμπεριέχων δηλητήριό της, ενάντια τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού, Εκκλησίας καί Ιερωσύνης (όπως καί η άλλη αποδεδειγμένη πουστάρα, η ζαγκλή, ζαβή, γκαβή, ξεμαλιάρα καί αναποδιάρα), ενάντια τής Θείας Κοινωνίας, Ιερών εικόνων, ενάντιοι τού Τιμίου καί Ζωοποιού Σταυρού, τών Ορθοδόξων Αγίων καί εις όλα τά υπόλοιπα τά οποία συνιστούν τόν Χριστιανισμό καί τήν Αληθή Αγιωτάτη ημίν Πίστη, τά οποία, Χάριτι Θεού, θά αναπτύξω εκτενώς, διεξοδικώς καί εμπεριστατωμένως. Τό θέμα θά έχει ιδιάζων ενδιαφέρον. Κάποια τσογλάνια τού κερατά, (όπως τά προαναφερόμενα καί ο γύφτος ασταθής-στάθης, ο ανώνυμος καραγκιόζης «έλεος» καί όποια άλλα αναθεματισμένα ρεμάλια, αναρχοάπλυτοι κοπρίται καί βοθρολύματα, πολέμιοι τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού) νά αρχίσουν οι μπάσταρδοι, από τώρα νά ….. ξεσκονίζουν !!!!! τάς ποντικότρυπάς των, διότι μόνον εκεί θά εύρουν καταφυγή, μετά απ’τό σχόλιο-καταπέλτης τό οποίον θά επακολουθήσει. Στώμεν καλώς, Στώμεν μετά φόβου Θεού.

  2. βελε απο το YouTube ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ να δουν πως δουλευει το παρακρατος [για αυτο καταστρεψανε την πρωτοδικη ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

  3. Αποστολη, εμεις το ψαρι το βραζουμε και δε θελει γυρισμα…

  4. Αν είχανε μιλιά τα παλκοσένικα, θα ξέραμε ολα τα θηλυκοσέρνικα…

  5. εχει και αλλο αγορακι αλλη κρυφη ψυχη με φουστανακια και αγγαλιτσες που εγινε αντρας της χρονιας… και κανει μοκο …γιατι εγινε διασημος μετο κολακι του ….

  6. Και φυσικά καμμία διάψευση από τον κύριο Γκλέτσο, οποίος για ψύλλου πήδημα σε άλλα θέματα κάνει δηλώσεις επί δηλώσεων και πουλά τσαμπουκά!

  7. Αυτό δεν θεωρείται είδηση,ο ίδιος αβίαστα είπε ότι το ψάρι ψήνεται Και από τις δύο πλευρες,και ότι του άρεσε κιόλας,επίσης γνωστό και για τον Φασουλή

  8. εχω πει εδω και καιρο οτι η Στοα εφτιαξε τον Λιγναδη , η Στοα τον κατεστρεψε…καποιον πειραξε και του βγαλαν στην φορα τις ανωμαλιες αλλιως τα ΜΜΕ αυτα τα κουκουλωνουν

  9. για τον Γκλέτσο το έχει γράψει στο βιβλίο της η Χειλουδάκη..όπως και για την Λάσκαρη και τον Λυκουρέζο που μάζευαν άτομα και έκαναν π……

  10. Δηλαδή ο άντρας του “Χόλυγουντ” , ήταν το κορίτσι του Φασουλή?

  11. Μόνο αυτός δηλαδή ο σκ**ολαγνος (κυριολεκτικά) που τον έκοψε φέτες ο Γεωργιανός τι ήταν? Όταν με ένα καλλιτεχνική άδεια δικαιολογουνται (στο μυαλό) τα πάντα και έχεις λύσει το οικονομικό η (αυνανάς) βιαστης ή Φασουλής.

  12. Αν ανοίξουν το στόμα και οι βιζιτουδες… Έχουν να κλείσουν σπίτια και πολιτικά γραφεία. Έχει να βγει βρώμα για δουλειες του δημοσίου… Δεν θα προλαβαινουνε οι εισαγγελεις….

  13. Ο μεγαλύτερος υποκριτής, παριστάνει τον άντρα ενώ είναι ”διπλός”. Εκεί έχει τις ρίζες του, το άγριο βλέμμα και η μόνιμη υστερική μαγκιά του. Προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει πόσο άντρας είναι..

