ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΣΥΡΙΖΟΦΡΟΥΡΩΝ! Ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι που βγαίνουν από το κτίριο της Βουλής; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
koukouloforoi_main01

Ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων που δείχνει κουκουλοφόρους να περνούν ανενόχλητοι, λίγο μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων, στο χώρο της Βουλής και να βρίσκουν καταφύγιο εκεί που βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας ποικίλα αρνητικά σχόλια σχετικά με τον ρόλο και την ταυτότητά τους.

Πώς είναι δυνατόν αυτά τα άτομα να μπορούν να βρίσκονται μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ οι οποίες εκείνη τη στιγμή πετούσαν εκατοντάδες ληγμένα χημικά στους διαδηλωτές; Και πώς κατάφεραν οι τρεις κουκουλοφόροι να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο προαύλιο της Βουλής; Το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε χθες  στο facebook από τον χρήστη Νικβαν Κονστ  έχει συγκεντρώσει ποικίλα σχόλια μεταξύ των χρηστών οι οποίοι ζητούν επιτακτικά αυτό το υλικό να πάει στη Δικαιοσύνη για να εντοπιστούν τα συγκεκριμένα άτομα.

Οι τρεις κουκουλοφόροι φαίνεται σαν να κινούνται άνετα στο προαύλιο της Βουλής και η παρουσία τους δεν μοιάζει να κινητοποιεί τα ένστολα μέλη των δυνάμεων που είναι επιφορτισμένες με την τήρηση της τάξης.

Οι εικόνες από τις κινήσεις των τριών κουκουλοφόρων από τη στιγμή που βγαίνουν από το εσωτερικό της Βουλής, τρέχουν στο περιστύλιο και κατεβαίνουν προς το προαύλιο ανάμεσα σε δυνάμεις των ΜΑΤ, δίπλα στο όχημα της Πυροσβεστικής και κοντά σε ένα λευκό βαν με συμβατικές πινακίδες που είναι σταθμευμένο κοντά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου δημιουργούν ερωτήματα και καθιστούν επιτακτικές τις απαντήσεις από την Ελληνική Αστυνομία…

Δείτε το βίντεο με τους κουκουλοφόρους μέσα στη Βουλή:


Τι συνέβαινε στο βήμα των ομιλητών στην πλατεία Συντάγματος την ώρα που οι τρεις κουκουλοφόροι περιδιάβαιναν στο προαύλιο της Βουλής:

koukouloforoi02koukouloforoi03koukouloforoi04
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δεν θέλει πολύ,να βρεθεί κάποιος με χαλασμένα μυαλά η κάποιος που κρέμασε την κάπα του η και τα δυο μαζί,να μπουκάρει στην κοπροβουλη με χειροβομβίδες και ζωσμένος με εκρηκτικά και να πάρει όλους τους κόπρους μαζί του.θα τον στήσουν άγαλμα και το όνομα του θα μνημονεύεται εις τους αιώνες των αιώνων σαν ήρωας σαν νέος Λεωνιδας αμήν.

  2. Nα σας χαιρονται οι μανες σας ρε Λεβεντες…..τον Αρτεμη Ματσα τι τον εχετε?

  3. Το σταλινικό σφυριζα τους έβαλε για να διαλύσουν την συγκέντρωση, όπως κάνουν πάντα.

  4. Δεν είναι η πρωτη φορα που βλέπουμε κατι αναλογο,υπαρχει φωτογραφια [μπορειτε να την βρητε] που οι ματατζιδες με τους κουκουλοφόρους,ξεκουραζοντε ανταμα πανω σε ένα πεζοδρομιο ,μετα από ένα επεισοδιο στα εξαρχεια

  5. Να χαμε να λέγαμε,εγώ ξέρω ότι 100 δημόσιοι υπάλληλοι ματ και ασφαλίτες κάνανε ξεφτίλα τόσες χιλιάδες κότες.Μπλά μπλα μπλα σαν τους κρητικούς ψευτοπατριώτες.Κάνανε μαρς 6 άτομα έξι κομάντος και καλά κάτι κουραδάκια από τα ματ και τρέχανε όλοι λες και θα τους σκοτώσουν.’Εκατσα και ρούφηξα τόση χημεία και δεν έδωσα ούτε μία κλωτσιά.Μιλάμε οι μεγαλύτεροι ραγιάδες και κοκοκο είναι τα ελληνάκια.όλα τα άλλα είναι του κώλου

  6. ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ…??? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΜΙΑ…!!!!

  7. Eθνικη προδοσια…Τσιπρα παραιτησου…εισαι χοντρα μπλεγμενος στην διεθνη κοινοτητα….

Comments are closed.