ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ! ΜΕ ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ 14 ΜΗΝΩΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ!

Κοινοποίηση:
tempi-bazoma-1

Ξεκίνησε από νωρίς σήμερα το πρωί η διαδικασία της δειγματοληψίας στα χώματα που από τον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη είχαν μεταφερθεί σε ιδιωτικό οικόπεδο έξω από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο βρίσκεται ο πραγματογνώμονας, Κώστας Λακαφώσης, μέλη της Επιτροπής Διερεύνησης Ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Οικογενειών καθώς και αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 25 φορτηγά είχαν ξεφορτώσει χώμα στο οικόπεδο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο της τραγωδίας.

Όταν ολοκληρωθεί η δειγματοληψία θα γίνει αναζήτηση γενετικού υλικού από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Δείτε φωτογραφίες:

  

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ότι και να βρουν στα χώματα, θα φροντίσουν τα εβραιομασονοτσογλανια της Κούλας “να λαδωσουν” μέχρι και τα μικροσκόπια για να την βγάλουν καθαρή!!!!!!

  2. Ρε δουλευομαστε τωρα μετα απι 14 μηνες? Εξατμιστηκανε βενζολια, ξυλολια και τα ρεστα! Γενετικο υλικο? Και εγω που πηδαγα τη γκομενα στο χωραφι κατι τις εμεινε! Να κερασουμε και κανα πιτογυρο τα… οργανα της ΕΛ.ΑΣ γιατι εχουνε…αδυνατισει!

  3. Ε και λοιπον και αμα γινει δειγματοληπτικος ελεγχος και τι εγινε;;;;;κυβερνηση κραταει μαχαιρι,κυβερνηση κραταει πεπονι.μην ειστε αφελεις να περιμενετε δηθεν αποτελεσματα.θεατρο ειναι ολα!!!!

  4. Πιασ\το αυγο και κουρευτο!! Σιγα τωρα αν θα βρουν υπολλειματα μεσα απο 300 τονους μπαζα , μετα απο βροχες πλημμυρες , καθε ειδους επεμβασεις….. μετα απο 1 χρονο ……

  5. Τελευταία φωτό όλα τα λεφτά. Αστυνομικοί με μπυροκοίλι μέχρι τον Θεό και περιπολικό σαράβαλο. Αυτή είναι η Ελλάδα. Κατά τα άλλα γλύφτε γλύφτε…

Comments are closed.