  14. Μακελειό σε πιανω αδιάβαστο Να σε ενημερωσω Ο εν λογω καλιτεχνης ψώνισε τον εν λογω ψηστη ενα βραδυ στη Σινα οπου εκανε πιατσα παντελως άσημος εννοείται Ο καλιτεχνης ερωτευθηκε σφοδρα τον ψηστη για να τον κρατήσει κοντα του του εταξε καριερα ηθοποιου…. τα υπολοιπα ειναι ιστορια …..

  15. Ο/Η Του Τον σφυριξε και ήταν πρώτος γαμπρός των σαλονιων λέει:

    Πολύ νέοι ξέρεις τι λένε… Του τον κάρφωσε αλλά πέρασε ζωή και κότα… Είδαμε και τα νέα παιδιά που δεν κάθονται πως τα σεβεστε… Δουλεύουν για 500 και 600 κατοσταρικα… Ετσι τα σέβεται η Ελληνική κοινωνία τους νέους άντρες….
    Τον Τον σφυριξε και ήταν ο πρωτος γαμβρος του συστήματος..

    1. 600 κατοστάρικα φίλε είναι 60.000

  16. Οσον αφορα τον Γκλετσο ειναι απο τους λιγους (γοηδες) που εχει παραδεχθει οτι εχει κοιμηθει με αντρα οποτε αμαρτια εξομολογουμενη ουκ εστι!

    1. Χρειάζεται διευκρίνηση εδώ ήταν επιβήτορας η φοράδα;
      Γιατί αν ήταν φοράδα τζάμπα οι ζεϊμπέκικα και οι μαγκιές..λετσο.

      1. Αμα πας με άντρα είτε ενεργητικού είτε παθητικός είσαι ντιντης

  17. Εθνική σύνταξη 380 ευρω..Αίσχος ξεφτίλα…και ασχολούμαστε με……. Εξέγερση

  18. Επίσης για την αξιοσέβαστη δικαστικό κα Μαργαρίτη ,απεκάλυψε πως κονδύλια υπέρ σεισμοπαθών Γρεβενών-Κοζάνης κατασπαράχθηκαν από κομματικά και παρακρατικά μορφώματα.

  19. Η Φασουλή είναι η πιο εμετική και κακιασμένη αδερφή

  20. Ο Γκλέτσος ξεκίνησε το ψήσιμο των ψαριών από τα γκέι χαμάμ της Ομόνοιας και συγκεκριμένα από την οδό Ξούθου … Εκεί γνωρίστηκε με την Φασούλω όπου τον μύησε στο ψήσιμο των ψαριών και από τις δύο πλευρές …

    Χίο κάνε ξεφτίλα και τον Λαζόπουλο που έκανε αλλαξοκωλιές με πασίγνωστο πρώην ζεν πρεμιέ και νυν πολιτικό της κακιάς ώρας …

  21. Αμ γι’αυτό ο Φασουλής βγήκε και είπε κάθεστε φρόνιμα.
    Έχει λερωμένη τη φωλιά του γι’αυτό.

    1. Ο/Η Καλό το μεροκάματο; Πόσο πάει στο Ελλάδα 2,5 ευρώ την ωρα λέει:

      Να είχε κι άλλο λέει… Πέρασα ζωή χαρισαμενη μέχρι δήμαρχο με κάνανε τα αιγοπροβατα… Κάτσε εσύ στην οικοδομή…

      1. Καλύτερα στην οικοδομή παρά χαλασμένος.

  22. O Γκλέτσος ισχυρίζεται ότι έφθασε στην Αθήνα μετά την αφυπηρέτηση του από τον Στρατό, με θητεία ως εφ. αξιωμ/κός των κατοδρομών.
    Είδε μία όμορφη στην Πατησίων, την ακολούθησε εισερχόμενος στην σχολή θεάτρου του Λυκούργου Σταυριανάκου, έπεσε πάνω στον Φασουλή και τον ενδυματολόγο Σταθόπουλο. Έλα εδώ αγόρι μας να σε κάνουμε ηθοποιό και ας μην ξέρεις ακόμα να ψήνεις το ψάρι και από δύο πλευρές.
    Ο γάμος του με την κόρη Λυκουρέζου-Λάσκαρη διήρκεσε μόνον δύο μήνες!
    Όπως εδήλωσε η Άννα Μαρία με εγκατέλειπε σπίτι και έβγαινε με τον Φασουλή… Ανθ΄ημών λοιπόν Φασουλής.

  23. Αρα ο Φασουλής ήταν ο σκηνοθετης ηθοποιός με το σπίτι θέα στην Ακρόπολη , που πριν λίγες μέρες κατήγγειλε ένας .Πόσα ανήλικα τεκνά ακόμα έχει ”διακορεύσει” και εκτός χώρου;

  24. Καλέ τον νομίζαμε για καρχαρία και αυτός μας βγήκε γοργόνα. Καλέ ντζους

  25. Δύο πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού διορίσθηκαν σε κορυφαίες διοικητικές θέσεις κρατικών φορέων του τομέα πολιτισμού. Είναι τα αδέλφια της Ηβης Γόντικα, μητέρας της Μαρέβας και πεθεράς του Κ. Μητσοτάκη.

    Στο Εθνικό Θέατρο διορίστηκε αντιπρόεδρος η χορογράφος και καθηγήτρια κινησιολογίας Ερση Πήττα, αδελφή της κ. Γόντικα και θεία της Μαρέβας Μητσοτάκη. Κατέλαβε τη θέση που κατείχε ο ηθοποιός Ρήγας Αξελός.

  26. Κάτσε θα βγουν και κάτι μαϊμού βραβεύσεις Κουν στον Ρουβά σε λίγο με πλάτες Λιγνάδη και ΝΔ

    Ένα παρεάκι όλοι που μοίραζαν δουλείες και βραβεία, Λιγνάδης-ΝΔ-Μαρέβα (στο ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ αντιπρόεδρος είναι η θεία της Μαρέβας!!!!!!!), Ρουβάς-Βαρδινογιάννη-Μαρκουλάκης, της Π$%^&* το κάγκελο!!!!

  27. Αμα πηδάς άντρα δεν είσαι δύο φορές άντρας άλλα δύο φορές ζώον.

  28. Τον Ρωμα τον ειχαν κανει μπαουλο στο ξυλο οι Σερβοι στην Μυκονο

  29. Στέφανε μην τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί…

  30. H Mάρα Ζαχαρέα είναι κόρη του Αιμιλίου Ζαχαρέα του ΚΚΕεξ και από το 2010 στην ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη. Όπως διηγείται η ίδια, ο πατέρας της μεσολάβησε περί τα μέσα της δεκαετίας του ΄80 στον παλαιό του φίλο Γιάνναρο, τότε διευθυντή της Αυγής επισήμου οργάνου του ΚΚΕεσωτ. για να δημοσιογραφεί αμισθί. Κατόπιν Ριζοσπαστης και ο ρ/σ 90,2 η αριστερά
    στα fm. και εν συνεχεία στα κανάλια των νταβατζήδων.
    Ο Θ.Ρουσόπουλος, γυιός ταχυδρόμου με πέντε τέκνα,ως εκπρόσωπος τύπου του Κωστάκη Καραμανλή ευρέθη όλως αιφνιδίως να κατέχει πολυτελή ακίνητα στο Π.Ψυχικό, Καπανδρίτι και Μύκονο!
    Και μετά ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Βατοπεδίου.

  31. Τσάμπα τα βαριά ζεϊμπέκικα στα 90ς στην γιαγκουση, στα μπουζούκια… Κρίμα… Γεμίσαμε με ντιγκινταγκες από το 75 και δώθε…. Χώθηκανε παντού…

  32. Γκλέτσο, σήμερα ”αποκαθηλώθηκες” για τα καλά, το ψηνες απο μικρός το ψάρι όταν καρδιοκτυπούσαν τα κοριτσάκια για πάρτη σου.Τελικά οι ωραίοι και τον δίνουν και τον παίρνουν.

  33. χαχαχαχαχαχα Βρε τον γκλετσο… Μαγκια κλανια και κολο φινιστρινι που λεει το σοφο ρητο!!!

  34. ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!!!

  35. απο πια πλευρα του ψαριου ηταν ο αντρας ο πολλα βαρυς ?

    κοιτα που μασ βγηκε πηδηχταρας η ρομπα η ξεκουμπωτη

  36. ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΞΙΦΙΑ ΕΨΗΣΕ …

Comments are closed.